• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

laften

Člen
Dobrý deň. Dnes som hral BW turnaj , ktorý mal začať o 18:20, ale začínal o čosi neskôr, kvôli čakaniu na hráčov, ktorí nakoniec aj tak nedorazili. Hrali sme normálne hru a na konci nám ostalo cca 5 min. Zničili sme postel hráčom v Red Teame a začali sme ich zabíjať. Ostali len 2, ktorí utekali bez vecí (my sme mali luky a meče) a akurát vtedy sa to skončilo(bolo cca 18:55).Môžem sa vás spýtať aký ste mali dôvod nás nezobrať do 2 kola ? Je to snáď kvôli tomu, že vám to nevychádzalo alebo ako to mám chápať ?

Hrali sme Turnaj od 18:20-18:55 : BestPvPGirlzzEver Ultra ,Fail Team, HKMiners ,Breaking_BED
PS: Ešte aj sám Admin nám napísal do chatu, že postupujeme.
-laften158 (Breaking_BED)

MatikozZ

Velmi známý člen
Dobrý deň. Dnes som hral BW turnaj , ktorý mal začať o 18:20, ale začínal o čosi neskôr, kvôli čakaniu na hráčov, ktorí nakoniec aj tak nedorazili. Hrali sme normálne hru a na konci nám ostalo cca 5 min. Zničili sme postel hráčom v Red Teame a začali sme ich zabíjať. Ostali len 2, ktorí utekali bez vecí (my sme mali luky a meče) a akurát vtedy sa to skončilo(bolo cca 18:55).Môžem sa vás spýtať aký ste mali dôvod nás nezobrať do 2 kola ? Je to snáď kvôli tomu, že vám to nevychádzalo alebo ako to mám chápať ?

Hrali sme Turnaj od 18:20-18:55 : BestPvPGirlzzEver Ultra ,Fail Team, HKMiners ,Breaking_BED
PS: Ešte aj sám Admin nám napísal do chatu, že postupujeme.
-laften158 (Breaking_BED)
Prý, když se nepozabíjíte do konce kola, nepostupuje nikdo. Přijde mi to taky jako divný pravidlo -_-

laften

Člen
Tu ide o to, že nie našou chybou sme začínali neskôr ... keby nám ten čas čo stratili na začiatku pridali na konci tak by sme ich dali ...

Turnaj sledovalo více adminů... V chatu na konci jeden z adminů CM napsal, že náš team vyhrál...
Potom nevidím jediný důvod proč jsme nepostoupili :)

MrForces

Aktivní člen
Bolo tam napísane, že ak sa hráči nepozabíjajú do konca daného času, tak bohužiaľ prehrávajú všetci.

laften

Člen
Ako môžeš vidieť vyššie tak som jasne napísal, že sme začali neskôr (nie našou chybou) ako bol stanovený čas .

blaeberry007

Nový člen
souhlasím s laftenem není naše chyba že se pozdě začalo a ke všemu ještě jsme do 21:00 nebyli vyřazeni to se jako čekalo jestli se náhodou nebudeme hodit ... je to nefér praktika a pošpinění poměrně pěkného nápadu na turnaj proto bych zauvažoval o znovuzařazení do turnaje nebo opakování kola

blaeberry007-(Breaking_BED)

FilipVI

Moderátor webu
Chceš důvod, V té době jsem se na zápasu nenacházel a jak jsem přišel, bylo mi řečeno, že nikdo nevyhrál.
A jinak když jsme u toho, hrálo by se 30 min tak i tak. :)
To znamená, že jste teda vyhráli.

FilipVI

Moderátor webu
A jinak expeti, hrálo se 30 min klasicky. :)Příště než něco píšete, zjistěte si fakta.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.