• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Chceš pokračovanie ? :)

• Jop, chcem vedieť ako to dopadne

Votes: 7 63.6%
  • Anooo.

Votes: 1 9.1%
  • Neviem.

Votes: 3 27.3%

• Total voters
    11
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Ahoj, To som ja, Pandis(Zdrogovaná panda, Milovníčka Housu, Rošterka Furiena, atd...). Všímam si ľudí, ktorí tuná píšu/písali príbehy, tak som sa rozhodla sem dať jeden, ktorý som chcela už dávno postnúť sem, ale hanbila som sa. ,,Predpremiéru,, mala tuná @micik10. No predom varujem: Tento príbeh obsahuje trochu creepy blbostí. No... podme na to.
City of Creepypastas
Prvý stret

Pandis vstala z postele, aby privítala nový deň. Tešila sa, lebo sa ide s jej bratom Benom odsťahovať do mesta New Creep. Počula zvonenie jej mobilu. Volala jej kamarátka, tak to zdvihla. "Halo?" odpovedala s trochu neistým hlasom. "Takže ty sa ideš sťahovať, hej?" spýtala sa ju kamarátka v telefone. Pandis so vzdychom odpovedala: "Bohužiaľ, áno.". "Tak ti prajem veľa úspechu, a dúfam, že sa uvidíme." kamarátka odpovedala, ale potom to zavesila. "Hej hou, čas tiká, a ja už idem baliť veci." povedala si Pandis s úsmevom a hned začala baliť veci do auta. Ked všetko odniesla pred auto, kukla sa na Bena. Vidí ho zťažka zdvíhať krabicu s vecmi. "Chceš pomôcť?" spýtala sa ho s úsmevom. "Toto je posledná krabica. Prosím pomôž mi." odpovedal ben zdvhajúci krabicu. Pandis mu bez váhania pomohla. "Tak čo, už ideme?" Ben sa spýtal. "Čo čakáme, už podme nech to máme za sebou." Povedala Pandis, ktorá už nastupovala do auta. Ben naštartoval auto, a už idú do New Creepu. Po polhodine sa Pandis spýtala: "Tak, koľko kilákov ešte ostáva?". "No, ešte tak 2 a pol hodiny." Odpovedal Ben s malým úškrnom. Pandis pomaly zaspávala. Už, ked prišli, Ben zastavil pred domom, tak Pandis sa zobudila, lebo mala nočnú moru. "Čo sa snívalo, ségra?" spýtal sa Ben s úsmevom na tvári. "No, tak o tebe určite nie, a ja to nemienim rozoberať." odpovedala s vážnou tvárou. Išli brať krabice po dvoch ťažkých. Všimol si ich nový sused Jeffrey, ktorý si len tak išiel pozrieť pekný výhľad. "Posledná." povedala si Pandis a hned sa išla kukať na ten pekný výhľad. "Dobrý deň, slečná, ste nová v meste?" spýtal sa Jeffrey. "Však ste si nevšimli, že sme práve prišli s krabicami plnými vecmi?" Odpovedala Pandis. "Tak vám prajem veľa nádejí. A ako sa voláte?" sa zasa spýtal Jeffrey. "Ja som Pandis, neprišla som sama, ale s bratom Benom." odpovedala. "Jeffrey." Povedal sused. "Teší ma vás poznať." odpovedala. V tom ju prerušil Ben: "Ták hrdličky, už dohovorte, a my si dáme obed.". "Ben, nevtipkuj." odvetila Pandis a dala mu facku. Neskôr, pred západom slnka Jeffrey zavolal Pandis. "Tu máš miesto, kde sa stretneme." povedal Jeffrey a podal Pandis papierik. "Okej, tak tam pôjdem na malú prechádzku." pomyslela si a dala si na seba bundu. Kukala sa na okolie. "Neľutujem, že sme sa tu presťahovali." povedala si Pandis a rýchlo tam bežala, lebo to už mala blízko. Na konci spomalila, lebo počula psychopatický, chladný smiech. "Ty si zas kto, alebo čo?!?" spýtala sa Pandis muža s čiernými vlasmi, v bielej mikine a čierných nohaviciach s rozrezanou pusou a bielou pleťou. "Tvoja nahoršia nočná mora." odpovedal Jeff the killer(zabijak). "Ja sa ničoho nebojím, a ty toho budeš svedkom!" odvetila Pandis s úsmevom. Kým si Jeff tasil nôž povedal: "Ako chceš. Go to sleep!" a rozbehol sa na Pandis. Pandis sa vyhla, ale s krvavým škrabancom z noža cez nos. Ohmatala si nos a uvidela krv. "Toto si nemal robiť!" zakričala Pandis a a rozbehla sa. Jeff sa pripravil, chytil jej ruku a bodol ju do brucha trikrát a odrazil ju nohou. Zatiaľ čo Pandis padala k zemi, sa jej v hlave blikla veta: "Fénix vstáva z popola." Pandis nevedela čo robiť, tak zovrela dlaň v päsť a rozbehla sa na Jeffa. Našťastie, ho trafila rovno do tváre. "Chcel som ťa zabiť, ale uvidel som tvoju silu, Fenix poslaný z nebies." dopovedal posledné slová. "Čože?" pomyslela si Pandis a kukla sa na svoju ruku. Uvidela zelený oheň a zľakla sa. "Počkať, to nepáli." zasa si povedala a zhasla ho, ani nevedela ako. Rýchlo začala bežať v prípade, ak by ju niekto zas sledoval. "Tak, to je môj dom. Rýchlo otvorím dvere, Ben ma už určite čaká." povedala Pandis blížiaca k domu. V tom Ben s jazvou cez oko otvoril dvere. Pandis sa zasmiala, ale kým ešte niečo stihla povedať, odpadla do komy. "Pandis, nevtipkuj, prosím!" zakričal Ben a zatriasol s Pandis. Rýchlo zavolal záchranku a ona za minútu prišla. Tá už odviezla jej telo so známkami života.
Pokračovanie nabudúce....
P.S.: Ospravedlňujem sa za prípadné gramatické chyby, niesom jazykovedec. A môžete to ohodnotiť napríklad komentárom, alebo ,,Dortíkom,,. A do daľšieho dielu zatiaľ Skyečus ! :)
#JeToCreepyJaViem

DenisJ

My life is cringe
Připadá mi že poslední dobou dělají všichni příběhy :emoji_smiley: Je to správně nebo CM byla nakažena ? :emoji_smiley:

micik10

Kráľovná Narnie :*
Good, ale nabudúce to ešte trošku prepracuj, inak je to fajné! :emoji_grinning::emoji_smiley_cat:

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Takže... vy chcete daľší diel, hej ? Ja som vôbec nečakala, že ten môj strašne cringe výplod fantázie bude tak dobrý pre vás. Dakujem strášne moc za tie pozitívne hodnotenia(hlavne dortíky). Ale, zatiaľ si užívajte tento ,,Shizpost,,. :)
Zatiaľ SkyeČus ! #NašlaSaReferenciaNaPaladiny? :D

DenisJ

My life is cringe
Takže... vy chcete daľší diel, hej ? Ja som vôbec nečakala, že ten môj strašne cringe výplod fantázie bude tak dobrý pre vás. Dakujem strášne moc za tie pozitívne hodnotenia(hlavne dortíky). Ale, zatiaľ si užívajte tento ,,Shizpost,,. :emoji_slight_smile:
Zatiaľ SkyeČus ! #NašlaSaReferenciaNaPaladiny? :emoji_smiley:
Kdybych mohl tak ti dám dortík. Když nemůžu dortík tak aspoň like

trollgirl

Aktivní člen
Rozhodně pokračuj. O příbězích už něco málo vím (ano přiznávám jsem závislá na knihách) a tento je velice dobrý :D Takže #Pokračuj :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.