OMG no to je teda něco na co ti ten nametag je?Dnes jsem se bavila s PVNSTEM o tom jestli jde získat Name Tag na anni Nakonec jsem ho ulovila prutem, a na jedné fotce která je v téma Podvodnící je mám už čtyři (Kámoš pomohl lovit) Přikládám i screeny
Nechtěj vědět RadšiOMG no to je teda něco na co ti ten nametag je?
omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg to je trolling udělat z bossíka chodáka grumma.... (hhh)(hhh)(hhh)(hhh)Aby se boss jmenoval Grumm
Jsi šikovná V PVP minihře lovit rybkyTakže PVNST odpověděl Challenge jsem splnila docela rychle ne ?
TY JSI TROLL. (A TEČKA)Trochu trpělivosti naštěstí mám
I kdyby mi někdo držel pistoli u hlavy bych váhal, jestli rybařit... i s max enchantem na prutu, mi to nepříjde jako zábava, ale jako nekonečné mučení a zahození času, ve kterém jsem mohl sundat o pár hráčů vícTrochu trpělivosti naštěstí mám
All tam dávejte HYPE!, jako náš vzor PVNST!!!
Přikládám obrázek i s cheaterem (Bob už to vyřešil, takže ban už mu dávat nemusíte ). V inventáři mám 4 Name Tagy