• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Desmondkok

Aktivní člen
Dáme starej dobrej builder eventík na creativu,
protože se tam momentálně neděje nic jiného, než že buď přijde parta kidíků co tam bude půlku dne spamovat blbosti a každýmu co se na něco zeptá hnedka nadávat, nebo cápci co přijdou na 5 minut jenom nadávat, než dostanou ban, a nebo cápci co se tam chodí vyloženě jenom hádat a provokovat ostatní... "Kdo má RP?", "Stavím rodynu TPA!!!!!!!!!!!!!" "Gdo má mněsto????" tam vidíte každých 5 minut v chatu....
------------------------------------------
Plán je:
🔹Začátek: Polovina září-konec září
+/-
🔹Oznámení toho co se bude stavět (téma): pravděpodobně 2-3 dny před zahájením eventu + přesnější informace
🔹Trvání eventu?: Zhruba 1-2 týdny,
🔹Vyhlášení: Pravděpodobně max 3 dny po ukončení eventu,
------------------------------------------
🔆Důelžitá anketka jestli tohle má cenu začínat nebo ne🔆

➡ANKETKA⬅

Jak to bude vypadat?
Vyhlásí se datum kdy event začíná a končí (bude to pravděpodobně někdy v odpoledních hodinách)
V tomto časovém rozmezí budou hráči moct postavit cokoliv (bude uvedeno nějaké téma popř. okruh čeho se to bude týkat)
Budu chtít 3 věci od kohokoliv kdo se přihlásí do
osobní zprávy tady na fórku (přijímat je budu ode dne kdy bude uvedeno téma)->
1. screen týhle tabulky předtím než začne (/p info) (počítejte že pokud tam bude přidáno více jak 1 člověk plot je neplatný -> solo/due event)
2019-08-28_15.40.41.png

2. Jejich "#" /p home
-> když napíši "/p home" tak číslo je "1", když napíši "/p home "15" tak číslo je "15" (...)
Je to proto, abych pak nehledal váš plot 4 dny
3. Nějaké průběžné screeny jak to stavíte z 3. osoby (f5), 3-5 screenů jak to stavíte nějak tak postačí (průběžné screeny né 5 screenů v jednom okamžiku)
-x-x-x-x-x-x-x-x-x-
Pravidla jsou ez:

Nekopíruj, nepodváděj a dodržuj podmínky soutěže
Kreativita, originalita a hlavně zkusit něco co jsi nestavěl

Podrobnosti:
🔸Jde o solo/duo event, nebudu zjišťovat jestli vás to stavělo 5 a pak jste 3 odebrali, zkuste to poctivě... Pokud to chcete stavět ve dvou, tak mi to budete muset říci předem, aby se předešlo situacím, kde jeden postavil něco hezkýho a kámoš za ním přišel že "hej, já to stavěl s ním chci taky odměnu"...
🔸Odměny nebudu vyhlašovat předem, jednak nebudu baitit random hráče, aby sem přišli zkusit svoje štěstí s nějakou random stavbou co našli někde ke stažení a jednak nechci, aby to někteří hráči vzdali, protože by jim to nestálo za tu námahu...
🔸Jediný co k tomu řeknu je: ❗Když se ten event podaří❗
dám do něj 80€ max, vítez si vybírá ze 3 odměn, ten druhej ze dvou, třetí bere co zbyde, popř. tu je i šance vyhrát něco za námahu, pokud se tak rozhodne. Mám představu o odměnách, ale i tak se budu vybírat podle vítezů, aby jim ta odměna za to stála. ❗Jestliže se nepodaří ❗-> málo lidí, nějaká chyba během či tak nějak, buďto vítezové dostanou podstatně menší ceny, nebo event zopakuji někdy jindy, např. na vánoce.
🔸Hodnotit to budu překvapivě já (stavím 7 let), a určití hráči, kteří rozumí stavění. Bude to férové, hráči s kterými se bavím nebudou zvýhodněni a naopak hráči se kterými se nebavím nebudou znevýhodněni.
🔸Přesnější informace uvedu v budoucnu, ale počítejte že to dost možná dopadne jak když wake oznamuje nový servery xd

Q&A
Q: Jak se přihlásím?
A: Pošleš mi ten screen té tabulky a číslo plotu a hraješ :p
Q: Proč ti musím posílat ty screeny a další věci?
A: Abych měl jistotu, že dotyčný to opravdu stavěl a nezkopíroval jenom z jiného plotu, a abych našel jeho plot při vyhodnocení i během soutěže
Q: Co když vyhraju, odměna bude vip ale já už vip mám?
A: Odměny se upravují podle vítězů, popř. vítez bude odškodněn
Q: Jak poznám, že se event povedl a tudíž mám šanci na výhru?
A: Nepoznáš :p úplně první pravidlo každého správného buildera je -> stavím pro zábavu
Q: Co rovnováha běžných hráčů proti hráčům s VIP? WE apod?
A: WE dostaneš za hlasování a i tak pokud by se někde objevily prvky dostupné pouze pro vip tak se nebudou počítat do hodnocení
Q: Co když už nemám místo na plot?
A: Napiš mi, já ti můžu nějakej plot dát, nebo to zkus pořešit s AT
Q: Co když jsem o eventu dozvěděl až v průběhu čá ke konci?
A:Jestli si věříš a chceš to zkusit tak se normálně přihlaš.

*Vyhrazuji si právo jakýmkoliv způsobem upravit cokoliv z výše uvedeného textu kdykoliv i během eventu, upravit výši odměn, upravit tým vyhodnocující stavby popř i zrušit celý event, bez udání důvodu.
*Taktéž si vyhrazuji právo na kontrolu všech přihlášených plotů (pokud budou nějaký) a osobní kontrolu zda jsou dodrženy podmínky soutěže)