Nikdo se o tvůj názor neptá, když si tu chceš zvýšovat ego, to běž do jiné témy.Můžu se jen tak pro zajímavost zeptat co to má za smysl psát tu čísla ?
To už se tak sakra nudíte že máte nutkání psát si tu čísla ?
Jako myslím, že téma "Příběh" se dá ještě pochopit tam se dost věcem člověk zasměje když si příběh čte od začátku ke konci a poté může příběh rozvinout dle vlastní představy
Ale čísla ? jako really ? to už je podle mě vrchol nudy a nebo jen nutkání získat si vyšší číslo v počtu příspěvků D
Ale nechci vám kazit vaší zábavu.. každý má přeci jen jiný vkus.. někoho baví psát si čísla a někoho zase něco jiného..
(za názor zakladatele příspěvku bych byl rád, nechci tím hatovat tento styl zábavy.. jen by mě zajímalo co bylo příčinou vzniku této myšlenky/příspěvku )
a abych těda nekazil postup čísel tak i já přidám nějaké to číslo: 10
je to off-topic " volná debata " když se to dá takhle říct
A to jen proto, protože mám očividně jiný vkus pro zábavu a díky tomu že jsem člověk zvídavý tak jsem se chtěl zeptat na tvůj názor to je všechno.. nemělo to být popichem k tomu aby ses urazil nebo by tě to mělo nějak bobuřovat chtěl jsem jen vědět to proč tento topic vznikl.. stačilo jen třeba napsat že ses nudil.. nebo cokoliv..(za názor zakladatele příspěvku bych byl rád, nechci tím hatovat tento styl zábavy.. jen by mě zajímalo co bylo příčinou vzniku této myšlenky/příspěvku)
A já ti tedy nebudu topic plnit mými "názory" a případně ti napíšu do PM když bude třebakaždý má přeci jen jiný vkus.. někoho baví psát si čísla a někoho zase něco jiného..
Mě to nijak neurazilo,Článek Všeobecné deklarace lidských práv z roku 1948 říká:
„Každý má právo na svobodu přesvědčení a projevu; toto právo nepřipouští, aby někdo trpěl újmu pro své přesvědčení, a zahrnuje právo vyhledávat, přijímat a rozšiřovat informace a myšlenky jakýmikoli prostředky a bez ohledu na hranice.“ (jen pro toho koho to zajima [mě třeba práva beroux33])
Já nemám důvod zvyšovat si tu ego.. já jsem jen napsal svůj názor, který má právo napsat každý a zeptal jsem se poměrně slušně.. kdyby to byl nějaký hate nebo by tě to mělo shazovat tak neřeknu..
A to jen proto, protože mám očividně jiný vkus pro zábavu a díky tomu že jsem člověk zvídavý tak jsem se chtěl zeptat na tvůj názor to je všechno.. nemělo to být popichem k tomu aby ses urazil nebo by tě to mělo nějak bobuřovat chtěl jsem jen vědět to proč tento topic vznikl.. stačilo jen třeba napsat že ses nudil.. nebo cokoliv..
A já ti tedy nebudu topic plnit mými "názory" a případně ti napíšu do PM když bude třeba
(P.S.: pokud tě tedy můj názor nějak zasáhl "urazil, naštval" tak se ti omlouvám, ale vážně to tak myšleno nebylo.. chtěl jsem jen vědět názor tvé strany )