BenSolo
Aktivní člen
Ještě předem před příběhem k tomuhle psaníčku mě inspiroval Harvan a jeho Cold War takže dik pls! Jo a ještě jedna věc! Tahle kniha je medieval/fantasy takže medieval nemá rád tak at si to nečte.. Kapitola první - Zánik V zemi krále Denase se narodil syn Ignus měl staršího bratra Taluse. Oba neměli lehké dětství král zemřel hned když se Ignus narodil Talus měl 2 roky. Talus už od jeho narození Ignuse nesnášel... Když měl Talus 18 let byla jeho korunovace a jeho plán byl zavraždit Ignuse Nemohl mu to nikdo překazit protože jeho matka Umírá... Král Talus Ten den odjel na lov s pár vojáky... Když Talus a jeho skupina přijela k lesu jejich koně neměly chut' tam jet ale přece jen tam král jel . Cestou král zahlédne 3 tajemné osoby které stojí u ohně. Zakřičí : Kdo jste a co děláte v létě u ohně? Král jel k nim a družina hned za ním... Jedna z tiše odpověděla : A co ty děláš v našem kraji?.. Král se zasmál : Ha to má byt vtip ve vašem kraji? To mě rozesmálo... A král řekl : Tohle je má zem a vy si nemáte co dovolovat na krále Taluse! Jedna z osob se naštvala a cosi zakřičela do hlubokého lesa... Najednou se jeden kořen ze stromu za chvilku dva, za chvilku tři ! A potom už byla celá posádka a král se snažil utéct ale marně. Krále tři osoby vzaly někam do hlubokého lesa a a dál jsem nic neviděl... povídal voják Ignusovi.. Konec první kapitoly