• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Je 3e nebo 5e na měsíc hodně?

• NE, koupil bych si to

• ANO, je to pro mě drahý

Results are only viewable after voting.
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
TOTO TÉMA NENÍ OZNÁMENÍ O ZMĚNÁCH, JEDNÁ SE POUZE O DISKUZI, JELIKOŽ TO JE HODNĚ ŽÁDANÉ.

Jelikož se Vás za poslední dva dny opravdu hodně ptalo a ozvalo se mi na Discord, rozhodl jsem se, že to uveřejním předem a neofficiálně. To co zde napíšu, se jedná pouze o plány a chci to s Vámi prodiskutovat. Zatím není nic potvrzeno, že by se mělo něco finálně měnit. Je to plán a jak víme plány se mohou zrušit.

Proč tedy chci změnit VIP?
Jedná se o problém, který řešíme již nějaký pátek. Jak každý ví na CM se snažíme aby hráči převážně platili pomocí PayPalu/PSC jelikož tam jsou prakticky nulové taxy a vše jde serveru. Problém je, že hráči v české a slovenské republice jsou bohužel zaostalí a používají stále k platbám SMS. A zde nastává ten oříšek. Pokud hráč dejme tomu pošle SMS za 10e přibližně 4.5e jde operátorovi. Server tedy dostane z této částky 5e.

Ovšem to není jediný problém. Přidejme k tomu to, že na serveru se ustálí hráči, je to normální, jelikož máme survival servery, kde logicky se nebudou hráči měnit každý den. Koupí si VIP navždy a po čase se stane to, že 75% serveru bude mít VIP navždy. A zbylých 20% si VIP nekoupí a 5% potenciálně o tom bude uvažovat.

Chápete kam tím mířím? Jde o to, že postupně nebo-li konstantně začnou serveru klesat zisky. Jenže je tu problém č. 2, že vy vyžadujete aby se server rozšiřoval. Jenže... jak když serveru klesají zisky. Ti co mají VIP navždy si již žádný VIP nekoupí a budou stávkovat, že ho mají a server pak tedy bude přežívat na min. částkách z těch 5% hráčů. Až dojde ke konci.. kdy se protnou naše dříve napsané přímky s krachem.

Mezi další problém může být to, že nemáme co dávat na eventech nebo soutěžích. Každý zde má VIP... tak o co soutěžit?..

Jak mám tedy v plánu změnit VIP?
Navrhuje se to, že se zavedou na každém serveru dvě VIP.

1. VIP -> nižší -> je spojení IVIP + GVIP -> za cenu 3.2e na měsíc
  2. VIP -> vyšší -> je spojení DVIP + OVIP -> za cenu 5e na měsíc
Výhody zůstanou na 99% stejné, nic se prakticky nebude odebírat ba naopak je připravovaný update nových věcí.

Co tedy s těmi co mají VIP navždy?
Hráči s VIP navždy by měli dostat automaticky po připojení VIP nového typu podle toho, kdy si ho koupili.

• VIP zakoupené před víc jak 6+ měsíci -> VIP nového typu na 3-4 měsíce.
  • VIP zakoupené před méně jak 6 měsíci ->VIP nového typu na 6 měsíců.
Budou nějaké balíčky?
Ano je to také v plánu, třeba VIP všude za 15e na 60 dní nebo uplně jiné kombinace.

Nové výhody?
Zmínil jsem nové výhody, zde je špetka potvrzených věcí, které by měly být...

vip-2.png

Nechci zde vyhrožovat, že server krachuje nebo tak něco. Ne.. berte to tak, že to je jenom varování pro server a pojistka do budoucna aby se server mohl nadále rozšiřovat. Jelikož za současných podmínek to není možné (vysvětleno v 1. odstavci).

Žádám Vás o jedno, aby jste se zamysleli nad tím a odhodili fakt, že máte VIP navždy. Jelikož pokud jste opravdu takový a budete se jenom zaměřovat na to, že máte navždy a že Vás chci okrást a jiný kecy, nemám k tomu co říct.
Nedělám to, že bych chtěl z Vás vytáhnout víc peněz ale protože se v blízké budoucnosti může stát, že budu muset rušit servery. A to opravdu určitě nikdo nechce... řeším to tedy dopředu s Vámi. Tak mě prosím pochopte...
PS: Opakuji, že se jedná o plán, který se ve výsledku nemusí stát (kdyby se stal nějaký zázrak nebo se přišlo na něco jinýho).
//EDIT: Po bouřce názorů hráčů:
vip-konec.png

Naposledny upraveno:

Liturkey

Vývojář
Můj názor už znáš, šup do toho! :emoji_nerd: Akorát se bojím toho, že to bude hráčům vadit a radši odejdou = klesne počet hráčů... Zase...

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Ak som to správne pochopil, tak tí, čo majú napríklad DVIP navždy dostanú nové VIP ale už nebude navždy? ..

Ak som to správne pochopil, tak tí, čo majú napríklad DVIP navždy dostanú nové VIP ale už nebude navždy? ..
Takže.., teoreticky som vyhodil money? Pozrite sa, kúpim si DVIP perma za 12€, ptm bude nové VIP, ktoré perma nebude a bude stáť 5€...

Naposledy upravil moderátor:

MoonSoD

Memeking
Určite je dobré zmeniť ten VIP systém a ja by som mal taký dodatok k VIP účtom na viac, ako 2 mesiace. Mohla by sa pridať podmienka, že neaktivní hráči viac, ako napríklad 61 dní by prišli o VIP, keďže nehrajú vôbec na serveri.

sodos

Aktivní člen
Určite je dobré zmeniť ten VIP systém a ja by som mal taký dodatok k VIP účtom na viac, ako 2 mesiace. Mohla by sa pridať podmienka, že neaktivní hráči viac, ako napríklad 61 dní by prišli o VIP, keďže nehrajú vôbec na serveri.
Jasný dostaneš ban na 62 dní a jsi v prd* :emoji_kissing_heart: :emoji_slight_smile:

Zuzkaa_LP

Člen
Je to zaujímavý plán, no moc sa mi to nepáči, že by som si musela potom vždy zas a znovu kupovať VIP :/ ale tak na jednu stranu je to dobré som zvedavá čo bude ďalej ✌

FilipVI

Moderátor webu
Takže.., prakticky som vyhodil money? Pozrite sa, kúpim si DVIP perma za 12€, ptm bude nové VIP, ktoré perma nebude a bude stáť 5€...
Ale ty to VIP dostaneš na 4 měsíce, pokud sis ho koupil před více jak 6 měsíci. Takže 5 * 4 = 20 euro a ty jsi zaplatil 12 euro, takže to budeš mít podle nových cen o 8 euro levnější.

Edit: Navíc, pokud sis ho zakoupil před šesti měsíci a méně, dostaneš VIP na 6 měsíců, tedy 5 * 6 = 30 euro a ty jsi zaplatil pouze 12 euro, takže to bude o 18 euro levnější. (skoro 500 korun.)

MoonSoD

Memeking
Tu sa treba zamyslieť, že prečo by si mal vôbec VIP mať, keď dostaneš ban ? To je tvoj problém, že sa nevieš správať :emoji_innocent:

Takže.., teoreticky som vyhodil money? Pozrite sa, kúpim si DVIP perma za 12€, ptm bude nové VIP, ktoré perma nebude a bude stáť 5€...
Tu sa aj treba obrátiť taktiež na pravidlá a podmienky, ktoré si automaticky akceptoval pri kúpe. Keďže Wake by mohol ti to VIP odobrať bez akéhokoľvek dôvodu a komentovania okolo toho.
To je len jeho dobrá vôľa to diskutovať s hráčmi :emoji_wink:

Ryuza

Nový člen
Môj názor je taký že za posledných pár rokov je na servery veľmi málo ľudí čo si pamätám ja to bola ešte 1.8čka tak som hrával prison na tomto servery miloval som ten server ale ľudia tie zmeny moc nemali v láske tak odišli.Ja chápem že nie každému sa môžu niektoré zmeny páčiť ale čo sa týka tohoto tak z podnikateľského hľadiska aebo z hľadiska budúcnosti serveru by som urobil niečo iné .Buď zrušil Vip na vždy alebo by som pozmenil samotné vip .Ja osobne som si kúpil vip iba raz v živote pretože neviem narábať ani s jednoduchými SMSkami a platit inak je ešte rozšie pre mňa .Každopádnľ ja osobne by som do toho šiel ale trochu pozmenil.Napríklad si tu uviedol že by sa platilo za mesiac .To by bol celkom chytrý nápad ale boli by ľudia ochotný platit ?Vieš Wake že ľudia v dnešnej dobe a hlavne deti tomu moc neporozumejú a možno ani nebudú chcieť .Není to ich problém ,máme tu aj iné servery (si asi pomyslia ).Je to dosť kritická téma ktorá by sa mala ešte dlhšie prebrať ale ako nápad to je skvelý čo sa týka mňa .Inak daľšia vec je ta že ľudia hlavne rodičia nebudú chcieť dávať nejaké peniaze do hry .Prestane ich to baviť a čo potom s jejich peniazmi ?Vráti ich server alebo čo ?Ale to je problém samotným VIP systémom.Za mňa to je výborný nápad ktorý by sa mal ešte zdokonaliť a rozumne sa o tom porozprávať alebo popísať .Wake ak to čítaš a moje názory ťa zaujali ,nemám problém si zavolať alebo si popísať a hlbšie sa o tom porozprávať možno by ťa niečo napadlo .No písal by som viac ale špagety mi chladnú :).Zatiaľ to je všetko .Dúfam že sa ti podarí prísť na nejakú najlepšiu možnost čo by vyhovovalo aj nám aj vám :).Prajem veselé Vianoce všetkým kto to číta .

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Ale ty to VIP dostaneš na 4 měsíce, pokud sis ho koupil před více jak 6 měsíci. Takže 5 * 4 = 20 euro a ty jsi zaplatil 12 euro, takže to budeš mít podle nových cen o 8 euro levnější.

Edit: Navíc, pokud sis ho zakoupil před šesti měsíci a méně, dostaneš VIP na 6 měsíců, tedy 5 * 6 = 30 euro a ty jsi zaplatil pouze 12 euro, takže to bude o 18 euro levnější. (skoro 500 korun.)
DVIP na SB mám už viac, ako 6 mesiacov. čiže by som ho dostal cca na tých 4-5 mesiacov. Dobre, bolo by to 20€, ale... Ak chcem mať to VIP aj naďalej, musel by som si ho každý mesiac kupovať, takže to nám ročne robí.. cca 60€?

sodos

Aktivní člen
DVIP na SB mám už viac, ako 6 mesiacov. čiže by som ho dostal cca na tých 4-5 mesiacov. Dobre, bolo by to 20€, ale... Ak chcem mať to VIP aj naďalej, musel by som si ho každý mesiac kupovať, takže to nám ročne robí.. cca 60€?
Ne asi... já ty prachy asi začnu tisknout..

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
Klid je do diskuze.. :D ještě tu mám jeden plán, a to je zdražit VIP navždy. Jenže to je taky risk.. :D

sodos

Aktivní člen
Nechci zde vyhrožovat, že server krachuje nebo tak něco. Ne.. berte to tak, že to je jenom varování pro server a pojistka do budoucna aby se server mohl nadále rozšiřovat. Jelikož za současných podmínek to není možné​
No rozšiřovat ? už měl být prison a není tak nevím co tím myslíš :*

ItzMinotaur

Velmi známý člen
Klid je do diskuze.. :emoji_smiley: ještě tu mám jeden plán, a to je zdražit VIP navždy. Jenže to je taky risk.. :emoji_smiley:
Waku, zdražiť Permanentné VIP by bolo lepšie. Možno by si ho nekupovalo toľko hráčov a bolo by viac len na mesiac.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.