• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Walder_

Velmi známý člen
Ahoj... Už mě některé hry unavují, tak se chci zeptat co si zahrát ? Nevím jestli se tady na to můžu ptát, ale aspoň to zkusím.. Chtěl bych zkusit nějakou hru co nepotřebuje nějakej vymakanej PC. Něco jednoduššího pro výkon. Téma : Survival, Bojové, Logické, Multiplayer, Sportovní, Strategie, Střílečky. Může to být cokoliv z tohohle. Budu moc rád za různé rady. Kromě MC módů

Delfik

Člen
Pokud chceš do něčeho vrazit peníze, pak se naštvat nad naprosto neschopnými spoluhráči, které ti automaticky systém přidá do týmu a v konečné fázi tu hru vypnout s tím, že ji již nikdy nezapneš, doporučuji Rocket League.

Ale ne, je to celkem fajn hra, dobře optimalizovaná - takže v pohodě jede i na slabších (stolních) počítačích a ty mikrotransakce nejsou až tak nezbytně nutné. Pokud ti tedy nevadí, že bude tvoje auto vypadat jak jezdící popelnice.

BlitzHarwey

Blitzkrieg
Ahoj... Už mě některé hry unavují, tak se chci zeptat co si zahrát ? Nevím jestli se tady na to můžu ptát, ale aspoň to zkusím.. Chtěl bych zkusit nějakou hru co nepotřebuje nějakej vymakanej PC. Něco jednoduššího pro výkon. Téma : Survival, Bojové, Logické, Multiplayer, Sportovní, Strategie, Střílečky. Může to být cokoliv z tohohle. Budu moc rád za různé rady. Kromě MC módů
Pokud nějakou strategii tak Hearts of Iron IV či Europa Universalis IV

lyfe

anarchic
Děkuju za radu.. Vypadá to super určitě zkusím :emoji_wink:.

Říkal jsem něco na co nepotřebuješ nějakou herní mašinu, ale jinak díky za radu
Však. Já mám docela shit komp a na 60fps to rozjedu úplně v klidu.

Walder_

Velmi známý člen
Tak pro info mám procesor intel i3-3310M a grafika intel HD graphics 4000, takže to minimum nesplňuje

lyfe

anarchic
Ale ty minimální specifikace bývají často totální sračky a tak tomu je i tady. :D Já mám třeba intel i3 též a jede to úplně plynule, jak už jsem zmiňoval.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.