• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Alinek

:OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooOOOOOOOOOOOO
Ano, jestli jste to pochopili, tak vám došlo že chci aby jste ohodnotili ten obrázek.
Je tam něco o tom že jsem to udělal já?
A vůbec, napsal jsem "Já vím že je to hnusné" tak proč bych si dělal negativitu na "vlastní" umění?

Xenpai_

sudo rm /srv
Ano, jestli jste to pochopili, tak vám došlo že chci aby jste ohodnotili ten obrázek.
Je tam něco o tom že jsem to udělal já?
A vůbec, napsal jsem "Já vím že je to hnusné" tak proč bych si dělal negativitu na "vlastní" umění?
Kde máš citace, autora či odkaz na originální obrázek? Autorská Práva jsou a budou :emoji_nerd:

Alinek

Kde máš citace, autora či odkaz na originální obrázek? Autorská Práva jsou a budou :emoji_nerd:
Chtěl jsem aby to bylo anonymní, protože jinak by např. zjistili že je to od jejich oblíbeného autora, vývojáře atd.
Hodně takových lidí znám, a vsadím se že 65% lidí co se na tohle koukly jsou takový.
To je stejný jako na YT. Video se jim nelíbí ale protože to je jejich oblíbenej youtuber dají like...

Xenpai_

sudo rm /srv
Myslím si, že uvést autora je povinné jak už ve článkách, prezentacích, slohových pracích a podobně, tak by bylo slušné ho uvést i zde, ale ty to jistě nechápeš, jelikož nejsi na Střední škole a na Základce po vás nechtějí citace. :emoji_nerd:

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
Většinou kidíci, co se snaží nějak chlubit, píšou ve stylu ,,Vím, že neumím stavět." ,,Vím, že je to hnusné." ....

Dykol

Odpadlík
Když už teda nejsi autor, tak by bylo vhodné dodat zdroj, což jsi neudělal. Hnusné to není, spíš ty jsi to chtěl zahrát do outu tím, že to je hnusné, aby tě naopak lidé chválili, jak se ti to povedlo. Bohužel se ale jedná o cizí práci.

Alinek

Když už teda nejsi autor, tak by bylo vhodné dodat zdroj, což jsi neudělal. Hnusné to není, spíš ty jsi to chtěl zahrát do outu tím, že to je hnusné, aby tě naopak lidé chválili, jak se ti to povedlo. Bohužel se ale jedná o cizí práci.
Chtěl jsem aby to bylo anonymní, protože jinak by např. zjistili že je to od jejich oblíbeného autora, vývojáře atd.
Hodně takových lidí znám, a vsadím se že 65% lidí co se na tohle koukly jsou takový.
To je stejný jako na YT. Video se jim nelíbí ale protože to je jejich oblíbenej youtuber dají like...

Alinek

ach tvle lock zřejmě hodně lidí nechápe větu
@_yyySepii @Dykol

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.