• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Skyečus! Toto je už 15. diel môjho shizpostu. Sorry, že som dlho nevydala diel... ale nechcelo sa mi. :D
Minulý diel - https://craftmania.cz/tema/city-of-creepypastas-xiv.24978/
No, už nebudem zdržovať, blin. :D

City of Creepypastas XV.

"Tak čo, ste všetci pripravený zabiť toho obočiarovho syna?" spýtala sa Micka Cicka hned na daľší deň. Všetci po počutí Mickinej otázky hned zbystrili všetky zmysly a pozreli sa na seba. "Pripravený, aj keby sme museli za to zaplatiť životom!" Zvolali Pandis, Ben, Henry a aj Cassie, ktorá si leštila svoju čepeľ meča. Potom sa Ben spýtal:"Pôjdeme portálom alebo niečim iným?" a nenápadne sa pozrel na Pandis. "No na to zabudni Ben. Niesom žiadné lietadlo alebo čo. To, že som Fénix a viem lietať neznamená, že sa budete na mne vešať a vás budem niesť!" prehovorila Pandis a zamyslela sa nad počtom jeho vojakov. "Pôjdeme portálom a basta! Plán vymyslím tam." povedala Micka Cicka a začala čarovať portál do Číny. Ked ho dočarovala, tak všetci vošli do portálu a ocitli sa v Číne, blízko Dimitriho budovy. Už len boli chvíľku na mieste, Micka zasa začala plánovať priebeh misie. Ostatní zabíjali čas po svojom, kým Micka nedoplánovala. "Už to mám! Všetci sem!" zvolala Micka Cicka s nadšením, že to bude mať za sebou. Pribehli Pandis, Ben, Henry a aj Cassie. Micka už začala rozdávať inštrukcie:"Okej, počúvajte môj plán. Pandis, ty to v budove okukneš ale potichu - nechceme na seba nalákať armádu tak skoro. Ja, Ben a Henry budeme strážiť okolie ak by sa niekto objavil. A ty Cassie, Ty vylez na strechu a skús to tam okuknúť zhora. Ak zomriete, tak vás zabijem!". Po povedaní Mickinej poslednej vety sa všetci zasmiali, že aj samotná Micka Cicka dostala záchvat smiechu, ktorý znel ako driftujúce auto. Po dvoch minútach sa všetci ukľudnili a išli na svoje miesta. Micka si na chvíľu zavolala Pandis, aby ku nej prišla. "Ak toto prežijeme, tak pre teba mám na dôkaz mojej vdačnosti, že si sa dokázala postaviť zradkyni, vošla do cesty výpadu Obočiara len preto, aby si ma zachránila. Ked sa vrátime, tak ti to vysvetlím." povedala jej Micka, usmiala sa a išla strážiť budovu, ktorá bola celá zo zlata. Aspoň to tak vypadalo. Pandis rýchlo prebehla k zadnému vchodu,vypáčila ho a ocitla sa v miestnosti, kde bolo všetko natreté tak, aby to vyzeralo, že je to zo zlata. "Dimitri si chce žiť ako prasa v žite. Skúsim sa preplížiť do jeho suterénu a zabiť čo najmenej jeho mužov. V tom suteréne by sa mal podľa Modrého Zuba nachádzať práve on." premýšľala Pandis,pravou päsťou si buchla dlaň a hned sa dala do práce. Ked spravila pár krokov, tak započula niekoho zhovárať sa samého so sebou. Našťastie, bol pri jednom stlpu. Počula tam niečo o Jane, čo ju celkom vystrašilo. Rozhodla sa ho zabiť tichou cestou. Rýchlo mu prebehla poza chrbát a bodla ho do chrbta. Z jeho vrecka sa ozvala vysielačka. Pandis prehovorila k vysielačke so slovami, že všetko je v poriadku. Hlas z vysielačky si nič podozrivé nevšimol, čo bolo veľmi divné. Možno bol len unavený. Rozhodla sa, že nebude zabíjať strážcov a rýchlo prebehne do miestnosti, kde je Dimitri. A rýchlo prišla ku schodom a šla na podzemné poschodie číslo 1. Hned otvorila dvere a uvidela tam troch rusákov počúvať nejakú ruskú hudbu a kričali do toho:"Ahhh nuuu Cheeki Breeki iv DAMKE!". "Vypadá to tak, že musím prehľadať každé podzemné poschodia. Ešte šťastie, že toto není gulag." pomyslela si Pandis a rýchlo išla dole schodmi ku daľšiemu poschodiu. Ked tam došla, pripravila si pištoľ,rýchlo otvorila dvere a začala mieriť. Rozhliadla sa všade a miestnosť bola prázdna a mala biele steny. Odišla, lebo tam už nebolo, čo by strelila. Došla k poslednému poschodiu a započula tam o tom, ako oživili Jane. "To snád není pravda. Dúfam, že to není tá Jane, ktorá nás všetkých zradila. Ak áno, tak dostanú peknú nakladačku." pomyslela si Pandis a otvorila dvere. Pomaly vošla do miestnosti a porozhliadla sa. Všade po krajoch boli stoly z dreva a pred ňou bol stôl a na stole bol stojan na Dimitriho masku. Bohužiaľ tam jeho maska nebola. Ešte za stolom bolo kreslo a bolo otočené chrbtom. V tom momente sa ozvalo z kresla:"Vypadá to, že som práve narazil na niekoho, kto by ma rád zabil." a kreslo sa otočilo. V tom kresle sedel Dimitri. Dal si dole masku a hned sa zjavilo obočie, ktorým sa pýšil sám Obočiar Lavenderovský. "Si celý po svojmu otcovi. Niet divu, že sa schovávaš za tou maskou." odpovedala Pandis a čakala na jeho vyjadrenie. Dimitri neváhal a povedal urazene:"A tie tvoje jazvy čo? Vypadáš s nimi ako nejaký blbec. Mimochodom ak ma chceš zabiť, tak sa musíš dostať cez mojich 4 najlepších osobných strážcov.". "Tak chceš byť zabitý, ale musím sa dostať cez tvojich strážcov? Ako chceš. Ale nikdy nenarážaj na moje jazvy ty Bumerangové Obočie!" odpovedala Pandis a tasila meče. Dimitri trochu odstúpil a objavil sa samurai, ktorý mal pri sebe krátku katanu. Začal hovoriť nejaké nezmysly, ktorým rozumela iba Micka Cicka. Pandis využila toho, že samurai mal železné brnenie a začala mu ho zohrievať až tak, že jeho brnenie vybuchlo a on s ním. Z rohu sa vyplazil daľší z jeho stráží. Bol to zombík, ktorý chodil pomaly, ale bol podľa Dimitriho silný. No, zombík nemohol odolať nábojom z jej pištole a po pár strelách sa zosypal. Zo stropu spadol muž skrížený s pavúkom. Pavúkomuž sa pozrel na Pandis a začal na ňu pľuť kyselinu, ktorá sa jej nemohla dotknúť, lebo Pandis aktivovala neviditeľnú stenu a kyselina padala na zem. Kým sa Pavúkomuž spamätal, tak už jeho hlava nebola na jeho krku ale na zemi. "Tak teraz si ma naštvala! Teraz sa zjaví niekto, koho asi poznáš. A viem, že ťa zabije!" nahnevane prehovoril Dimitri a z kresla vyskočila Jane. Jane len prehovorila:"Si robíš srandu? Tak ja nejdem bojovať proti tomuto Phantomovi! Zbohom, teleportujem sa inde!" a za pár sekúnd zmizla a nič nenechala. "Poviem ti kto je tvojim otcom. Je to Jeff the Killer." prehovoril Dimitri a chystal sa zastreliť. Kým si pripravil pištoľ, tak už v hlave bola guľka z pištole. “Toto som nepotrebovala vedieť, ale dakujem za informáciu.“ Povedala Pandis a prišla bližšie k mrtvole. Ked Dimitri ležal na zemi v kaluži krvi, tak dupot jednej veľkej armády sa blížil k Micke a zvyšku skupiny. "Musím sa tam dostať. Čas tiká a to veľmi rýchlo!" pomyslela si Pandis a rýchlo bežala na strechu za Cassie. Prišla práveže neskoro a už bojovali s armádou. Videla veľkú prevahu vojakov na tú skupinku. Pandis vytasila jej meče, vyskočila a zapichla jej meče do zeme. Ked meče boli zapichnuté v zemi, tak sa objavila tlaková vlna, ktorá zabila trištvrte mužov z armády. Pandis sa postavila na zem a uvidela, koľko armády zostalo. "Ben a Henry, opakujte po mne slová, ktoré teraz poviem, rozumiete?" prehovorila Pandis a pozdvihla jeden meč. "Rozumieme!" zakričali Ben a Henry. Pandis začala rozprávať slová:"Dokážem vstať z popola a byť silnejší ako predtým. Len hlupák môže podceniť moju silu pokúšať sa ma zabiť. Moja sila prekonáva veľké hranice a nedokáže byť zastavená. Smrť očakáva všetkých mojich nepriateľov.". A opakovali aj Ben a Henry. Kým doopakovali, tak Micka a Cassie skúšali ich ochrániť. Ked už boli slová dopovedané, tak armáda prestala bojovať a začala sa rozpadávať na kúsky. "Čo to sakra bolo?" spýtala sa Micka Cicka. "Toto? To bol tajný útok Fénixa." odpovedala Pandis a usmiala sa. Micka sa už tešila, ako odídu odtiaľto a vyčarovala portál, ktorý ich dostal domov. Ked už boli nasp仝 v miestnosti, kde bol tron Micky Cicky, tak Micka sa prihovorila Pandis:"Raz ma zradila moja ľavá ruka Jeffrey. Zradil ma v boji, ked on zmizol a ja som musela bojovať proti stovke nemrtvym. Objavil sa až vtedy, ked som ich všetkých zabila a chcel ma zabiť. Odvtedy nemám svoju ľavú ruku, ktorá by pri mojom trone stála. Ponúkam to tebe. Si pripravená stať sa mojou ľavou rukou, Pandis?". Pandis ostala na pár sekúnd nemá a potom odpovedala:"Som pripravená stať sa vašou ľavou rukou a stáť pri vašom trone." "Super. Za hodinu sa bude konať slávnostný obrad v ktorom ťa oficiálne vymenujem za moju ľavú ruku." povedala Micka Cicka a hned si pripravovala svoje slávnostné veci. "Tak, čas sa pripraviť. By ma zaujímalo, prečo vybrala práve mňa." pomyslela si Pandis a hned sa pripravila.
O hodinu neskôr sa všetko premenilo na slávnostné. Slávnostné sviečky sa rozsvietili na plné obrátky, červený koberec sa rozprestrel až k Mickinmu tronu a všetci Phantomovia sa pozdlž stien postavili a stáli v pozore. K svojmu tronu prišla Micka Cicka a prehovorila:"Všetci sme sa zišli tu, aby sme mohli spoločne vyhlásiť jedného Phantoma, ktorý sa stáva mojou ľavou rukou. Je to síce dievča, ale dokázala toho pre niekoho málo,ale pre mňa to znamená veľa. Vždy som z nej cítila potenciál, ktorý ma teraz nutí toto urobiť. Prosím, zbystrite pozornosť a pozerajte sa, kto sa práve stáva mojou ľavou rukou.". Po príhovore Micky prichádzala Pandis po červenom koberci a zastala Pri Micke. Pokľakla na zem a na podlahu položila svoje meče. Micka pokračovala v príhovore:"To je ona. Pandis sa oficiálne stáva mojou ľavou rukou a bude so mnou pri mojom boku! A vôbec neľutujem tohto rozhodnutia. Prosím, pogratulujte jej neskôr. „ a išla s Pandis do zbrojárne. „Tvoja nová uniforma je po mojej ľavej ruke a môžeš si ju nechať. Je to uniforma ľavej ruky.“ Povedala Micka a rukou ukázala na novú uniformu. Skoro všetko bolo také isté, len mikina bola s dlhým rukávom a na ľavej ruke boli časti brnenia na ramene,zápästí a rukavica. Časť brnenia na pravej ruke bolo iba na zápästí. „Vypadá nádherne!“ prehovorila Pandis a hned si to nasadzovala.
Ked už vyšla von zo zbrojárne v jej novej uniforme, tak na ňu čakal Ben. „Gratulujem. Zaslúžiš si ho.“ Pogratuloval Ben. „Ako v tom vypadám?“ spýtala sa Pandis. Ben sa pozeral na jej novú uniformu a odpovedal:“Musím uznať, že v tom vypadáš skvele!“. V tom momente jej každý Phantom, ktorý tam bol začal gratulovať.
Pokračovanie nabudúce.
No, už sme sa dočítali koncu tohoto dielu.
Sorry jakoo :D
No, môžeš to ohodnotiť dortíkom, sušienkou, lajkom alebo niečim iným.(kľudne aj okomentuj xdd) :D
Do daľšieho dielu zatiaľ Skyečus.(lol)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.