No, já bych chtěl všem poděkovat za úžasná přání, ze kterých mi ukápla slza. Ano, i televize mají city. :'(
Jsem rád, že můžu hrát zrovna tady a ten rok nesmírně utekl. Za ten rok se na serveru vyměnilo nespočetně moc hráčů, ale i členů A-Teamu.
Jsem rád, že máme na serveru takovou komunitu lidí, kteří jsou úžasní. Celý AT oplývá úžasnými lidmi, které mám všechny rád, i když jsem s někým v minulosti možná nevycházel v nejlepším duchu, byla to moje chyba, ale jsem rád, že již je vše (snad) vyřešené a že můžu být součástí týmu, kde jsou tak úžasní lidé.
Spec. poděkování za oslavu patří úžasným organizátorům, tedy
Zuzce a
Bobovi. Naprosto jste mě překvapili, ještě jednou vám moc děkuji za veškeré uspořádání.
Pár slov k jednotlivým členům AT:
@MrWakeCZ :
Náš milý pan Majitel, který se mnou trpěl veškeré nervy. Tolikrát jsem mu lezl na nervy, že se do teď divím, že se mnou nevymetl podlahu a neposlal mě expresní třídou do tramtárie. Pamatuji si, že první den, co jsem byl na serveru, mi chtěl dát ban z důvodu, že jsem hlasoval pro server víckrát, než jsem měl, ale naštěstí se tak nestalo. Waku, jsi úžasný člověk, za ten rok, co Tě znám, jsem si o Tobě mohl utvořit určitý obrázek a musim říci, že patříš k těm lidem, kteří mají temperament a hlavně máš velkou trpělivost, ať už se jedná o moje kecy nebo o to, udržet server ve 100% stavu a za to Ti patří velký hold. Lepšího Majitele tento server nemohl mít, protože nejsi ten zatrpklý typ, který nechápe srandu, ba naopak. Jsem rád, že jsi mi před rokem dal šanci vstoupit do AT a že jsi to semnou vydržel, jsi náš Wake s velkým W.
@zuzik92 : Zuzka. Tobě bych chtěl poděkovat za veškerou podporu, ať už to bylo na Survivalu, kdy jsi se mnou odolávala veškerým spamům v chatu, aby všichni hráči byli spokojení nebo když se cokoliv dělo, podala jsi mi pomocnou ruku. Už tehdy, když jsem si četl Tvou přihlášku na Helpera (Ano, Zuzka byla 2 dny Helper, to je, co?!), věděl jsem, že na tom postu nezůstaneš, protože Tebe nám snad snesl sám bůh. Vážně jsem rád, že jsi se začlenila mezi nás a zůstala tam až do teď. Za chvíli to bude taky rok, co jsi na serveru a patříš k těm, které znám na serveru ze všech nejdéle. I když jsme spolu jeden čas možná neměli nejlepší vztah, kvůli mému arogantnímu chování, urovnali jsme to a od té doby je vše v pořádku a za to jsem nesmírně rád. Jsi naše slunce na serveru, vždy vnášíš dobrou atmosféru, zároveň ovšem nechápu, jak to děláš, že jsi stále pozitivně naladěna, ať se děje, co se děje. Doufám, že na serveru zůstaneš ještě dlouho, protože přijít o Tebe, to by bylo špatné, takže to ani nezkoušej!
@MineBobCZ : Bob. Jeden z Adminů, kterého si nejvíce cením. Znám Tě poměrně dlouho, i když jsme spolu tehdy nevycházeli v dobrém. Každopádně jsme si to vyříkali a nyní je vše ok. Jsi super člověk, který dokáže pomoci všem na serveru. Máš hrozně moc zkušeností, ať už jde o veškeré příkazy nebo situace s hráči. Když jsi tenkrát odešel, měl jsem stochutí Tě vytahat za uši a natáhnout Tě zpět do A-Teamu, ale jsem rád, že jsi se nedávno zase vrátil k nám, protože bez Tebe by A-Team nebyl A-Teamem. Proto už žádné útěky nezkoušej nebo tentokrát ten plán dotáhnu do konce a líbit se Ti to nebude! Jsem rád, že jsi mezi námi.
@Sprajtiik : Ááá, náš Sprajtík. Dříve jsme se vůbec neznali, moje parketa byl Survival, Tvoje Skyblock. Věděli jsme o sobě jen díky tomu, že jsme byli zapsaní ve Vedení serveru. Po nějaké době jsme se začli vídat na SkyWars serveru a tím začla naše pouť na SkyWars! Jsi úžasný člověk, je s Tebou sranda, vždy se pobavím nad Tvými vtipy nebo historkami. Doufám, že v A-Teamu zůstaneš ještě dlouho, protože pokud odejdeš, najdu si Tě a nepřej si vědět, co bude následovat! Tygří bratři se přeci nesmí jen tak rozdělit, ne?!
@EndisekCz : Endi! Na serveru jsi ještě dýl, než já a jsem rád, že jsi takovou dobu vydržel na serveru. Nevím, jak to máš teď, jestli jsi už odešel nebo jsi stále mezi námi, každopádněj patříš mezi úžasné lidi, které jsem rád poznal. Pamatuji si, že když jsem stavěl svůj první dům, házel jsi mi do schránky furt tvoje noviny. Známe se dlouho a vždy jsi pro mě byl Admin s velkým temperamentem.
@sCuess : Eskjůs. Známe se taky poměrně dlouho. Dlouhou dobu jsi patřil mezi hráče a když jsem se Tě ptal, proč nechceš jít do A-Teamu, vždy jsi odvětil, že ze sebe nechceš dělat šaška, ale podívej se, kde jsi teď a jako šašek mi tedy nepřijdeš. Dokážeš vždy pomoci, když je potřeba, máš skvělý smysl pro humor a hlavně taky pěkně drzou pusu, ale co mám říkat já. Jsem rád, že jsi se rozhodl vstoupit do pozice Admina, protože na Survivalu jsi jak náš táta, ke kterému všichni chodí, když potebují pomoci a Ty s námi máš trpělivost, jen tak dál chlape a ne, že se jednoho dne probudíš a již nebudeš chtít být Adminem, na to zapomeň!
@MrdKev_CZ : Mrdkvička! Na serveru působíš dlouhou dobu, patříš k těm členům, kteří jsou na CM dlouhou dobu a musím říci, že jsem rád, že jsi v A-Teamu. Ne, proto, že to píšu jen do větru, ale proto, že pomůžeš, když můžeš a hlavně tu držíš v partě už dlouho a já doufám, že tu budeš ještě dýl, liberečando!
@Notchi : Notchi, Notchi, náš oranžový tygr. Neznáme se moc dlouho, ale můžu o Tobě říci, že je s Tebou sranda, oblíbil jsem si Tvoje hlášky, písničky na Plugu nebo Tvoje neslušné žraní na TS! Jsi super, i když Tvá pouť na CM začíná, doufám, že bude ještě dlouhá a že nás nadále budeš bavit všude, kde se dá.
@JobHob : Džob! Pamatuji se, že jsi tehdy byl na serveru jeden z mála, kdo se mnou hrával až do brzkých ranních hodin. Už tehdy jsi se zajímal o post Admina a věděl jsem, že tomu tak jednou bude, protože jsi byl naprosto zkušený ve všech směrech, od různých příkazů až po rady do života. Poté jsi přesedlal na Skyblock, což mě trochu zarazilo, ale sám jsi říkal, že radši holduješ Skyblocku, než Survivalu. Jenže poté jsi odešel úplně, sám jsem nevěděl důvod, ale naštěstí jsi se vrátil zpět, nyní jsi ještě střelenější, než před tím a doufám, že to tak zůstane a že už nikam nezdrhneš, hade!
@Flaffy_LP : Flaffy! I když se neznáme dlouho, můžu o Tobě říci, že jsi super člověk, máš srdce na správném místě. Je s Tebou sranda a doufám, že tu s námi budeš ještě dlouho. P.S.: Děkuji za písničku na Plugu!
@Misery96 : Misery! Skoro vůbec se neznáme, ale nemysli, že o Tobě nic nevím! Ne, neboj, jsi úžasný Admin, na Skyblocku pomáháš, seč to jde a za to Ti též moc děkuji, protože kdyby jsi tam nebyl, těžko by se to zvládalo, proto Tě předem varuji, ať nikam nezdrháš nebo si mě nepřej!
@pokecrafter2000 : Pouk! Náš výborný admin, kterému tímto děkuji za jeho působení především na Creative serveru, protože snášet tam ty návaly spamů s Miss, Seznamkou, apod. musí být velmi vysilující a proto Ti patří můj dík za to, že to tam aktivně zvládáš a dokážeš si poradit s těmi hráči, kteří si stále nedají pozor, jen tak dál!
@SpyroSVK : Dráček Spyro! Patříš mezi starou partu Adminů, jako jeden z mála jsi též vydržel až do teď. Jsi super člověk, který má správný pohled na věc. Též máš velkou zásluhu na hojnosti hráčů na Skyblocku, protože jsi tam trávil téměř celý den. Poté jsem Tě dlouho neviděl, ale již jsi opět tu a to je hlavní!
@SpiritV : Spirit! Známe se poměrně dlouho, jsi takový náš vtipálek, který je pro každou srandu. Všichni jsme se vždy smáli nad Tvým poletováním na SkyWars, kdy jsi se převtělil v motýla atd. Doufám, že tu budeš ještě dlouho a jen tak nás neopustíš, protože přijít o talentovaného Buildera a Admina zároveň by byla veliká, veliká škoda.
@Kiara1001 : Kiarka. Nevím, možná jsme si nesedli už od začátku, nevím přesně, co se tam stalo, že jsme se od té doby jen naháněli jako divoká zvěř, ale doufám, že již tyto spory pominou a my spolu budeme vycházet v pořádku, protože mít spory s někým, se kterým "pracuji", není moc dobré, co myslíš? Jsi dobrá Adminka, tak taková i zůstaň.
@Martin2035 : Martin! Náš talentovaný Eventer, který se již od Září 2014 pouští do Eventů celým srdcem. Převzal jsi žezlo po bývalém Eventerovi FunTrooperovi a předělal jsi celou oblast v naprosto úžasnou zábavní eventovou část. Jsi tu též dlouhou dobu a já doufám, že tu budeš ještě dlouho, protože bez Tebe by se hráči na Survivalu pořádně nevyřádili, takže nikam nechoď, jasný?!
@Ccarmel : Naše úžasná Builderka. Seznámili jsme se, když jsi tehdy stavěla jednu z Tvých epických staveb na Creativu. Měl jsem hubu dokořán, protože takové stavby, jako jsi postavila Ty, jsem nikdy neviděl. Zároveň Ti děkuji za společné poslouchání Notchiho na TS, protože sám bych to nezvládl. Jsi moc fajn, tak nás hlavně neopouštěj, co by jsme pak stavěli? Hrady ze štěrku? Jen to ne!
@Menclik12 : Mencl! Náš divoký, bláznivý, rozjanečný a vždy vytlemený čaroděj, který dokáže postavit takové stavby, ze kterých až mrazí v zádech. Jsi tu z nás všech nejdéle (když nepočítám Waka) a stále to vše snášíš a já doufám, že to tak i zůstane, že nám neutečeš a nadále nás budeš bavit svými vtipnými články v Cornnovinkách! Známe se už přes rok a i když jsem tehdy byl na Tebe až moc tvrdý a choval se jak blb, tak doufám, že je již vše spraveno a budeme spolu vycházet jako čaroděj s televizí. Jsi super člověk, tak takový i zůstaň.
@Tomprev : Tomku! Pamatuji si, kdy jsi ke mně na Survivalu chodil domů, ohřát si svoje nohy u krbu, protože jsi tehdy běhal furt v trenkách, i když venku bylo -10°C. Vždy jsem si říkal, proč jsi nechtěl jít mezi Buildery již dříve, protože Tvé stavby jsou naprosto fascinující a vždy nad nimi zůstává rozum stát (v dobrém slova smyslu). I když se tolik nevídáme, dokážeme se spolu normálně bavit a zasmát se. Jsi fajn, tak hlavně neupusť od svého stavitelského talentu a nadále zůstaň s námi!
@Lolerkoo : Loler! Úžasný Helper a naše veverka, která má úžasnou povahu v tom, že vždy pobaví celý server. Jsi super, tak se hlavně neměň, protože to by byla veliká škoda a hlavně na serveru zůstaň i nadále!
@Nedzdo : Nedzdo! Moc často se nevídáme, ale víme o sobě. Jsi super Helper, nepostradatelná část týmu a doufám, že tomu tak bude i v budoucnu!
@DarkStrike007 : Dark! Též super helper, který dokáže pomoci, když chce, že?! Stačí chtít a uvidíš, třeba to jednou dotáhneš i výš, jsem rád, že Tě máme mezi sebou.
@Horys : Horys! Náš mladý blázen, který rozdává energii do všech koutů. Taková energie se vždy hodí a proto doufám, že již neuděláš podobnou chybu, jako tehdy a budeš dobrým Helperem, třeba jednou i Adminem, hlavně nikam nechoď!
@GooTiikCz : Gotík! Naše opora v týmu, která dokáže pomoci a poradit, kdykoliv se dá. Doufám, že v A-Teamu budeš ještě dlouho, chlape!
@F4sTeRcZ : Faster! Tebe jsem skoro nikdy neviděl, ale vím, že jsi měl nějakou komplikaci a doufám, že se již stejný problém nebude opakovat, byla by to škoda!
@mawej1 : Mawej! Skoro vůbec se neznáme, ale měli jsme šanci si párkrát něco napsat na Skypu nebo na serveru a věřím, že jsi posila do našeho týmu a že ten veliký projekt dopadne co nejlépe, takže jen tak dál!
@Kreky : Kreky! Tebe jsem nikdy na serveru neviděl, ale jelikož jsi přínosná síla pro náš server, platí stejná slova jako k Mawejovi a to ta, že Vám přeji, aby Váš projekt dopadl co nejlépe a zároveň děkuji za usilovnou práci, kterou do toho oba dáváte!
@MyLiveStyle : MLS! Jedna z dlouho hrajících hráčů na CM. Pamatuji si, jak jsi mi tehdy do Směnárny vždy nosila pouze enchantované knihy, proto jsi dostala přezdívku Knihomolka. Poté jsi se zapsala na nábor, vyhrála ho a nakonec jsi skončila jako Adminka. Nedávno jsi odešla, měla jsi k tomu svoje důvody, ovšem můžu říci, že jsi byla úžasná Adminka, je škoda, že A-Team přišel o tak cennou hráčku, ale věřím, že na server budeš chodit aspoň jednou za čas, pokecat si, apod.
xero2000: Xero! Již tu nejsi, což mě mrzí, ale zažili jsme spolu nekonečné chvíle na serveru. O letních prázdninách jsi přišel a od té doby jsme spolu vždy spolu byli buď dlouho nebo jsme jeli non-stop a pozorovali, jak na server postupně přicházejí hráči. Jsi jeden z těch, které jsem si oblíbil nejvíc a doufám, že Tě ještě někdy na serveru uvidím a že třeba jednou zavítáš zpět mezi nás, do AT!
ghe5: Ghe. Možná ho skoro nikdo nezná a ani si ho nepamatuje, ale ghe byl ten, který se mnou před rokem nastoupil do A-Teamu. Společně jsme se vydali na tu cestu, která byla ze začátku trnitá, ale postupně jsme si dokázali vytvořit určité prostředky, aby jsme to vše zvládali. Byl to neskutečně úžasný Admin a je škoda, že tu již není. Doufám, že ho na serveru někdy opět zastihnu.
Pár slov k hráčům, se kterými na serveru denodenně hraji a znám je již dlouhou dobu:
@aziller : Azi! Synu můj. Hrajeme spolu už strašně dlouhou dobu, jsi jeden z mála, se kterými se znám tak dlouho. Vždy se směji nad Tvými hláškami nebo různými blbostmi, které předvádíš. Doufám, že na CM budeš hrát i nadále a že mě nebudeš často srážet do propasti na SkyWars!
@MidnightWolfieXD : Barča! Ty jsi jedna z těch, co pamatují ještě server, kde bylo 70 slotů. Vzpomínám, jak jsem vždy stál na spawnu a Ty jsi tam běhala v melounové mikině. Ze začátku jsme se vůbec nebavili, ale postupem času jsme již začli a můžu říci, že jsi holka, která je hodná a je s ní sranda, proto taková zůstaň i nadále a rozdávej úsměv všude kolem!
@SnowBall_CZ : Sněhulka! Znám Tě též poměrně dlouho. Jsi fajn holka, moc toho sice nenapíšeš, ale to vůbec nevadí. Doufám, že se z CM jen tak neztratíš, byla by to škoda.
@BrocH2002 : Broch! Tebe znám už taky poměrně dlouho, hlavně jsme se nějak tak seznámili na SkyWars. Prde jeden, patříš mezi mé oblíbence, tak doufám, že se nezměníš, jinak uvidíš!
@MiniMe : Mini! Známe se dlouho, vždy se s Tebou rád směji všem možným věcem a dokážeš mě rozveselit, když je to potřeba. Jsi fajn, tak hlavně taková zůstaň.
@jarko : Jarko! Kluk, se kterým se též rád zasměju. Jsi super člověk, tak se neměň jinak uvidíš!
@Lokri : Lokri! Vždy se musím smát Tvým hláškám na TS. Jsi takový náš vtipálek, který umí pořádně zavařit na SkyWars!
@black_stray : Černoch! Jsi velký vtipálek, který ovšem umí přemýšlet a rozdávat body na Plugu! Ne, jsem rád, že jsem Tě mohl poznat a doufám, že jen tak na CM nepřestaneš hrát!
Pokud jsem na někoho zapomněl, předem se omlouvám, ale kdybych jsem sem měl napsat všechna jména, bylo by jich tolik, že by mě snad web ani nepustil to vpustit na stránku, protože každý jednotlivý hráč na CRAFTMANII tvoří určitou část a všichni hráči, kteří tu hrají, tvoří celkovou komunitu serveru, která je veliká a zároveň úžasná. x3
Takže ještě jednou všem děkuji za vše!