• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chceš pokračovanie ? :}

• Ano, pls

Votes: 0 0.0%
  • Neviem.

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    5
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Skyečus. Práve tu je daľší diel môjho Shizpostu. Mala som to vydať minulú stredu, ale problémy s netom nepustili. Sorry jako
https://www.craftmania.cz/tema/city-of-creepypastas-v.23503/ - Minulý diel.
No nebudem zdržovať. :d
City of Creepypastas VI.

Je práve týždeň po Slendyho smrti. Všetci Phantomovia si robia svoje. Práve Pandis je zarytá v knihe o creepypastách.
"V tejto knihe je len ako vznikli, a nie ako sa dá proti ním bojovať." pomyslela si a zavrela knihu. Začala sa pozerať na skriňu pred ňou. Pomaly k nej podišla, ale kým rozmýšľala, čo v nej je, Ben ju vyľakal. Pandis sa na neho pozrela ako na nejakú príšeru a povedala:"Švihlo ti? Som to vôbec nečakala.". "Možno sa ti to bude hodiť. Nikdy nevieš, čo ťa môže sledovať." s úškrnom povedal Ben. Obidvaja sa zasmiali, ale nevedeli na čom. Pri smiechu ich vyrušila Olyfa. "Pôjdem si po novú členku. Ak ma bude hľadať Flint, povedzte mu to." povedala Olyfa a s úsmevom odišla von. Micka sa z tronu pozerala na zavierajúce sa dvere. Potom si pozrela meč a pomyslela si:"Mohla by som jej povedať o jedných legendárnych mečoch. Ale čo ak je to len mýtus, ktorí si vymysleli dvaja blbci, ktorý sa len chceli pobaviť." a odložila si meč. Ako čas tikal a ručičky hodiniek išli vo svojom smere ozval sa odnekiaľ hlas Takatekiho. Hovoril:"Pripravte sa na miesta. Už prichádza Olyfa s novou členkou. Opakujem: Pripravte sa na miesta!". Všetci prichádzali ku tronu Micky a vedľa neho sa postavili. Všetci zdvihli ruku a zapálili ju ohňom. Vypadalo to ako ako na nejakom farebnom festivale. Pomaly sa otvárali dvere a vyšla z nich Olyfa s tou novou členkou. Pomaly išli k tronu, poklonili sa a Olyfa prehovorila:"Toto je Jane. Naša nová členka našeho radu Phantomov.". Jane sa pozrela najprv na Pandis až potom na Micku. "Dúfam, že poslúžim dobre tomuto radu. A teším sa, ako nakopem svojim nepriateľom zadky." s veľkou odvahou povedala Jane. Pandis, Ben aj Micka v Jane cítili veľký potenciál. Ten potenciál bol z nej cítiť až tak, že Takateki sa trochu zasmial. Micka s vážnou tvárou sa kukla na Jane a prehovorila:"Takýto prístup je celkom fajn, ale niekedy musíš mať chladnú hlavu, inak spravíš blbosť, ktorú potom oľutuješ.". Takateki tiež zvážnel a spýtal sa:"Dúfam, že vieš, čo sme a čo sa snažíme dosiahnúť.". "Ano. Ste lovci, ktorí lovia Creepypasty. Tie sa snažia celý svet pohltiť zlom a my sa im to snažíme skaziť." s úsmevom odpovedala Jane. Micka s Takatekim si niečo mumlali a práve Takateki povedal:"Pod so mnou. Ukážem ti ako sa bojuje." a zaviedol ju do miestnosti. Vypadalo to v nej ako na nejakej lúke s nejakými stromami. Takateki zastavil, zobral dva meče a spýtal sa:"Meč, alebo katana?". "Katana." odpovedala Jane a zdvihla katanu.
Zatiaľ, kým Jane trénovala s jej zbraňou, Micka sa kukala na červený koberec. "Pandis. Môžeš prosím prísť ku mne?" zvolala Micka. Pandis len prišla a spýtala sa:"Niečo potrebujete?". "Pamätáš na ten príbeh s fénixmi?" spýtala sa Micka Cicka. "Pamätám. Ale možno ste mi ho celý nepovedala." odpovedala Pandis. Micka sa tajne usmiala a začala hovoriť:"V každej legende je možno nejaká ta legendárna zbraň, ako napríklad kráľ Artuš s jeho Excalibrom. No, tí traja, čo boli poslaní z nebies nemali pri sebe svoje zbrane, lebo by ich začali sledovať tí zradcovia. Boli to zbrane: Meče, sekery a daľšie meče, ale z iného obdobia ako stredovek. Dokážeš si predstaviť, ako by to dopadlo, keby to dopadlo do zlých rúk? Preto ťa poverím s Jane ísť na lokáciu, kde by sa mal údajne ukrývať jeden z tých zbraní - meče. Skúste ich nájsť, je to len otázkou času, kedy ich Creepypasty nájdu.". "Nájdem ich s radosťou." povedala Pandis. Práve ked to povedala, prišla Jane z miestnosti. Pandis sa k nej otočila. Jane sa trochu bála, ale sa spýtala:"Niečo sa deje?". "Ano, pôjdeš so mnou nájsť legendárne meče. Micka mi povedala lokáciu, kde to je a môžme tam ísť." Jane sa zhlboka nadýchla a prekvapene hovorila:"S tou Pandis ? Tá, čo zabila Slendyho jedným švihom jej mečom? Takateki mi o tebe veľa rozprával.". Pandis si len v hlave pomyslela:" Lol, tak toto bude celkom divné. Pripadám si ako celebrita. Budem sa snažiť zachovať si chladnú hlavu.". "Nebude to daleko. Pred vchodom na vás čakajú vozidlá, s ktorými sa preveziete blízko tej lokácie. Šťastnú cestu!" zvolala Micka. Pandis len prykývla hlavou a obidve išli von. Za nimi sa dvere zatvorili, prešli schodiskom hore až na povrch mesta. Pred nimi čakali dve motorky. obidve boli biele, až na pásy. Na jednej bola červená, na druhej svetlozelená. Tie farby pásov znázorňovali ich farbu ohňa. Obidve si sadli na motorky. Naštartovali ich, a kým by sa povedalo "lol" už boli preč z dohľadu(Možno vás zrak zlyháva). Zabrzdili pri moste, a Jane sa spýta:"Čo sa stalo?". "Nič. Len som sa trochu zamyslela, prečo som vôbec Phantom.". "Máš šťastie. Mohol to byť niekto iný." hovorila Jane a usmiala sa. Išli dalej. Išli cestami krytími stromami, išli cestami z asfaltu aj z hliny. Konečne došli na destináciu. Bola krčma s menom "Fialový holub". Zaparkovali motorky, pre istotu ich ubezpečili neviditeľnou stenou a išli ku vchodu. "Ach, kuknime sa, koho tu máme. Dve slabé muchy, ktoré si môžme podať." zvolal muž, ktorý mal pri sebe desať svalnatých mužov. "Kukni sa na seba, ty špáratko. Mohol by si viacej jesť." zotrela ho Jane. Pandis sa len otočila k nim a spýtala sa:"Kto si, a čo tu chceš?"Hovoria mi Obočiar a prišiel som si vás podať." predstavil sa Obočiar. Kým prehovoril, poslal na ne jeho desať svalnáčov. Tí práve išli na ne hlava nehlava. Pandis využila polovicu mužov, čo na ňu šli. Rozbehli sa na ňu a ona práve vyskočila vysoko. Prvý muž zastavil a zavalili ho daľší štyria. Rýchlo vstali a obkľúčili Pandis. Pandis vytasila pištoľe a dvoch strelila priamo do očí. Dvaja sa práve rozbehli na Pandis. Vytasila meče, a rýchlo ich bodla do hrudi. Na ňu zas ostal jeden, ale on sa nevzdal a vytasil jeho nožík. "Drsné ako hladká múka." pomyslela si Pandis. Práve vyčarovala ohnivú guľu a poslala ju na toho posledného muža, čo ju obkľúčil. Spadol na zem mrtvy s popálenou rukou, kde mal nožík. Jane práve vytasila jej Katanu a všetci sa na ňu vrhali po jednom. Ona každého rozsekala aspoň na dve časti. Obočiar zostal v dese a prekvapení. Pandis práve tasila jej pištoľ a strelila Obočiarovi do kolena a potom do hlavy. "Konečne som mohla využiť svoju katanu vo skutočnom boji." vzdychla si Jane. "Ešte, že to nebol fanklub samovražednej rybi." pomyslela si v duchu Pandis.

Pokračovanie nabudúce. #SorryJako
No... prepáč. Nezabudni to ohodnotiť lajkom, dortíkom, sušienkou, atd..(poprípade aj koment :lenny:)
Do daľšieho dielu zatiaľ Skyečus!

Vystupovali
@ItzzPandisMC - Vy viete kto
@micik10 - Micka Cicka
@_Olivierski_ - Naša posolkyňa. :d
@Takateki - Pravá ruka Micky Cicky

micik10

Kráľovná Narnie :*
Hustéééé
Čakanie sa oplatilo :3 Nová postava sa vždy hodí :emoji_smiley: Drsné jak hladná múka :emoji_stuck_out_tongue:
v budúcom diely nezabudni na opis tej legendary zbrane!!!!! A nech je to niečo epické! :emoji_smiley:
:emoji_thumbsup::emoji_heart_eyes_cat:

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Hustéééé
Čakanie sa oplatilo :3 Nová postava sa vždy hodí :emoji_smiley: Drsné jak hladná múka :emoji_stuck_out_tongue:
v budúcom diely nezabudni na opis tej legendary zbrane!!!!! A nech je to niečo epické! :emoji_smiley:
:emoji_thumbsup::emoji_heart_eyes_cat:
Však to tam bude. lol :D

T

TakiAri

Návštěvník
Má postava v City of Creepypastas je pravý opak mne v real life :O
Další super díl :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.