• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

granik

Velmi známý člen
Ahoj, dnešním dnem se z Craftmanie odpojí hromada lidí, i já mezi ně patřím. Je mi líto lidí, co jsem jim něco slíbil a už to nedodržím. Nechápu co se to stalo s tímto serverem:emoji_confused:. Odcházím jako mnoho lidí pryč. Když jsem sem přišel, myslel jsem si jaký je to super server a snažil jsem se zde dělat dobrou náladu a humor. Ale najednou vidím, že se mi země hroutí pod nohama. Snad se ještě s někým setkám s Grankoarmy nebo z freands. Je mi fakt líto, že musím odejít. Přeji všem co zde budou nadále hrát štestí, dobrou náladu a trpělivost.
Ahoj Kulíšci, přátele a Kamaradi:emoji_disappointed::emoji_cry:

:emoji_v:peace with you:emoji_v:

:emoji_yum:Granik:emoji_yum:

granik

Velmi známý člen
Graniku a co si tak koupit origo
Mám origo učet, ale ten nepoužívám. Nevím cítím takový pocit, že už jsem zde nahraditelný. Sice přijdu o money a is, ale za ty dva roky zde. To fat stálo!! Myslím si, že jsem toho zde hodně udělal a udělal víc lidí šťasnými. Za rok bych vás i tak opustil. Jsem totiž private accountat and programmer. Jdu ke dnu jak Titanic. Jedou by to stejně nastalo, ale ja zpívá Špinarka jedou se vrátím. A podívam se tu jak to tu klape.

koza37

Iluminát
Mám origo učet, ale ten nepoužívám. Nevím cítím takový pocit, že už jsem zde nahraditelný. Sice přijdu o money a is, ale za ty dva roky zde. To fat stálo!! Myslím si, že jsem toho zde hodně udělal a udělal víc lidí šťasnými. Za rok bych vás i tak opustil. Jsem totiž private accountat and programmer. Jdu ke dnu jak Titanic. Jedou by to stejně nastalo, ale ja zpívá Špinarka jedou se vrátím. A podívam se tu jak to tu klape.
Hochu... co si kouřil..

Chemicky

Inkvizitor
Opravdu nechápu tu paniku.
V dnešní době, kdy má každej v vás pc za xxx tisíc od rodičů, lepší mobil než já sám, tablet, spoustu "značkových" hadrů (po včerejšku jsem zjistil, že mám jen dvoje tepláky), tady děláte konec světa z toho, že jde server do online modu a že bude "VIP free"
Když máte lováče na kupováné drahých VIP po včech možných cz/sk serverech, kupování hez na steamu za xyz desítek eur, tak si určitě najdete cca 20 eur na origo mc..

Bylo vysvědčení, určitě to teď nebude takový problém. Navíc vám rodiče dávají přes prázdniny nějaký ty penízky na količku a brambůrky navíc, když jdete ven s kámošema, takže to stačí hodit do prasátka...

*To jsem se vyjádřil všeobecně, když jsem prolezl forum. Nebylo to mířené jen na autora příspěvku

bumbavc

Člen
Počítač mám za pár stoviek, mobil z roku pána, beham v oblečení od číňana, VIP som nikdy nekupoval ani hry lebo sú drahé takže áno je to problém dať 20 euro na hru. Ale v podstate mne je jedno, či je online alebo nie. Je x serverov s offline modom alebo možnosť vytvoriť si vlastný server zadarmo takže je to v pohode.

Chemicky

Inkvizitor
Počítač mám za pár stoviek, mobil z roku pána, beham v oblečení od číňana, VIP som nikdy nekupoval ani hry lebo sú drahé takže áno je to problém dať 20 euro na hru. Ale v podstate mne je jedno, či je online alebo nie. Je x serverov s offline modom alebo možnosť vytvoriť si vlastný server zadarmo takže je to v pohode.
Ano, je mi jasné, že i takový existují, ale v dnešní době je vás sakra málo...Problém je, že tohle se dotkne úplně všechn serverů, jak velkých, tak i těch menších a populárnějších..pokud nebudeš vyloženě dělat server pro pár kámošů bez vip, tak jsi vlastně totálně v háji

Naposledny upraveno:

bumbavc

Člen
Ano, je mi jasné, že i takový existují, ale v dnešní době je vás sakra málo...Problém je, že tohle se dotkne úplně všechn serverů, jak velkých, tak i těch menších a populárnějších..pokud nebudeš vyloženě dělat server pro pár kámošů bez vip, tak jsi vlastně totálně v háji
Preto robíme server vyložene pre pár hračov. Síce je pravda, že sa to dotkne úplne všetkých warez serverov lenže po pritom budú vznikať ďalšie nové warez servery takže nahradia servery, ktoré prešli s offline modu na online.

granik

Velmi známý člen
Hochu... co si kouřil..
Nejsem kuřák a ani být nechci.

Tady asi polovina obyvatelů craftmanie nepochopila co jsem tím myslel. Máš pravdu mám počítač za XXXX tisíc(iMac). Myslím tímto statusem, že je mi líto toho, že se už na server nepřipojí warez hráči. Jinak jsem zde očividně nahraditelný. I já jsem pocítíl, že je potřeba přestat. Přece za mími dveřmi je real svět. Který čeká na jen na mě. Škola se mi stává oporou v zábavou. Proč bych kouřil, abych si zahnal nervy? Ty mám z tohodle furt. Dneska se tomu budu muset jen smát. Je pravda, že mi to zde bude chybět. Ale jak napsal Wake j potřeba odhodit první část a začít druhou.

Naposledy upravil moderátor:

KopiisCZ

Jacob Hill, Šerif
Tady asi polovina obyvatelů craftmanie nepochopila co jsem tím myslel. Máš pravdu mám počítač za XXXX tisíc(iMac). Myslím tímto statusem, že je mi líto toho, že se už na server nepřipojí warez hráči. Jinak jsem zde očividně nahraditelný. I já jsem pocítíl, že je potřeba přestat. Přece za mími dveřmi je real svět. Který čeká na jen na mě. Škola se mi stává oporou v zábavou. Proč bych kouřil, abych si zahnal nervy? Ty mám z tohodle furt. Dneska se tomu budu muset jen smát. Je pravda, že mi to zde bude chybět. Ale jak napsal Wake j potřeba odhodit první část a začít druhou.
Vidíš to... Ty máš iMac za xxxx tisíc a já mám Mac Pro za cenu obyčejnýho PC....
Jen jsem se musel pochlubit...

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.