• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Nevím proč, ale 21. 5. jsem si vytvořil gang, který jsem si vylepšil na lvl 5, ale další den se mi smazal.. I někteří hráči mě varovali, že dělám blbost, že se mi do zítřka smaže.. ale nechápu proč, některé gangy se nemažou..
Nechci náhradu, ale chci vědět, proč to tak je.. ;(

iGniSsak

Vlastní popis
Developer
Stačí sledovať aktívne web a budeš vedieť viacej čo sa deje presnejšie na CM.. pravedpodobne sa jednalo o nábor tak sa ti zrušil gang.

iGniSsak

Vlastní popis
Developer
Chcem ešte dodať lebo mám krátku pamäť a nič si neviem zapamätať :D

Keď sa automaticky pripojíš na server (Prison) tak ti vypíše toto.
Následne v tejto "category" s Prisonom tu na fórku je topic "Nedostatky po updatu" - čiže tu máš nejaké veci čo pravdepodobne sú odstránené alebo sa dorábajú popr. nefungujú.

Toto odporúčam min. raz za týždeň sledovať (vyskytuje sa to tu alebo rovno na domovskej stránke). V tejto "category" sa nachádza topic Prison 1.9. Tam sú veškeré novinky čo sa trošku dávnejšie udiali na serveri Prison. Pre tých, ktorí sú leniví hľadať "• Kompletně nové Gangy s PVP!" :)
Čiže si si pravdepodobne v čase keď sa to nejak resetovalo vytvoril gang.. nedá sa pravdepodobne nič robiť :/

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
To že se mažou gangy je neznámá chyba... a nikdo neví proč a ani já :D a by se to vyřešilo musí se to chytit... a to je problém.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.