• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Inter

Velmi známý člen
Zdarte,
řekl jsem si, že udělám další projekt (prostě klasický já :D). No, a poslední dobou mě chytla 2. světová, tanky, letadla a všechno možné, tak jsem si řekl že postavím Messerschmitta, a vyhrál Bf-109, kontrétně verze G (Gustav). A tadá, už mám asi čtvrtinu trupu, jak ho dodělám tak to nakopíruju na druhou stranu přes WE, s křídlama podobně. Ten messík střílí, tak mě napadlo, že bych před něho postavil i B-17ku, ale ta je velká jak kráva :D Mimochodem ten messík není moc extra, páč je toho málo :(, kamufláž budu dělat potom, asi 3 odstíny šedé. Detaily budu dělat potom, měl ještě dva kulomety na krytu motoru před kokpitem, ale ty tam zatím nejsou.

Takže:

Měřítko: 1 metr = 13 bloků (přibližně)

Normální Bf-109G:
mess.jpg

Moje stavba:
Ta pěkná část:

celk.png

Zčásti postavený bok:
celbok.png

Druhý bok:
bok.png

Detail na kulomet:
str.png

Pohled z vrchu:
vrch.png

~~~
Toť vše (zatím) :D. Mimochodem BattleCruiser, SkyVillage a CM vs. Monstra jsem ukončil, protože mám jiný komp a savy zůstaly na tom starém :(. No nic, mějte se pěkně, zatím.

Inter​

Inter

Velmi známý člen
Upgrááááájt:
Polovina trupu skoro hotová, ještě musím nějak splácat výškovky a přechod na směrovku :3 :D

Fotky:
2017-04-21_21.21.11.png
2017-04-21_21.21.21.png

Inter

Velmi známý člen
to už spíš Tigera II nebo panthera :emoji_smiley:
Radši Tigera I, páč nemá skosený pancíř a bude se líp stavit :D

~~~
Mega updááájt:
Dodělal jsem trup i křídla, zbýva mi jenom zabarvení, kokpit a pár detailů :3 :D

Měřítko: 1 metr = 13 bloků (přibližně)
Fotky:

Celek:
celk.png

Boky:
bok1.pngbok2.png

Pohled z kokpitu (nedostaveného):
kokp.png

Pohled zepředu:
před.png

Pohled zezadu:
zad.png