• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Delfik

Člen
Zřejmě se s tím již opakuji, ale musím to znovu poznamenat - Myslíš si, že se někdo bude dívat na video, kde hraješ minecraft a do toho tam hraje nějaká písnička? Však takových videí je na Youtube až, až. Třeba by bylo lepší, když už chceš natáčet minecraft to živě i komentovat.

MrTeros

Hej ty jo ty......
Zřejmě se s tím již opakuji, ale musím to znovu poznamenat - Myslíš si, že se někdo bude dívat na video, kde hraješ minecraft a do toho tam hraje nějaká písnička? Však takových videí je na Youtube až, až. Třeba by bylo lepší, když už chceš natáčet minecraft to živě i komentovat.
Ano to vím ale pořád něco než nic :)
A živě komentovat budu možná příště..

T

TakiAri

Návštěvník
Jediné, co se mi na tom líbí, je to Remember the Name.

TeSs

Velmi známý člen
týýjo.... dlouho jsem na CraftManii nebyla, když vidím novou mapu (End), trochu mi připomíná mapu Moon.Jinak je to docela OK :)

Kolpion

Člen
I když si nastavím kvalitu videa na 720p, tak to máš rozkostičkovaný.
Další věci, co bys měl zlepšit, už napsal Pelda.
Lajk dávám za první písničku. :emoji_heart_eyes:

KaktusManCz

Velmi známý člen
No dobře, mám tu pro tebe pár rad co se YT minecraft natáčení týče, jestli je vezmeš vážně, nebo ne, je mi úplně jedno. :emoji_relieved:
  1. Moc "badass" intro - vypadá to jak, když jsi moc velkej kid.
  2. Velký FOV nemá na PVP skill moc vliv a pro diváka je to nepřehledné, zmatečné; zmenši ho na normal, maximálně 90.
  3. Hudba otřesná, musel jsem to mutnout a pustit si něco jiného, neříkám že ty songy jsou špatné, ale nemůžeš prostě tam dát random playlist, co jsi našel ve Zlatých stránkách na poličce u WC.
  4. Důležité momenty zpomal, resp. vypni time-lapse, ne jako u konce, kdy jsi nejen vypl timelapse, ale i zpomalil (moc zpomalení najednou). To zpomalení se sekalo, tak to nějak přístě oprav, případně se ozvi, můžem to vyřešit, jestli nejsi moc velkej (nebo spíš malej? :D) kid ಠ_ಠ
  5. Hodilo by se outro s nějakou poklidnější, rytmickou hudbou.
  6. Jestli chceš být úspešný a ne mít YT jako záznamník svých BedWars her, tak toč něco jiného, nebo to BedWars zpracuj jinak. ;)

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
No dobře, mám tu pro tebe pár rad co se YT minecraft natáčení týče, jestli je vezmeš vážně, nebo ne, je mi úplně jedno. :emoji_relieved:
  1. Moc "badass" intro - vypadá to jak, když jsi moc velkej kid.
  2. Velký FOV nemá na PVP skill moc vliv a pro diváka je to nepřehledné, zmatečné; zmenši ho na normal, maximálně 90.
  3. Hudba otřesná, musel jsem to mutnout a pustit si něco jiného, neříkám že ty songy jsou špatné, ale nemůžeš prostě tam dát random playlist, co jsi našel ve Zlatých stránkách na poličce u WC.
  4. Důležité momenty zpomal, resp. vypni time-lapse, ne jako u konce, kdy jsi nejen vypl timelapse, ale i zpomalil (moc zpomalení najednou). To zpomalení se sekalo, tak to nějak přístě oprav, případně se ozvi, můžem to vyřešit, jestli nejsi moc velkej (nebo spíš malej? :emoji_smiley:) kid ಠ_ಠ
  5. Hodilo by se outro s nějakou poklidnější, rytmickou hudbou.
  6. Jestli chceš být úspešný a ne mít YT jako záznamník svých BedWars her, tak toč něco jiného, nebo to BedWars zpracuj jinak. :emoji_wink:
90? ja hrám s 61 LOL

Interminer

Aktivní člen
Další věci, co bys měl zlepšit, už napsal Pelda.
Lajk dávám za první písničku. :emoji_heart_eyes:
To je když to natočí v 360p a nějakym programu to roztáhne na 720p :D

MrTeros

Hej ty jo ty......
Nevím už to vidělo přes 60 lidí :emoji_fearful::emoji_middle_finger:
Daj si menší fov, krajší rp, zapni si sky a particles..
Hotovo :emoji_sunglasses:
Nevím co s tím máš já to mám v pohodě ale okej něco s tím udělám
Zlepši kvalitu a intra z panzoidu nejsou intra! xd
Okej tam mi nějaké pak udělej dk :emoji_upside_down:
Velký FOV nemá na PVP skill moc vliv a pro diváka je to nepřehledné, zmatečné; zmenši ho na normal, maximálně 90.
FOV už mám na 90
Hudba otřesná, musel jsem to mutnout a pustit si něco jiného, neříkám že ty songy jsou špatné, ale nemůžeš prostě tam dát random playlist, co jsi našel ve Zlatých stránkách na poličce u WC.
Sorryjako polepším se
Hodilo by se outro s nějakou poklidnější, rytmickou hudbou.
okej
Jestli chceš být úspešný a ne mít YT jako záznamník svých BedWars her, tak toč něco jiného, nebo to BedWars zpracuj jinak. :emoji_wink:
Ani nevím ale každý nebyl ze začátku nejlepší :emoji_wink:

To je snad vše :emoji_innocent:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.