• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Líbila se vám první kapitola našeho příběhu?

• Ano je to hezky jak BenSolo bez trika

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    5
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

BenSolo

Aktivní člen
Ještě předem před příběhem k tomuhle psaníčku mě inspiroval Harvan a jeho Cold War takže dik pls! Jo a ještě jedna věc! Tahle kniha je medieval/fantasy takže medieval nemá rád tak at si to nečte.. Kapitola první - Zánik V zemi krále Denase se narodil syn Ignus měl staršího bratra Taluse. Oba neměli lehké dětství král zemřel hned když se Ignus narodil Talus měl 2 roky. Talus už od jeho narození Ignuse nesnášel... Když měl Talus 18 let byla jeho korunovace a jeho plán byl zavraždit Ignuse Nemohl mu to nikdo překazit protože jeho matka Umírá... Král Talus Ten den odjel na lov s pár vojáky... Když Talus a jeho skupina přijela k lesu jejich koně neměly chut' tam jet ale přece jen tam král jel . Cestou král zahlédne 3 tajemné osoby které stojí u ohně. Zakřičí : Kdo jste a co děláte v létě u ohně? Král jel k nim a družina hned za ním... Jedna z tiše odpověděla : A co ty děláš v našem kraji?.. Král se zasmál : Ha to má byt vtip ve vašem kraji? To mě rozesmálo... A král řekl : Tohle je má zem a vy si nemáte co dovolovat na krále Taluse! Jedna z osob se naštvala a cosi zakřičela do hlubokého lesa... Najednou se jeden kořen ze stromu za chvilku dva, za chvilku tři ! A potom už byla celá posádka a král se snažil utéct ale marně. Krále tři osoby vzaly někam do hlubokého lesa a a dál jsem nic neviděl... povídal voják Ignusovi.. Konec první kapitoly

BenSolo

Aktivní člen
Jinak jsem tam nestihl dopsat spolupráci za to se omlouvam spoluprace Sheneo příští díl bude psát on

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.