Kde máš citace, autora či odkaz na originální obrázek? Autorská Práva jsou a budou :emoji_nerd:Ano, jestli jste to pochopili, tak vám došlo že chci aby jste ohodnotili ten obrázek.
Je tam něco o tom že jsem to udělal já?
A vůbec, napsal jsem "Já vím že je to hnusné" tak proč bych si dělal negativitu na "vlastní" umění?
Chtěl jsem aby to bylo anonymní, protože jinak by např. zjistili že je to od jejich oblíbeného autora, vývojáře atd.Kde máš citace, autora či odkaz na originální obrázek? Autorská Práva jsou a budou :emoji_nerd:
Ano je to hnusnévím že je to hnusnéView attachment 43308
Když už teda nejsi autor, tak by bylo vhodné dodat zdroj, což jsi neudělal. Hnusné to není, spíš ty jsi to chtěl zahrát do outu tím, že to je hnusné, aby tě naopak lidé chválili, jak se ti to povedlo. Bohužel se ale jedná o cizí práci.
Chtěl jsem aby to bylo anonymní, protože jinak by např. zjistili že je to od jejich oblíbeného autora, vývojáře atd.
Hodně takových lidí znám, a vsadím se že 65% lidí co se na tohle koukly jsou takový.
To je stejný jako na YT. Video se jim nelíbí ale protože to je jejich oblíbenej youtuber dají like...
@_yyySepii @DykolChtěl jsem aby to bylo anonymní, protože jinak by např. zjistili že je to od jejich oblíbeného autora, vývojáře atd.
Hodně takových lidí znám, a vsadím se že 65% lidí co se na tohle koukly jsou takový.
To je stejný jako na YT. Video se jim nelíbí ale protože to je jejich oblíbenej youtuber dají like...