• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chceš pokračovanie ? :Đ

• Ano, pls. :)

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    4
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Skyečus! Práve čítaš desiatý diel môjho výplodu fantázie(lol). V minulom dieli nebolo veľa boja, ja viem. Predom sa ospravedlňujem za nejaké gramatické chyby a nejaké tie omyly pretože mýliť sa je ľudské. :d (tento diel bude dlhší. lol)
Minulý diel - https://craftmania.cz/tema/city-of-creepypastas-ix.24081/
Už to nebudem obkeciavať a let's get roooooit into the shizpost.(lol)

City of Creepypastas X.

Nastalo ráno. Všetci sa zobudili naraz na tú istú hodinu a vyšli zo stanov.
Micka začala už myslieť na plán ako získať tie meče. Chodila hore a dole. Potom luskla prstom a zvolala:"Mám plán! Všetci podme ku blízkemu kríčku!". Všetci traja poslúchli a išli za Mickou. Ked došli tak sa Pandis spýtala:"Tak, aký je plán?". "Ak tú budovu stráží veľa goríl, tak by sme to mali urobiť tajne." odpovedala Micka Cicka a uvidela tam pár jeho "goríl". "Takže tajne, hmm?" povedal Henry a pozrel sa na tie gorily. "Tie gorily sú iba štyri, takže každý jednú zabite zo zadu, aby si nás nevšimli." navrhla Micka Cicka a všetci išli tajne za gorilami. Tie gorily mali nevýhodu a to taku, že nevideli toho druhého a každý by bol teraz ľahko zabiteľný. Micka práve bola pri jednému a rozsekala mu hlavu. Pandis sa rýchlo priplížila k tej druhej gorile a vyskočila mu na chrbát a do krku mu bodla jej meče. Ben sa s tým nejako nebabral a hodil jednu z jeho sekeriek do hlavy ako bumerang. Henry práve vyskočil z kríku pred Obočiarovho poskoka a pozdravil sa:"Zdravím." a dal poskokovi smrtiacu päsť. Ešte pre istotu mu hodil vajce do hlavy, prstom mu zatvoril pusu a hodil ho do kríčku. Potom sa všetci zišli pri drevených dveriach, ktoré boli predným vchodom do Obočiarovej budovy. Micka rozmýšľala a potom povedala:"Táto budova má štyri poschodia z toho je jedno podzemné. Ale dajte si bacha, pretože nikdy neviete, kedy natrafíte na jeho poskokov.". Pandis neváhala a rozsekala dvere svojím mečom ako besná. Ben rýchlo vtrhol a obzrel sa. Nič nevidel. Ostatní vošli do budovy. Steny boli biele ako sneh, podlaha zas modrá. Strop podporovali štvorcové stlpce farbou ktorá bola strieborná ako medaila pri olympiáde. Začali sa rozhliadať po chodbe. Žiadný poskok tam nebol. Bolo tam pusto ako na púšti. Potom Micka prehovorila:"Je čas vám rozdeliť poschodia. Pandis, ty chod to toho podzemného. Ben, ty ešte skúmaj prízemie. Henry ty chod na to prvé a ja sa kuknem na to najvyššie." a išla. Potom Ben povedal:"Ak to preskúmate všetko, tak sa stretneme v prízemí.". Pandis sa neponáhľala ale išla schodmi. "Sakra, je tu tma ako v zajačiej nore." pomyslela si Pandis a skúšala sa tam dostať aj bez svetla. Pomaly a opatrne sa dostala ku dverám. Ohmatala si kľučku a otvorila dvere. Vošla do nich a uvidela osvetlené skladisko, ktoré bolo celé biele ako sneh, ktorý právé dopadol. Všade po stenách boli poličky so súčiastkami. Pandis išla dalej a uvidela sto robotov. Tie sa zapli a prvé čo povedali bolo:"Zničiť! Zničiť! Zničiť votrelca!". Pandis rýchlo vytasila meč a zanadávala si:"Do pizze s mäkčeňom, kde som sa to sakra dostala?". Prvý robot sa rozbehol na Pandis až tak, že nevedel kontrolovať svojú rýchlosť a Pandis sa mu zázrakom vyhla. A bohužiaľ sa prvý robot rozbil narazením o stenu. Pandis sa zasmiala a vrhla sa na dvoch pred ňou. Jedným švihom meča rozsekala dvoch robotov na polovice. Roboti vytasili svoje strelné zbrane a strieľali na Pandis ale bez úspechu. Pandis včas vyvolala neviditeľnú stenu a niektoré guľky sa odrazili a rozbili hlavy robotov. Ostalo ich presne 50. Jeden z nich chcel na Pandis hodiť nejakú práčku ale ona to rýchlo chytila a vrhla to na dvadsiatich robotov. Vedela že sa tam skrýva bomba. Tá bomba v práčke vybuchla presne ako dopadla na robotov. "Ups! Som zabudla že vám čas tikal!" prehovorila Pandis a hodila povaľujúcu sa Nokiu rovno na toho jedného. Trafila sa mu rovno do očí. Rýchlo si pripravila svoj meč, rozbehla sa,vyskočila s otočkou a švihla svojím mečom tak, že päť robotov sa zrútilo. Pandis sa rýchlo otočila a uvidela zvyšních robotov. Roboti rýchlo obkľúčili Pandis. Ona však spravila dvojitý skok a zaryla meče tak, že sa okolo nej urobila ohnivá vlna, ktorá robotov roztopila. Pandis zasunula naspäť meče a začala hľadať s vetou:"Presila im nepomohla, ale ani tá práčka nie.". Hľadala po poličkách, po skriniach ale aj po podlahe. Bohužiaľ nič nenašla.
Henry práve došiel. Ocitol sa v chodbe ktorá mala také isté farby ako chodba do ktorej vošli do budovy len farby boli na iných miestach. Nikoho zatiaľ nevidel, tak začal hľadať. Ako hľadal, tak sa pred ním objavili štyria poskoci. Henry sa zhlboka nadýchol, vytasil pištoľ a strelil prvého poskoka do hlavy. Traja si pripravovali zbrane ale Henry im svojim ohňom roztopil ich strelné zbrane. Henry netasil meče ale skúsil pästný súboj. Vrhol sa na daľšieho poskoka a dal mu silné háky ľavačkou a pravačkou. Ten poskok potom omdlel. Henry potom spravil 360 stupňovú otáčku s výkopom, ktorý práve stretol tvár tretieho poskoka. Henry bol otočený chrbtom k poslednému poskokovi, ktorý len tak postával. Vytasil svoj meč, otočil sa k nemu a hodil ho ako bumerang, ktorý ho netrafil. Poskok sa psychopaticky zasmial ale Henry vedel, že to s poskokom nedopadne dobre. Ked sa poskok smial, tak sa mu Henryho meč vrazil do chrbta práve vtedy, ked sa chcel poskok nadýchnuť. "Vypadá to tak, že ťa zrak zlyhal!" zvolal Henry a vybral meč z tela. Pokračoval v hľadaní. Bohužiaľ tam neboli skrine ani šuflíky tak musel prezerať steny. Nič nenašiel, tak si pomyslel:"Sakra, nikde nič, len tu samé nokie. Dúfam, že ostatní budú mať šťastie." a rýchlo odišiel schodmi dole na prízemie.
Ben sa prechádzal po miestnosti a hľa - uvidel dvoch poskokov. Rýchlo sa skryl a rozmýšľal ako ich zabiť skôr než oni jeho. Už niečo vymyslel. Počkal, kým prejdú okolo neho a potom sa rozbehol a vrhol sa na jedného z nich, ktorému silno švihol jeho sekerou do krku. Druhý poskok si toho všimol, vytiahol svoj nôž a snažil sa spraviť silnú ranu. Ben sa rýchlo uhol, odzbrojil poskoka tak, že mi rozsekal zápästie. Poskok sa len kukol na svoje ostatky ruky a ničoho si nevšímal okrem svojich rúk. Ben toho využil a zľava švihol sekerou tak, že poskokova hlava letela pár metrov od tela. "No, celkom dobrý boj ale idem hľadať." pomyslel si Ben a rýchlo začal hľadať a dúfal, že sa neobjavia daľší. V tom si všimol, že na stenách je veľa mečov, tak začal hľadať. Spomenul si, že v jednej knihe bolo o nich niečo napísané. Čítal tam, že tie meče mali na čepeli nejaké runy, tak sa zamerával hlavne na čepele. Prehľadal na nich každý detail ale nič tam nebolo. "No nič, dúfam že to nájdu." povedal si Ben a oprel sa o stenu.
Micka bola už na ceste výťahom a počula nejakú "teplú" hudbu. Celkom ju to štvalo, tak zamierila ruku na repráky a tie začali horieť až kým sa neroztopili. "Fajn. Dúfam, že nájdem tie meče inak ma šíp do kolena trafí." pomyslela si Micka a už sa výťah blížil k najvyššiemu poschodiu. Výťah zastal, otvorili sa dvere a vyšla z nich Micka. Začala sa rozhliadať okolo. Steny boli do fialova, stlpy podporujúce strop boli žlté a koberec bol červený ako ruža. Micka si všimla, že pred ňou pár metrov bol stôl s kancelárskou stoličkou, ktorá bola otočená chrbtom Micke. "Ah, Micka Cicka prišla. Vítaj v mojej peknej budove." privítal ju Obočiar a otočil sa so stoličkou ku Micke. Micka odvetila s úsmevom:"Na to, že máš niečo čo hľadám, tak si nejaký pohostinný.". "Takže ty hľadáš tie legendárne meče?" nahneval sa Obočiar a buchol do stola tak, že sa zlomil a zakričal:"Len cez moju mrtvolu!". "Síce máš obočie ako bumerang, ale mňa nedokážeš porazit lebo som Micka Cicka!" zvolala Micka a tasila jej meče. Obočiar tiež vytasil meč a vyskočil. S dopadol sa pokúsil o ranu mečom z hora ale nepodarilo sa mu to. Micka odblokovala jeho útok skrížením čepelí a kopla ho. Ked sa Obočiarovi nepodaril jeho útok, tak vytasil jeho revolver a začal strieľať po Micke, ktorá sa každej strele uhla. Ked Obočiarovi došli náboje, Micka sa rozbehla a dala Obočiarobi ochutnať, ako chutí ohnivá päsť. Mickina päsť sa dotkla jednej strany Obočiarovej tváre. Obočiar sa dôsledkom ohnivej päste otočil o 360 stupňov a s mečom chcel prebodnúť Micku, ale o pár centimetrov ju minul. Micka práve chcela odkopnúť Obočiarovi meč z ruky, ale Obočiar ju chytil. Ona si všimla, že on to chytá jednou rukou, tak sa pokúsila spraviť otočku, ktorá vy trochu ztriasla Obočiara. Podarilo sa jej to. Obočiar ešte bol schopný bojovať. Micka práve mala na jednej ruke sveteľnú guľu a pozdvihla ju nad seba."Prajem ti dobrú noc!" zvolala Micka Cicka a ohnivá guľa zmizla. Obočiar bol oslepený na pár sekúnd a vtedy sa Micka stihla schovať za jeden z tých stlpov. Obočiar už sa rýchlo spamätával a uvidel okolo seba ilúzie, ktoré vyvolala Micka. Obočiar sa do každej ilúzie snažil švihnúť mečom ale tie potom zmizli. Uprostred ich boja vtrhli na poschodie Pandis, Ben aj Henry. Obočiar sa práve zameriaval iba na Micku. Spravil prudký výpad do ktorého sa postavila Pandis. Obočiar ho zabodol rovno do hrude. "Nie!" zakričali Micka, Ben a aj Henry ktorý sa na to pozerali. "Tak toto je super." povedal si Obočiar a zasmial sa ako psychopat. Benovi ukvapla slza a on povedal:"Za to zaplatíš.". Pandis, ktorá ešte zázrakom žila prehovorila:"Pre teba som možno už mrtva ale stále žijem.". Pandis si prichytila Obočiarov meč a kopla ho až tak, že ho odrazilo ku stene. Obočiar sa čudoval. Pandis, ktorá si práve vyťahovala z hrude meč sa kukala na Micku a povedala:"Čo ma nezabije, to ma posilní." a usmiala sa. "Ešte nevieme, kde sú, podme sa ho spýtať, ked je už bezmocný." prehovorila Micka a išli k nemu. Pandis vytasila pištoľ a spýtala sa ho:"Tak, povieš mi kde sú?". "Sú v mojom kresle. Stačí, ked nájdete polovicu a budú tam obidva meče." odpovedal Obočiar. Micka vytasila jej pištoľ a strelila mu do hlavy. Začali rozoberať kreslo. Ked sa im to podarilo, z kresla vyskočili dva meče a pristali k Henrymu. Rukoväť bola strieborná, na nej vyrezaný fénix, ktorý letí. Čepeľ bola biela, z bokov boli malé strieborné pásiky a v prostriedku boli červené runy. "Možno je to omyl." prehovoril Henry a zobral si meče. Micka odpovedala:"Nemôže to byť omyl." a usmiala sa. V tom sa Ben spýtal:"Už tu nemáme čo robiť, tak čo by sme nešli už naspäť?". "Okej. Len ma nechaj vyčarovať portál." odpovedala Micka a začala čarovať portál. Ked už Micka dočarovala, tak všetci vošli do portálu a ocitli sa späť v New Creepe, v ich skrýši. Všetci ich vítali naspäť s radosťou. "Ešte raz ti dakujem za to, že si ma mohla zachrániť pred tým výpadom." povedala Micka a rýchlo si sadla na tron.

Pokračovanie nabudúce. #SorryJako
Tak, už sme sa dočítali pokračovania tohoto výplodu mojej fantázie. Nezabudni to ohodnotiť nejakým ohodnotením(kľudne dortík).
Do daľšieho dielu zatiaľ Skyečus!

micik10

Kráľovná Narnie :*
TO BOLO MEGA HUSTÉ!!!!!!!!!!!!!!
#ViacBoja bolo potvrdené :3
ROBOTI 4VER :D
super diel :333

teším sa na ďalší diel :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.