• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Líbí se ti mapa ?

• Total voters
    21
  • Poll closed .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Zdravím tady Vern. Postavil jsem dnes novou a moji první mapu na BedWars a myslím že by se vám mohla líbit :) Zkuste jí ohodnoti jestli by se vám líbila :). Screeny dávam k příspěvku a jestli se vám mapa nelíbí tak napište mi do komentářů co se vám nelíbí a já to popřípadě opravím :) Díky do předu všem kdo hodnotil a napsal komentář :)
Střed
-------
Ostrov
-------
Irony
-------
Celá mapa

D

Deleted member 2540

Návštěvník
Zdravím tady Vern. Postavil jsem dnes novou a moji první mapu na BedWars a myslím že by se vám mohla líbit :) Zkuste jí ohodnoti jestli by se vám líbila :). Screeny dávam k příspěvku a jestli se vám mapa nelíbí tak napište mi do komentářů co se vám nelíbí a já to popřípadě opravím :) Díky do předu všem kdo hodnotil a napsal komentář :)
Střed
-------
Ostrov
-------
Irony
-------
Celá mapa
Verne zkus upravit ty spodky ostrovů na ,stejný block jak je ten kruh víš jak to myslím ? Nejhůř podle mně vypadají ty spodky ironů :)

krtekCZ

Lopatka
Střed
-------
Ostrov
-------
Irony
-------
Celá mapa
Ostrovy jsou celkově moc malé a jak již psal Lakasik, ty cípy by chtěly zvětšit (třeba pomocí WE). Ještě by to chtělo přidat screen středu z boku.

Ok stačilo jen napsat :) Né hlasovat a odejít :D Ale potřebuju trošku rady co a jak :) Díky určitě další mapa bude ohodně lepší ;)

krtekCZ

Lopatka
Ok stačilo jen napsat :) Né hlasovat a odejít :D Ale potřebuju trošku rady co a jak :) Díky určitě další mapa bude ohodně lepší ;)
"Postavím novou mapu, která bude o hodně lepší" To mi někoho připomíná... Nicméně, neřekl bych, že je možná úplně dobrou taktikou postavit novou mapu, protože v ní můžeš udělat ty samé chyby. Já bych radši opravil co nejvíc chyb tady, a pak až začal stavět novou. Jak jsem již naznačoval na začátku, znám jednoho nejmenovaného hráče, který pořád stavěl nové a nové mapy a dělal v nich velmi podobné chyby. Každopádně, pokud si myslíš, že už podobné chyby neuděláš, můžeš začít stavět novou mapu. (a doporučoval bych SW, protože jak už psal Peliik, BW mapy se aktuálně nepřijímají)

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
"Postavím novou mapu, která bude o hodně lepší" To mi někoho připomíná... Nicméně, neřekl bych, že je možná úplně dobrou taktikou postavit novou mapu, protože v ní můžeš udělat ty samé chyby. Já bych radši opravil co nejvíc chyb tady, a pak až začal stavět novou. Jak jsem již naznačoval na začátku, znám jednoho nejmenovaného hráče, který pořád stavěl nové a nové mapy a dělal v nich velmi podobné chyby. Každopádně, pokud si myslíš, že už podobné chyby neuděláš, můžeš začít stavět novou mapu. (a doporučoval bych SW, protože jak už psal Peliik, BW mapy se aktuálně nepřijímají)
Je to Skajzko? xd

Ok díky :)

iJuhan

Velmi známý člen
Fakt dobrá (kappa)
Mám ji na svém serveru (lol)
P.S.: Doufám, že si alespoň oddělal ty cedulky s autorem na středu

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.