• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
Tak dáme si čísla.

Pravidla

1) Nepsat slova, jen čísla.
2) Když napíšeš "číslo" tak musíš počkat než dá další, a pak zase můžeš ty, a tak to půjde do kola!

1

Můžu se jen tak pro zajímavost zeptat co to má za smysl psát tu čísla ?
To už se tak sakra nudíte že máte nutkání psát si tu čísla ? :D
Jako myslím, že téma "Příběh" se dá ještě pochopit :D tam se dost věcem člověk zasměje když si příběh čte od začátku ke konci a poté může příběh rozvinout dle vlastní představy :D
Ale čísla ? jako really ? :D to už je podle mě vrchol nudy a nebo jen nutkání získat si vyšší číslo v počtu příspěvků :DD
Ale nechci vám kazit vaší zábavu.. každý má přeci jen jiný vkus.. někoho baví psát si čísla a někoho zase něco jiného.. :D
(za názor zakladatele příspěvku bych byl rád, nechci tím hatovat tento styl zábavy.. jen by mě zajímalo co bylo příčinou vzniku této myšlenky/příspěvku :D)
a abych těda nekazil postup čísel tak i já přidám nějaké to číslo: 10

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
Můžu se jen tak pro zajímavost zeptat co to má za smysl psát tu čísla ?
To už se tak sakra nudíte že máte nutkání psát si tu čísla ? :D
Jako myslím, že téma "Příběh" se dá ještě pochopit :D tam se dost věcem člověk zasměje když si příběh čte od začátku ke konci a poté může příběh rozvinout dle vlastní představy :D
Ale čísla ? jako really ? :D to už je podle mě vrchol nudy a nebo jen nutkání získat si vyšší číslo v počtu příspěvků :DD
Ale nechci vám kazit vaší zábavu.. každý má přeci jen jiný vkus.. někoho baví psát si čísla a někoho zase něco jiného.. :D
(za názor zakladatele příspěvku bych byl rád, nechci tím hatovat tento styl zábavy.. jen by mě zajímalo co bylo příčinou vzniku této myšlenky/příspěvku :D)
a abych těda nekazil postup čísel tak i já přidám nějaké to číslo: 10
Nikdo se o tvůj názor neptá, když si tu chceš zvýšovat ego, to běž do jiné témy.
je to off-topic " volná debata " když se to dá takhle říct,
takže se tu může vytvářet co chceš.. [ Né jen vulgarismy,atp. ]

Článek Všeobecné deklarace lidských práv z roku 1948 říká:
„Každý má právo na svobodu přesvědčení a projevu; toto právo nepřipouští, aby někdo trpěl újmu pro své přesvědčení, a zahrnuje právo vyhledávat, přijímat a rozšiřovat informace a myšlenky jakýmikoli prostředky a bez ohledu na hranice.“ (jen pro toho koho to zajima [mě třeba práva beroux33])

Já nemám důvod zvyšovat si tu ego.. já jsem jen napsal svůj názor, který má právo napsat každý a zeptal jsem se poměrně slušně.. kdyby to byl nějaký hate nebo by tě to mělo shazovat tak neřeknu.. :)

je to off-topic " volná debata " když se to dá takhle říct
(za názor zakladatele příspěvku bych byl rád, nechci tím hatovat tento styl zábavy.. jen by mě zajímalo co bylo příčinou vzniku této myšlenky/příspěvku)
A to jen proto, protože mám očividně jiný vkus pro zábavu a díky tomu že jsem člověk zvídavý tak jsem se chtěl zeptat na tvůj názor to je všechno.. nemělo to být popichem k tomu aby ses urazil nebo by tě to mělo nějak bobuřovat :p chtěl jsem jen vědět to proč tento topic vznikl.. stačilo jen třeba napsat že ses nudil.. nebo cokoliv..

každý má přeci jen jiný vkus.. někoho baví psát si čísla a někoho zase něco jiného..
A já ti tedy nebudu topic plnit mými "názory" a případně ti napíšu do PM když bude třeba :p
(P.S.: pokud tě tedy můj názor nějak zasáhl "urazil, naštval" tak se ti omlouvám, ale vážně to tak myšleno nebylo.. chtěl jsem jen vědět názor tvé strany ;))

F4sTeRcZ

Velmi známý člen
Článek Všeobecné deklarace lidských práv z roku 1948 říká:
„Každý má právo na svobodu přesvědčení a projevu; toto právo nepřipouští, aby někdo trpěl újmu pro své přesvědčení, a zahrnuje právo vyhledávat, přijímat a rozšiřovat informace a myšlenky jakýmikoli prostředky a bez ohledu na hranice.“ (jen pro toho koho to zajima [mě třeba práva beroux33])

Já nemám důvod zvyšovat si tu ego.. já jsem jen napsal svůj názor, který má právo napsat každý a zeptal jsem se poměrně slušně.. kdyby to byl nějaký hate nebo by tě to mělo shazovat tak neřeknu.. :)

A to jen proto, protože mám očividně jiný vkus pro zábavu a díky tomu že jsem člověk zvídavý tak jsem se chtěl zeptat na tvůj názor to je všechno.. nemělo to být popichem k tomu aby ses urazil nebo by tě to mělo nějak bobuřovat :p chtěl jsem jen vědět to proč tento topic vznikl.. stačilo jen třeba napsat že ses nudil.. nebo cokoliv..

A já ti tedy nebudu topic plnit mými "názory" a případně ti napíšu do PM když bude třeba :p
(P.S.: pokud tě tedy můj názor nějak zasáhl "urazil, naštval" tak se ti omlouvám, ale vážně to tak myšleno nebylo.. chtěl jsem jen vědět názor tvé strany ;))
Mě to nijak neurazilo,
ale prostě když už jsou ty hry,
udělat tu zábavu,
víš kolik tu je hráčů že se všude vyjádří, což je povoleno,
však v pohodě,
nechcete tu to hru,
lock prosím

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.