• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

páči sa vám to ?

• NIE

• je to tak hnusné že moja slepá babka sa stoho dogrcala

• Ano

• Je to super

• Chcem to na CM

Results are only viewable after voting.
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

EmmaS

Aktivní člen
Ahojte chcem vám predstaviť moju mapu pre minihru Bed Wars :)
S túto mapu som sa kašlala cca 7 a pol hodiny dúfam že moju snahu oceníte :) (bolo za tím vela nervov + skoro to klávesnica neprežila :D )
ale tá veža + ta veľká budova (kde je bronz) je okopírovaná z Googlu dúfam že to pochopíte

Přílohy

Brancesko

Hobbit
Celkom dobrý :D
len ten bronz je na blbej pozícií :D
Pretože keď si ideš pre brozn tak nevidíš či niekto ide k vášmu tímu :)
Ale ináč dobré 7/10

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Však právě proto se ptám kdy to postavila.. :D Už jsem jí hodně dávno viděl..
A to, že se před tím vyfotíš nic neznamená..

EmmaS

Aktivní člen
Dneska o 20:00 ale nebolo to 7 hodík práce v kuse každý deň som nejaký kúsok postavila hrávam BW na veľa serveroch a možno som niečo podvedome postavila ;)

P

PVNST

Návštěvník
Tuto mapu jsem hrál již na jiném serveru nějakém wasabi games apod... nebudu dělat reklamu :D Nevím jak přesně se jmenoval ..

Promiň, ale pokud jsi to stavěla ty, tak je to moc podobné ... Víš, řekl bych až na to 100 % shodné s tím co jsem zkoušel již někde ....

A navíc tohle je blbá mapa ... Co se týče architektury, promakanosti, PVP lokalit a tak nějak celkově ...

Postav něco lepšího a pokud možno svého, žádný google, žádné kopírování ;) My chceme originály a mapy, kde se dá dobře zahrát.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.