• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Hello there. Sorry, že som nepostovala shizposty ale mala som veľa vecí na práci.(fantázia mi zdrhla lol)
Minulý diel - https://craftmania.cz/tema/city-of-creepypastas-xv.25509/
So... Let's get to the reading.(and removing kebabs? idk.)

City of Creepypastas XVI.
V meste New Creep prevládalo daždivé počasie. Žiadny hon sa nekonal a čakalo sa na nejakú akciu, čo by zabila nudu v metre.
„Hej Ben. Chcem ti niečo povedať!“ Zvolal Henry. Ben prišiel ku Henrymu, pozrel sa za seba a spýtal sa:“Tak, čo mi teda chceš povedať?“. Henry povedal:“Odkáž svojej sestre, aby počkala do hodiny. Ževraj príde nejaký posol a príde si po nás troch. Má to byť niečo s časom ale ja som to presne nepochytal.“. Ked to Ben počul, tak prišiel ku Pandis aby jej odkázal to, čo mal. „Spokojný?“ spýtal sa Ben a pozrel sa na stenu. Henry odpovedal:“Som spokojný. A teraz počkáme.“ .
Po hodine sa otvorili dvere a objavil sa posol. Prišiel do stredu miestnosti a hovoril:“Pandis, Ben a Henry, pôjdete so mnou.“. Všetci traja išli za poslom a von na nich čakal Gunther, ktorý s nimi išiel tiež. Po dlhej ceste sa zastavili pri budove, ktorá bola centrálou Cerberuzu. Otvoril im jeden vedec a povedal im, aby ho následovali k divnému stroju. „Toto je stroj času. Každý z vás troch pôjde do inej doby. Vašou úlohou tam bude, aby ste našli chrámy Phantomov. Každý chrám je v každej dobe inakší. Ak nieste pripravený na to ísť samostatne, v tej dobe vám môže niekto pomôcť. Všetci dúfame, že to urobíte a vrátite sa v jednom kuse. Zachvíľu k vám príde daľší vedec a rozdelí vám, kto pôjde do akej doby.“ Prehovoril vedec a odišiel do ovládaciej miestnosti. „Dúfam, že nepôjdeme do doby kamennej.“ Povedal Henry a potichu sa zasmial. Prišiel druhý vedec a hovoril:“Mám tu pre vás to rozdelenie. Henry pôjde do Rímskej Ríše, Ben pôjde zasa do obdobia Križiackých výprav a Pandis, ty ideš do doby Napoleonských Vojen. Každý pôjde do toho času po jednom. Rozumieme?“. Všetci rozumeli a prišli bližšie ku stroju času. Vypadal ako nejaká okrúhla brána zo železa a ked sa nastavila doba a ked sa zapol, tak priestor v kruhu sa vyplnil niečim, čo vypadalo ako voda. Ako prvý išiel Ben s pokrikom:“DEUS VULT!“. Druhý išiel Henry a ako posledná Pandis. Predtým, ako šla do stroja času sa otočila a Gunther pribehol, že ten pes by ju ochránil. Už sa stroj času uzatváral, tak sa rýchlo poponáhľali doňho skočiť.
Pandis so psom Guntherom sa objavili v lese. „Takže som v lese? Nádhera. Skúsim ho preskúmať a potom sa v ňom niekde usadím.“ Povedala si Pandis a hned preskúmavala okolie. Po pár minútach preskúmavania našla skupinku nejakých bojovníkov, ktorý bojovali proti nejakej druhej bojovníčke. „Mala by som jej pomôcť. Vypadá to, že by ju mohla presila premôcť.“ Pomyslela si Pandis a ihned prišla k prvému bojovníkovi. Zakryla mu oči a hned ho bodla do chrbta. K druhému sa rýchlo priblížila a raz ho švihla jedným mečom, raz tým druhým, čo mala v rukách. Ked si už meč dávala naspäť, tak na ňu chcel ísť posledný bojovník a mečom ju travil do dlane pravej ruky. „To vôbec nebolí. Skús to silnejšie.“ Prehovorila Pandis,hned ho odzbrojila a vrazila mu ohnivú päsť. Ked ten bojovník ležal na zemi, tak Pandis povedala bojovníčke:“Je tvoj. Urob si s ním čo chceš.“ A hned utiekla sa usadiť.
Pandis sa usadila sa pri potoku a urobila si tam malý táborák. „Sa divím, že tá ruka nekrváca. A ten chrám bude určite niekde daleko.“ Hovorila si Pandis a snažila si liečiť zranenie. „Ahá, tak tu je tá biela pani, ktorá ma zachránila z maléru. Chcela som sa ti podakovať ale si zdrhla.“ Prihovorila sa jej bojovníčka. Pandis sa jej spýtala:“Chceš ma za to teraz zabiť? A ako si ma našla?“. „Ten oheň, čo si mala na ruke pri boji má tú istú farbu ako ten na táboráku. A stále mi behá v hlave kto si zač a prečo si ma zachránila.“ Odpovedala bojovníčka a tasila si jej obľúbenú šabľu. Pandis prehovorila:“Fajn, poviem ti, kto som. Volám sa Pandis a som Phantom.Dúfam, že je to dosť informácií.“. Bojovníčka odložila šabľu a povedala:“Ja som poľská husárka a volám sa Horzka.“. Pandis na sekundu ostala nemá, zasmiala sa a povedala:“Musím nájsť nejaký chrám. Možno máš dobré umenie s tými tvojimi zbraňami. Dokážeš mi podať pomocnú ruku?“. „Pomôžem. S tými zbraňami som veľmi nebezpečná tak ak ma chceš naštvať, tak ťa nimi zabijem.“ Odpovedala Horzka a usadila sa na opanú stranu ohniska. Pandis sa hned spýtala:“Je toto rok 1805?“. „Nie, není.“ Odpovedala Horzka podozrivým hlasom. Po pár sekundách Pandis povedala:“Fajn. Zajtra vyrážame. Dneska by bolo moc neskoro.
Pokračovanie nabudúce.
Takže toto je koniec tohto dielu. Ano, ja viem, že toto je fakt cringe a patrí to do smetia. :D
Do daľšieho dielu dovidenia. :D

DONACDUM!
(DEUS VULT INFIDEL REMOVE KEBAB SERBIA STRONG!)
lol

Horzičkaaa :3

Velmi známý člen
yay

všetci mi podakujte za to že som Pandis dokopala k tomu aby toto napísala

:DDDDDDDDDDDDDD

celkom ok, len škoda že je to také krátke, tešila som na na <Pandis vie koho> :DDDDDDDD

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.