• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Fialka♡

Velmi známý člen
Ahojte keď už mám ten Ip Ban tak sem idem dať skoro naj členov z AT.. Nechcem tím uraziť nikoho z AT ale naozaj to sem musím napísať ;)
Prvým začnem Misery96 ktorý mi najprv pripadal ako najhorší admin no dali sme si mier cez správy a to len preto lebo..to sen nejdem vypisovať :) na singleplayer staviam prekvapko no myslím že sa potešíte :) :( Ohhh i miss the misery alebo tak nejak :D takže teba mám tiež rada :)

Ďalší je na rade PVNST ktorý bol nový admin a tiež son ho nemala rada no som si zvykla :) takže s ním neni nič čo riešiť :p

Ďalší bude MrJarkoSk ktorý bol pre mňa ako zlato keď som ho stretla.. Spadli mi oči keď som videla 1x že helper hrá anni :D často to nebýva u nich :O takže Jurko môj na teba no Probléma :)

Bobiiiik teba som zo začiatku tiež nemala rada no potom sme sa nejak zhodli :D tak som sa upokojila :) takže ty si pre mna naozaj dobrý admin!

Cheap moja televízia :D teba som zo začiatku tiež nemala rada pretože mojej staršej sestre Man_Of_Metal si dal ban za urážky keď mala dvip no ale dvip si vtedy naozaj nekupila zo srandy.. No ale keď si začal robiť tiie bannery atď si bol pre mňa ako diamant! :D

IspenCZ
Nepoznám ťa tak dlho ale si tiež veľmi dobrý a som rada že si ma prijal...takže si ďalší perfektný člen z AT :p

Týmto som dala najavo koho mám veľmi rada ;) ak má nejaký iný člen z AT problém tak nech si to prosím ani nečíta.. Myslím si že to neni až tak urážlivé a myslím že som s tým aspoň prekvapila iných.. :) AT veľa šťastia..nech sa vám len darí!!

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Taky sem pár adminů a helperů nemusel :D ale teď sem zjístil že jsou celkem fajn :p

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Mě se polovina líbila a zmněnili se a polovina co se mi nelíbila sou moji kamaráti :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.