• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

HexO_O

Aktivní člen
Dnes jsem se bavila s PVNSTEM o tom jestli jde získat Name Tag na anni :D Nakonec jsem ho ulovila prutem, a na jedné fotce která je v téma Podvodnící je mám už čtyři (Kámoš pomohl lovit) :D Přikládám i screeny :)

Dnes jsem se bavila s PVNSTEM o tom jestli jde získat Name Tag na anni :D Nakonec jsem ho ulovila prutem, a na jedné fotce která je v téma Podvodnící je mám už čtyři (Kámoš pomohl lovit) :D Přikládám i screeny :)

OMG no to je teda něco :D na co ti ten nametag je? :D

Aby se boss jmenoval Grumm :D
omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg to je trolling udělat z bossíka chodáka grumma.... (hhh)(hhh)(hhh)(hhh)

P

PVNST

Návštěvník
Trochu trpělivosti naštěstí mám :D
I kdyby mi někdo držel pistoli u hlavy bych váhal, jestli rybařit... i s max enchantem na prutu, mi to nepříjde jako zábava, ale jako nekonečné mučení a zahození času, ve kterém jsem mohl sundat o pár hráčů víc :D

HexO_O

Aktivní člen

Přikládám obrázek i s cheaterem (Bob už to vyřešil, takže ban už mu dávat nemusíte :D). V inventáři mám 4 Name Tagy :D

HexO_O

Aktivní člen
Ještě 16 zelených bodů do stovky :) (Je to málo - já vím ale taky nespamuju 257872969267 statusů denně) :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.