• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kundros

Builderoušek
ahojky chci vám ukázat moji novou mapku pirats na bw :)
mapka je zatím jenom beta :D nevím ale misím si že něco budu ještě dodělávat :D
pište mi do komentářů co si o té mapce myslíte a pište mi nápady jak to vylepšit x3 a jeˇště mi napište jestli mam ještě stavět další mapky jestli se vám moje mapky líbí a mám pokračovat ? :p

Přílohy

S

Spirit

Návštěvník
Pekné, ale súhlasím s Flafym, stred je moc "suchý" a dosť menší oproti tým lodiam. :cool:

Kundros

Builderoušek
Ja vím ale byl jsem línej :D dodělam či zvěčím jen nevím ja bych do toho středu dal něco jinýho než ostrov :D ale nevím co .

P

PVNST

Návštěvník
Dodělej střed jak psali, třebas tam udělej pískovou ,,pláž,, jakoby o 1 block nižší než ta tráva okolo ... 3-5 blocků do šířky a máš vystaráno :)

Pěkná mapa, líbí se mi. A dokázal bych si představit tohle hrát na serveru :)

Jbnek :P

Velmi známý člen
Moc pěkný,ale jak tu skoro každý řekl ten střed je moc chudý zkus tam udělat třeba obří truhly s pokladem a víc palem + písečnou zem a hned to bude lepší ;)

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Skvěly nápad, pěkně postavený, no jak všichni říkají : Střed :D Ten by mohl být o dost věčší :) Ale jinak (y)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.