• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Gangyy_

Josef Vejs
Dnes tu chci hovořit o jedné věci... Je to CraftCamp.. Protože jsem si myslel, že to je super věc a že uvidím youtubery.. Zkusil jsem to... Nejřív se podíváme na cenu... Nepochopitelná částka cca. 6190kč (239Euro)... A to nepočítám žádné doplňky dohroady cca. 2674Kč...(108Euro) Za tuto částku jsem dostal hnusný pokoj, který pomalu ani neměl skříň.. Pak hnusné obědy kde vám dali takovou malinkou porcičku a nemohli jste si přidat.. Hry venku byly totálně nesmyslné a musel je vymýšlet nějakej týpek, který ani neví co to je Minecraft.. A pak je tu hra na počítačích... Max. 2 hodiny.. denně... Pro někoho hodně pro někoho málo... Tato věc mi asi vadila nejvíce, když jsem se začal hádat s vedoucím proč ty kidi vlastně na ty počítače lezou... Jediné co stavěli byly krabice.. Jasně, že jsem jim to začal níčit... Hned za mnou přišla nějaká vedoucí s malou rozbrečenou holčičkou.. Začal jsem jí pomalu nadávat proč si zase stěžujou... Abych ještě upřesnil co jsem dělali na počítačích.. Byli jsme rozdělení do teamu.. Naším úkolem bylo postavit hezkou vesnici/ domy atd.. na ostrově.. Protože stavěli krabice níčil jsem jim to aby jsme měli více bodů.. Ale nestálo to za to.. Výhra za 5 dní snažení? Jedno dětské šampáňo a 1 čokoláda pro celý team.. A to dostal jen výherce.. Takže když si to tak spočítáme.. Snažili ušetřit na každý věci...

Potom je tu kategorie Youtubeři.. na webu jasně stálo, že zde bude: Nakashi, PedrosGame, Marwex a House... Jediný kdo tam byl... 2 youtubeři..! kteří ani nebyli uvedení... byl to McCitron a Cabom (nebo jak se to stvoření vyslovuje..) A hádejte kdo se ještě přijel podívat.. Datel!! člověk, kterej ani neví co to je Minecraft přijede se svým prdítkem na Craftcamp..Takže jednoduše tábor na nic... Také jsem několikrát po táboře CraftCamp kontaktoval.. Telefonicky, Emailem, přes FB a i na jejich stránce.. Ani na jedno neodpovědeli.. a když jsme jim volali říkali, že to není možné... Takže Craftcamp je podvod? Podle mě je.. Je to jenom jednoduché nalákání kidů.. Takže pokud budete chtít jet na nějaký tábor.. nevybírejte si Craftcamp..

iTz_JaN1nK0

O===[]::::::::::::::::>
Deti tam chcu isť aby videli známe osobnosti aby sa zabavili atd... no je smutné že za nič vyhodia toľko money a pre nich je to len byznys s detmi.

Gangyy_

Josef Vejs
Zapomněl jsem napsat, že Youtubeři řekli, že si to museli zaplatit sami.. Pobyt, jídlo atd..

lyfe

anarchic
Udělal jsem obrovskou chybu když jsem tam před dvěma lety jel.Hrozně malé děti, co ještě nebyly ani v 5. třídě a pokud už byl někdo mého věku, tak to byl strašný vůl, který si dělal ze všech jen srandu a nadával jim (nejspíš to byl kurátor, lol).Dále ten úkol...měli jsme taky vesnici, středověkou(medieval), jenže pro ty děti je medieaval prostě dřevo a už jim nejde o tvar, udělají krabici a to je celé.O pokojích ani nemluvím...to byla hrůza, schytal jsem na pokoj 11ti-letého a 10ti-letého, hrůza...celý večer se bavili o kostičkách jakoby to byl jejich život.
Fakt jsem litoval těch vyhozených peněz za něco, z čeho mám doživotní trauma, a díky tomu nejedu už na žádný tábor.

(btw jako youtubeři přijeli Vláďa..co ten má společné s mc? a Datel...to samé)

Chemicky

Inkvizitor
Jste měli zavolat domů ať si pro vás přijedou. Vše nafotit a žádat peníze zpátky. Popřípadě to hodit na inspekci a hygeinu a bylo by..

lyfe

anarchic
Jste měli zavolat domů ať si pro vás přijedou. Vše nafotit a žádat peníze zpátky. Popřípadě to hodit na inspekci a hygeinu a bylo by..
Já to třeba pak řešil víc, ale oni totálně ignorovali emaily a jakékoliv pokusy o kontakt.

Chemicky

Inkvizitor
Já to třeba pak řešil víc, ale oni totálně ignorovali emaily a jakékoliv pokusy o kontakt.
Se nebav s nima, když na to serou a podej stížnost na hygienu a inspekci. Ještě bych jim jen napsal email, že tyhle kroky hodlám podniknout.

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Ještě že na tyhle sviňstva nechodím

Delfik

Člen
A kdo za tím vším stojí ? No jasně, že společnost ZR Games, které jde jen o to, vytlouct co nejvíce prachů. Tak se nedivte tomu rýžování na dětech. V životě jsem tam nebyl, ale nejsi jedinný, od koho jsem slyšel, že to tam nebylo o nic lepší, jak normální tábor.

Nejezděte vůbec na akce s youtubery, kor, když je pořádá ZR Games. Jednou jsem si u nich stěžoval, proč na CraftConu (ani zde jsem v životě nebyl) je tak 70 % hostů, kteří v životě nehráli minecraft. Odpovědi se mi nedostalo, jak vidíte, jde jim jen o to, narvat tam co nejvíce youtuberů, za každou cenu.

iTz_JaN1nK0

O===[]::::::::::::::::>
Aywynka nevrav niečo také ked´ si tam v živote nebol ani ja ale nechcel by si tam isť lebo keby tam si tak živi by si sa nevrátil.

ItzzPandisMC

i did surgery on watermelon
Som spokojná, že nechodím na takéto zverstvá... radšej si zakempím v csku s áwom(kappa) alebo si kupim stan a budem v ňom chrápať.

Radiko

ExHelperis
Nemáš nejaké fotky? :D rád by som sa zasmial a videl to čo opisuješ lebo tiež som rozmýšlal ale kedže som už starej tak ma ma to prešlo :D

cuteWejky

Aktivní člen
Dnes tu chci hovořit o jedné věci... Je to CraftCamp.. Protože jsem si myslel, že to je super věc a že uvidím youtubery.. Zkusil jsem to... Nejřív se podíváme na cenu... Nepochopitelná částka cca. 6190kč (239Euro)... A to nepočítám žádné doplňky dohroady cca. 2674Kč...(108Euro) Za tuto částku jsem dostal hnusný pokoj, který pomalu ani neměl skříň.. Pak hnusné obědy kde vám dali takovou malinkou porcičku a nemohli jste si přidat.. Hry venku byly totálně nesmyslné a musel je vymýšlet nějakej týpek, který ani neví co to je Minecraft.. A pak je tu hra na počítačích... Max. 2 hodiny.. denně... Pro někoho hodně pro někoho málo... Tato věc mi asi vadila nejvíce, když jsem se začal hádat s vedoucím proč ty kidi vlastně na ty počítače lezou... Jediné co stavěli byly krabice.. Jasně, že jsem jim to začal níčit... Hned za mnou přišla nějaká vedoucí s malou rozbrečenou holčičkou.. Začal jsem jí pomalu nadávat proč si zase stěžujou... Abych ještě upřesnil co jsem dělali na počítačích.. Byli jsme rozdělení do teamu.. Naším úkolem bylo postavit hezkou vesnici/ domy atd.. na ostrově.. Protože stavěli krabice níčil jsem jim to aby jsme měli více bodů.. Ale nestálo to za to.. Výhra za 5 dní snažení? Jedno dětské šampáňo a 1 čokoláda pro celý team.. A to dostal jen výherce.. Takže když si to tak spočítáme.. Snažili ušetřit na každý věci...

Potom je tu kategorie Youtubeři.. na webu jasně stálo, že zde bude: Nakashi, PedrosGame, Marwex a House... Jediný kdo tam byl... 2 youtubeři..! kteří ani nebyli uvedení... byl to McCitron a Cabom (nebo jak se to stvoření vyslovuje..) A hádejte kdo se ještě přijel podívat.. Datel!! člověk, kterej ani neví co to je Minecraft přijede se svým prdítkem na Craftcamp..Takže jednoduše tábor na nic... Také jsem několikrát po táboře CraftCamp kontaktoval.. Telefonicky, Emailem, přes FB a i na jejich stránce.. Ani na jedno neodpovědeli.. a když jsme jim volali říkali, že to není možné... Takže Craftcamp je podvod? Podle mě je.. Je to jenom jednoduché nalákání kidů.. Takže pokud budete chtít jet na nějaký tábor.. nevybírejte si Craftcamp..
jenom 2hodiny:O se ani nerozehraji

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.