• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DesireC

Člen
Čauko, tak jsem si zašel do PvP s docela dobrýma věcma... Full dia Prot 4 a na chesplatu s tím aji Thorns 2. Zajdu do PvP dám str 2,regen2 jablíčko. Vlítnu tam je tam jeden hráč (nick u videa) nejdříve je to normál souboj a furt zdrhá, pak sem ho jednou zabil. Vrátil se a najednou do mě začal hitovat na 7blocku a pak se zastavil na místě já utikel a on klikal do země a hitoval mě na +- 20blocku takhle mě zabil... To jsem ale nestihl natočit ale myslím že na tomhle videu je ta KA na 6blocku dost vidět:) a hlavně se to pozná podle toho jakým speedem kliká to by musel mít prsty ...

DesireC

Člen
Dodko - Kéž bych natáčel tamto... Jinak tady je viditelnej speed KA a sekání na 6blocku + sekání jak se mu to lockovalo na mě...

Na to video koukám asi po sedmé, a pořád nic nevidím...
Nehledě na to, že jsem se s tímto hráčem už párkrát v boji setkal, a jsem přesvědčenej, že nic nemá ;)
//LOCK

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.