Ano to vím ale pořád něco než nicZřejmě se s tím již opakuji, ale musím to znovu poznamenat - Myslíš si, že se někdo bude dívat na video, kde hraješ minecraft a do toho tam hraje nějaká písnička? Však takových videí je na Youtube až, až. Třeba by bylo lepší, když už chceš natáčet minecraft to živě i komentovat.
Doufám, že se mi to spustilo v 240p jenom kvůli "velmi kvalitnímu" netu :emoji_smiley:Ahoj mám tu první video z bedwars :emoji_slight_smile:
90? ja hrám s 61 LOLNo dobře, mám tu pro tebe pár rad co se YT minecraft natáčení týče, jestli je vezmeš vážně, nebo ne, je mi úplně jedno. :emoji_relieved:
- Moc "badass" intro - vypadá to jak, když jsi moc velkej kid.
- Velký FOV nemá na PVP skill moc vliv a pro diváka je to nepřehledné, zmatečné; zmenši ho na normal, maximálně 90.
- Hudba otřesná, musel jsem to mutnout a pustit si něco jiného, neříkám že ty songy jsou špatné, ale nemůžeš prostě tam dát random playlist, co jsi našel ve Zlatých stránkách na poličce u WC.
- Důležité momenty zpomal, resp. vypni time-lapse, ne jako u konce, kdy jsi nejen vypl timelapse, ale i zpomalil (moc zpomalení najednou). To zpomalení se sekalo, tak to nějak přístě oprav, případně se ozvi, můžem to vyřešit, jestli nejsi moc velkej (nebo spíš malej? :emoji_smiley kid ಠ_ಠ
- Hodilo by se outro s nějakou poklidnější, rytmickou hudbou.
- Jestli chceš být úspešný a ne mít YT jako záznamník svých BedWars her, tak toč něco jiného, nebo to BedWars zpracuj jinak. :emoji_wink:
Normal je 70, sám jsem hrál nějakou dobu na QuakePro takže vím, že je hodně těžký si na to odvykat.90? ja hrám s 61 LOL
Když máš FOV na 85?Normal je 70, sám jsem hrál nějakou dobu na QuakePro takže vím, že je hodně těžký si na to odvykat.
?? QuakePro je 110..Když máš FOV na 85? :emoji_smiley:
Quake je na 100 ne? Aspoň to tak bylo, oni to zas předělali (id*oti)?? QuakePro je 110..
To je když to natočí v 360p a nějakym programu to roztáhne na 720pI když si nastavím kvalitu videa na 720p, tak to máš rozkostičkovaný.
Další věci, co bys měl zlepšit, už napsal Pelda.
Lajk dávám za první písničku. :emoji_heart_eyes:
110.Quake je na 100 ne? Aspoň to tak bylo, oni to zas předělali (id*oti)
Aha :/ dík110.
Nevím už to vidělo přes 60 lidí :emoji_fearful::emoji_middle_finger:Zřejmě se s tím již opakuji, ale musím to znovu poznamenat - Myslíš si, že se někdo bude dívat na video, kde hraješ minecraft a do toho tam hraje nějaká písnička? Však takových videí je na Youtube až, až. Třeba by bylo lepší, když už chceš natáčet minecraft to živě i komentovat.
Hotovo :emoji_sunglasses:Daj si menší fov, krajší rp, zapni si sky a particles..
Nevím co s tím máš já to mám v pohodě ale okej něco s tím udělámI když si nastavím kvalitu videa na 720p, tak to máš rozkostičkovaný.
Okej tam mi nějaké pak udělej dk :emoji_upside_down:Zlepši kvalitu a intra z panzoidu nejsou intra! xd
FOV už mám na 90Velký FOV nemá na PVP skill moc vliv a pro diváka je to nepřehledné, zmatečné; zmenši ho na normal, maximálně 90.
Sorryjako polepším seHudba otřesná, musel jsem to mutnout a pustit si něco jiného, neříkám že ty songy jsou špatné, ale nemůžeš prostě tam dát random playlist, co jsi našel ve Zlatých stránkách na poličce u WC.
okejHodilo by se outro s nějakou poklidnější, rytmickou hudbou.
Ani nevím ale každý nebyl ze začátku nejlepší :emoji_wink:Jestli chceš být úspešný a ne mít YT jako záznamník svých BedWars her, tak toč něco jiného, nebo to BedWars zpracuj jinak. :emoji_wink: