Gangyy_
Josef Vejs
Dnes tu chci hovořit o jedné věci... Je to CraftCamp.. Protože jsem si myslel, že to je super věc a že uvidím youtubery.. Zkusil jsem to... Nejřív se podíváme na cenu... Nepochopitelná částka cca. 6190kč (239Euro)... A to nepočítám žádné doplňky dohroady cca. 2674Kč...(108Euro) Za tuto částku jsem dostal hnusný pokoj, který pomalu ani neměl skříň.. Pak hnusné obědy kde vám dali takovou malinkou porcičku a nemohli jste si přidat.. Hry venku byly totálně nesmyslné a musel je vymýšlet nějakej týpek, který ani neví co to je Minecraft.. A pak je tu hra na počítačích... Max. 2 hodiny.. denně... Pro někoho hodně pro někoho málo... Tato věc mi asi vadila nejvíce, když jsem se začal hádat s vedoucím proč ty kidi vlastně na ty počítače lezou... Jediné co stavěli byly krabice.. Jasně, že jsem jim to začal níčit... Hned za mnou přišla nějaká vedoucí s malou rozbrečenou holčičkou.. Začal jsem jí pomalu nadávat proč si zase stěžujou... Abych ještě upřesnil co jsem dělali na počítačích.. Byli jsme rozdělení do teamu.. Naším úkolem bylo postavit hezkou vesnici/ domy atd.. na ostrově.. Protože stavěli krabice níčil jsem jim to aby jsme měli více bodů.. Ale nestálo to za to.. Výhra za 5 dní snažení? Jedno dětské šampáňo a 1 čokoláda pro celý team.. A to dostal jen výherce.. Takže když si to tak spočítáme.. Snažili ušetřit na každý věci...
Potom je tu kategorie Youtubeři.. na webu jasně stálo, že zde bude: Nakashi, PedrosGame, Marwex a House... Jediný kdo tam byl... 2 youtubeři..! kteří ani nebyli uvedení... byl to McCitron a Cabom (nebo jak se to stvoření vyslovuje..) A hádejte kdo se ještě přijel podívat.. Datel!! člověk, kterej ani neví co to je Minecraft přijede se svým prdítkem na Craftcamp..Takže jednoduše tábor na nic... Také jsem několikrát po táboře CraftCamp kontaktoval.. Telefonicky, Emailem, přes FB a i na jejich stránce.. Ani na jedno neodpovědeli.. a když jsme jim volali říkali, že to není možné... Takže Craftcamp je podvod? Podle mě je.. Je to jenom jednoduché nalákání kidů.. Takže pokud budete chtít jet na nějaký tábor.. nevybírejte si Craftcamp..
Potom je tu kategorie Youtubeři.. na webu jasně stálo, že zde bude: Nakashi, PedrosGame, Marwex a House... Jediný kdo tam byl... 2 youtubeři..! kteří ani nebyli uvedení... byl to McCitron a Cabom (nebo jak se to stvoření vyslovuje..) A hádejte kdo se ještě přijel podívat.. Datel!! člověk, kterej ani neví co to je Minecraft přijede se svým prdítkem na Craftcamp..Takže jednoduše tábor na nic... Také jsem několikrát po táboře CraftCamp kontaktoval.. Telefonicky, Emailem, přes FB a i na jejich stránce.. Ani na jedno neodpovědeli.. a když jsme jim volali říkali, že to není možné... Takže Craftcamp je podvod? Podle mě je.. Je to jenom jednoduché nalákání kidů.. Takže pokud budete chtít jet na nějaký tábor.. nevybírejte si Craftcamp..