• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Je to podľa vás dobré?

• Total voters
    6
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Ahojte,
dneska ma napadlo (čo sa u mňa veľmi nestáva:D) že by sme si zahrali hru Čo si o mne myslíš.

Ako by sa to hralo?
Hralo by sa to tak, že by som začal ja, napísali by sa 2-3 komentáre o mne, čo si o mne myslíte, Hejty proste všetko.

Ako by si sa ním stal?
Stal by si sa ním tak, že najlepší/najhorší komentár o mne by som vybral, a bolo by o tom istom.

Na čo by to bolo dobré?
Dobré by to bolo, že zistíš čo si o tebe ľudia myslia :)

Napíšte do komentárov čo si o mne myslíte :)!

Ďakujem za akú koľvek odpoveď

Váááš MrPrasiakk :)

Y

YouAreDEAD

Návštěvník
že si ZIDAN (nevim co si o tobě mám myslet :D)

Menclik12

Darth Sirus, učedník sithského lorda Miseryuse
,,Nevím, jestli jsi na drogách ty nebo já, ale pokud ty, tak lituju, že já nejsem."

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Prasiakk myslím že si daj šlofíka nech ti prejdu účinky omámných látok :D

Myslím si že si strašpytel na vanille, máš ocásek, divnej skin a jinak si taknějak docela normál

_Pr4sc0_

Velmi známý člen
Myslím si že si strašpytel na vanille, máš ocásek, divnej skin a jinak si taknějak docela normál
Na Vanille nie som strašpytel, ale nemôžem portovať @haades @84BoBo @KrpMan a @zipo28 mi to zakázali pretože s nimi bývam :) Takže tak, neviem čo si myslel tým "ocáskem", divný skin viem že mám ale mne sa ľúbi ;) A díky že si o mne povedal že som normál :)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.