• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Stepin666

Aktivní člen
Dobry den...

UPOZORNĚNÍ: Určiě tu budu mit přes 20 facepalmu a nesouhlasím !

Takže chtěl jsem se zepat jestli bych mohl být na serveru tak zvaně "povíšen" na ADMINA. Ano všichni si placnete na hlavu a řeknete si ja ho neznam z něho admin nebude "FacePalm" . Admina bych chtěl protože Cheatri. Je jich na tomto server hodně spoustukrát se mi stalo že jsem hrál dokonce proti ''Cheaterskemu Tymu" kdy jsem hrál bedwars a proti mě byl tým (jakekolibarvy) v kterém bylo např.4 hrači kteří měli Cheaty nechci to tu ukecávat chci se stát adminem abych chodil různě po arénách a kontroloval hráče jestli mají cheaty... ! Napadlo mě to takže je to pouze navrch pokud by Wake souhlasil tak bych byl velmi poctěn no nic stejně mi to nevijde ... Sbohem XD (kappa)

MajorDad

Velmi známý člen
Ja plačem, ubohejšiu žiadosť o admina som nevidel xD ,,Chcem chytať čiterov" :DD to asi každý, no xddd

patule1215

Hrabě ze Survivalu
Naprosto souhlasím s Filipem6_CZ,jestliže chceš chytat cheatery tak proč je prostě nenatočíš (např. frapsem)? Dále je zapotřebí se naučit gramatiku,jako promiň ale ty chyby co tam máš jsou základní látka třetí třídy snad.Přeji pěkný zbytek dne.:D

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Dobry den...

UPOZORNĚNÍ: Určiě tu budu mit přes 20 facepalmu a nesouhlasím !

Takže chtěl jsem se zepat jestli bych mohl být na serveru tak zvaně "povíšen" na ADMINA. Ano všichni si placnete na hlavu a řeknete si ja ho neznam z něho admin nebude "FacePalm" . Admina bych chtěl protože Cheatri. Je jich na tomto server hodně spoustukrát se mi stalo že jsem hrál dokonce proti ''Cheaterskemu Tymu" kdy jsem hrál bedwars a proti mě byl tým (jakekolibarvy) v kterém bylo např.4 hrači kteří měli Cheaty nechci to tu ukecávat chci se stát adminem abych chodil různě po arénách a kontroloval hráče jestli mají cheaty... ! Napadlo mě to takže je to pouze navrch pokud by Wake souhlasil tak bych byl velmi poctěn no nic stejně mi to nevijde ... Sbohem XD (kappa)
Asi to nevíš, ale s honem cheaterů jsme na tom stejně jako vy hráči, akorát můžeme banovat. I my si musíme dělat důkazy.

Stepin666

Aktivní člen
Cekal jsem to... jasne gramatika level susenka... ale jako pisu normalne anglickou (klavesnici) snazil jsem se pouzivat ceskou (klavesnici) ... no nic souhlasim co dodat...

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
Cekal jsem to... jasne gramatika level susenka... ale jako pisu normalne anglickou (klavesnici) snazil jsem se pouzivat ceskou (klavesnici) ... no nic souhlasim co dodat...
Tady nejde o diakritiku, ale třeba o to povíšen.. ;)

Asi to nevíš, ale s honem cheaterů jsme na tom stejně jako vy hráči, akorát můžeme banovat. I my si musíme dělat důkazy.
to banování je docela výhoda, já jsem dal do "podvodníci" video s cheaterem už v neděli a pořád nic

SpexikEx

Führer
Myslím že si na otázku kterou jsi si položil "Takže chtěl jsem se zepat jestli bych mohl být na serveru tak zvaně "povíšen" na ADMINA" dokážeš odpovědět sám..
Mně taky stačila ta jedna věta...
A jen tak mimo..
Myslím že toto "navrhování na admina/helpera" je s prominutím pitomost
To tady normálně už mužu i navrhnout na Adminku svojí babičku.. >D
Je to jen můj názor.. ;)

Stepin666

Aktivní člen
;)
Myslím že si na otázku kterou jsi si položil "Takže chtěl jsem se zepat jestli bych mohl být na serveru tak zvaně "povíšen" na ADMINA" dokážeš odpovědět sám..
Mně taky stačila ta jedna věta...
A jen tak mimo..
Myslím že toto "navrhování na admina/helpera" je s prominutím pitomost
To tady normálně už mužu i navrhnout na Adminku svojí babičku.. >D
Je to jen můj názor.. ;)
mas recht

MARIMR008

ExAdmin
Na rovinu si povedzme kto by nechcel byť adminom? :D No ale prejdem k veci....tvoja "žiadosť" bola "veľmi" pekná ale nestačí len napísať že chceš chytať kidov ktorý majú hacky ale musíš mať aspoň podľa mňa nejakú aktivitu na fórum,nejaký odohratý čas na servery a keď už aj toto splnáš je tu veľa ďalšich požiadavkov ktoré admin/helper splniť aby sa tam dostali nie je to také ľahké ako si mysliš.Všetko chce svôj čas a najlepšie pomôžeš keď ich budeš natáčať a nesťažovať si že máš proti sebe háčkerov :D Stačí zavolať admina alebo zapať fraps a tadááá on má ban a ty malé + :) Nič viac nič menej.-Toť môj názor :)

DudisMaster

Velmi známý člen
:D větší koko** jsem neviděl mě by stačil jen Helper aktivní jsem na serveru od 14:00 o 20:00 a už jen 22 příspěvků a jsem akitvní člen. Nevím jestli pomáhám lidem ale rád bych jim pomáhal jakoliv a kdykoliv kdyby jsi chtěl být helper měl by jses hlavně učit gramatiku a víc se asi rozepsat,pomáhat,být aktivní,atd tohle je moj názor :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.