• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrRitchi

Člen
No jo, už nějákých pár hodin mě 3rr0rCZ a Kubrastig podezírají z krádeže...a víte vy co? OK, čas přijmout pravdu.
Ano, když mě 3rr0rCZ požádal o pomoc, udělal jsem to...no ale když jsem se pak vrátil a on mi ani nepoděkoval, že jsem obětoval pár minut jen pro něj, dost jsem se naštval. Říkal jsem si: Já mu nabídnu práci zdarma a on mi za to ani nepoděkuje! Rozhodl jsem se, že se mu KRUTĚ pomstím. No a pár hodin jsem držel jazyk za zuby, dokud se neobjevil Kubrastig a nepřišel mi na to. Takže mi klidně vemte ukradené věci. Klidně mi i vezměte všechny moje hlavy... Ale nikdy, NIKDY neuznám, že jsem udělal chybu. Klidně mi nabízejte cokoliv, ale já to prostě vydržím. Takže až mě zítra možná neuvidíte, tak aspoň myslete na to, že já si prostě stojím za svým a že 3rr0rovi se to nelíbí. Díky za pozornost a asi sbohem. ;(

DadOswk

Aktivní člen
Nie každý sa dokáže priznať k skutku ktorý spravil. Za to máš u mňa jedno bezvýznamné +. Aj ked absurdnejší dôvod ku krádeži si si asi vybrať ani nemohol :) Ale ako som písal, nie každý ma gule na to aby sa priznal :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.