• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Jak se vám líbí ceny ?

• Total voters
    48
  • This poll will close: .
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Itz_Jerry_PvP

Aktivní člen
Čaute lidi, chci se vás tu všech zeptat jak se vám líbí ceny v shopu na SB ? Pak milý A-teame, Možná by jste mohly ceny trochu pozměnit :)) Sorry ale př: 8 quartzu za 800? To je sranda ? Ně každý tu má 200M jako 3rr0r a prostě ne každý si to může dovolit, takže buď pozměňte ceny v shopu a nebo zvedněte ceny věcí které se dají prodávat... Př: Iron :))
@MrWakeCZ

Silverfish003

Aktivní člen
Mě to přijde takto nejlepší. Sice dragon egg za 20M ale jako ty dragon egg jsou dost vzácné.
Cena nether quartzu je sice vysoká ale čtvrtina myho ISu je postavená celá z quartzu.
Zatímco na survival je to jedno, nether je neomezený cenu taky nechápu, ale na SkyBlock je nether omezený tak je to spravedlivé že se to dá vůbec zakoupit. Mě se ty ceny líbí takto. Jediný dvě ceny proti kterým protestuju je cena knihovny a netherracku.
3 Knihy - 9 sugarcane /shop asi 100$ + 6 oak wood planks /shop asi 20$ = Výroba knihovny asi na 120$ a kdo má farmu na dřevo + sugarcane jako mám já tak to má úplně zdarma. A ten netherrack, Ten bych zlevnil aspoň aspoň 500$ protože 128 kusů netherracku vás v /shop vyjde na 1,2K. a co se týká prodeje itemů, Na to taky protestuji. Nether Star koupíte za 25K$ ale prodáte ho jen za 250$ aspoň těch 5K tam mohli dát :(

granik

Velmi známý člen
Je fakt že shop od několika roků co tam hraji se zdražil a ceny jdou rapidně nahoru.

3rr0rCZ

Ex Builder
Čaute lidi, chci se vás tu všech zeptat jak se vám líbí ceny v shopu na SB ? Pak milý A-teame, Možná by jste mohly ceny trochu pozměnit :emoji_slight_smile:) Sorry ale př: 8 quartzu za 800? To je sranda ? Ně každý tu má 200M jako 3rr0r a prostě ne každý si to může dovolit, takže buď pozměňte ceny v shopu a nebo zvedněte ceny věcí které se dají prodávat... Př: Iron :emoji_slight_smile:)
@MrWakeCZ
Co zas já? :D

kapr20

rybiška
za mě bych výkup nezvedal ani trochu... snižil bych výkup ironu protože lidi pak jen stojí u farmy a farmi si vše a ničí se tak ekonomika..

D

Deleted member 14268

Návštěvník
za mě bych výkup nezvedal ani trochu... snižil bych výkup ironu protože lidi pak jen stojí u farmy a farmi si vše a ničí se tak ekonomika..
Kapr, to sice ano, ale naslo by sa zase x sposobov ako ziskat raketu $ za kratku dobu..

D

Deleted member 14268

Návštěvník
10M za 1 den? to bych rád věděl jak. A sedět celý den u IG to je dost nudný takže já si k IG chodím vydělat jen 2x do týdne.
Tak to uz je na tebe ci budes travit cas u IGF alebo budes stavat, robit nieco ine..

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.