• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

FixBixCZ

Aktivní člen
Ahoj opět jsem zpozoroval že se na serveru začínají bugovat money... Ale teď u člověka kde bych to nikdy nečekal jedná se o hráče Bidlo na své IP má registrovánou další hromadu nicku což vlastně nevadí ale jde o konkrátní účty katara a zendrakus na těchto účtech bylo více jak 15M ale jobs to vyexpené nemá... Mam svědky otom že buguje money není problém dokázat na TeamSpeaku. Díky se vší láskou Fix
Foceno přes minechat doufám že postačí
@MrWakeCZ

Přílohy

_LinkCZ_

Aktivní člen
Ahoj opět jsem zpozoroval že se na serveru začínají bugovat money... Ale teď u člověka kde bych to nikdy nečekal jedná se o hráče Bidlo na své IP má registrovánou další hromadu nicku což vlastně nevadí ale jde o konkrátní účty katara a zendrakus na těchto účtech bylo více jak 15M ale jobs to vyexpené nemá... Mam svědky otom že buguje money není problém dokázat na TeamSpeaku. Díky se vší láskou Fix
Foceno přes minechat doufám že postačí
@MrWakeCZ
Tady mě zajímá ta stránka :D :eek:

Jinak k tématu...
Podle mého toto není problém, koukněte se na to takhle.
Byl WIPE, který smazal VŠE, takže si to @Bidlo na těchto altech musel logicky vydělat, a poté poslat na svůj účet, a pokud vím, tak když si to vydělá a pak pošle, tak asi není problém ne?

Toť můj názor, kdyby jsem se někde sekl, tak mě opravte :)

FixBixCZ

Aktivní člen
Tady mě zajímá ta stránka :emoji_smiley: :emoji_astonished:

Jinak k tématu...
Podle mého toto není problém, koukněte se na to takhle.
Byl WIPE, který smazal VŠE, takže si to @Bidlo na těchto altech musel logicky vydělat, a poté poslat na svůj účet, a pokud vím, tak když si to vydělá a pak pošle, tak asi není problém ne?

Toť můj názor, kdyby jsem se někde sekl, tak mě opravte :emoji_slight_smile:
_LinkCZ_ jo jasně ale musel by jsi vědět jak se to buguje bidlo si vydělal doslova základ pár M a pak pomocí toho si to buguje a když teda ho obhajuješ že si to přeposílá.. tak to je zneužívání dalších účtů a upřímě kdo by jsi takhle odkládal $

_LinkCZ_

Aktivní člen
_LinkCZ_ jo jasně ale musel by jsi vědět jak se to buguje bidlo si vydělal doslova základ pár M a pak pomocí toho si to buguje a když teda ho obhajuješ že si to přeposílá.. tak to je zneužívání dalších účtů a upřímě kdo by jsi takhle odkládal $
Pokud vím, tak se to dalo bugovat tak, že jsi si zakládal spoustu účtů, na kterých jsi pokeždé na začátku dostal 4000$, což se po wipu zrušilo. Pokud je tedy nějaký nový způsob, tak ten neznám.
A já ho neobhajuji, jen se na to koukám z jiného pohledu, možná nepravého, ale pokouším se v tom najít něco jiného.

Physix136

Aktivní člen
Tak bidlo je vychcany i ty eventy kam se neda dostat bez fly i kdyz ted fly na serveru je tak nevim jestli jde na spawnu

FixBixCZ

Aktivní člen
Tak bidlo je vychcany i ty eventy kam se neda dostat bez fly i kdyz ted fly na serveru je tak nevim jestli jde na spawnu
Ne na spawnu fly za cc nefunguje.. Ale bavíme se tady o budování.. ale otom že bidlo hackuje nevim =/ (zatím) =D

3rr0rCZ

Ex Builder
Sice mám rád Bidla jako kamaráda, ale je to fakt, že mu v tomto nevěřím.
Na skypu mi říkál, že to vydělá na nether wartech, ale to je blbost. V tomhle mu prostě nevěřím nemůže za den vidělat 15 mega na nether wartu.
A když je tak dobrý kamarád, nevím proč mi lhal do očí :emoji_slight_frown:

Víc toho nemám co bych dodal, takže doufám, že se to vyřeší :emoji_slight_smile:

S pozdravem 3RR0R

Naposledny upraveno:

Dykol

Odpadlík
FixBixi sám jsem ti říkal, že pokud máš podezření na bugování, ať napíšeš Wakovi. Co s tím zmůžu já? Já mu to nesmažu, protože nemám jak.

FixBixCZ

Aktivní člen
Sice mám rád Bidla jako kamaráda, ale je to fakt, že mu v tomto nevěřím.
Na skypu mi říkál, že to vidělá na nether wartech, ale to je blbost. V tomhle mu prostě nevěřím nemůže za den vidělat 15 mega na nether wartu.
A když je tak dobrý kamarád, nevím proč mi lhal do očí :emoji_slight_frown:

Víc toho nemám co bych dodat, takže doufám, že se to vyřeší :emoji_slight_smile:

S pozdravem 3RR0R
Erore moje řeč a jako sorry za noc si nemůže vydělat 50M

Dykol

Odpadlík
Já od Bidla nic nepřevzal. Já mu ani neříkalať mi to posílá. Poslal mi to sám jak jsem byl afk. Nemám problém s tím, aby mi Wake těch asi 30M vzal. :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.