• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Ahoj Komunito, Včera dne 15.10 jsem dostal Ban na vanile za "NoFall" Ktery nemam. Nějaký Admin mě schodil ze stromu a asi 3x po sobě na stejný místo a poté jsem dostal Ban... Který je dle mého uplný nesmysl. Když mi to ubralo pul srdíčka. Ano vím tohle by mělo patřit do téma "Žádost o unban"
Díky za každou reakci :)

Dykol

Odpadlík
Nahlásili mi tě hned 3 hráči celkem, že něco máš a nejsi Legit. Tak jsem šel na Vanillu tě sledovat a byl jsem tam snad půlhodiny a díval se a nechal se přesvědčovat hráči ať tě sleduju dál, že se prozradíš. Nu nakonec se všichni shodli (ne že by hlasovali, psali mi zvlášť) že máš Nofall. Tak jsem si tě otestoval. Při normálním dopadnutí ze stromu dostane hráč hit. Ovšem ty při prvním dopadu nic. Po více dopadech jsi hity už dostával. Není to divné? UB ti dám, pokud si o něj požádáš. Zda jsi opravdu něco měl víš jen ty sám. Každopádně normální žádostí o UB se dohodneme :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.