• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Kubrt

Kubrt Moravan
Ahoj rozhodl jsem se vyrobit vlastní CM app ( Sice je to nic moc ale ze začátku ok )
Odkaz: http://www.appsgeyser.com/4195589
Na google play vyjde pokud bude applikaci používat minimálně 30 lidí měsíčně :emoji_smiley:
Pokud se vám Aplikace líbí bude rád.
PS:Applikace se pořád vyvíjí takže muže dojít i k častým aktualizacím tak díky :emoji_smiley:
a eště tady QR Code :emoji_smiley:Dchart.png

Keyio

00:00 AM
Ahoj rozhodl jsem se vyrobit vlastní CM app ( Sice je to nic moc ale ze začátku ok )
Odkaz: http://www.appsgeyser.com/4195589
Na google play vyjde pokud bude applikaci používat minimálně 30 lidí měsíčně :emoji_smiley:
Pokud se vám Aplikace líbí bude rád.
PS:Applikace se pořád vyvíjí takže muže dojít i k častým aktualizacím tak díky :emoji_smiley:
a eště tady QR Code :emoji_smiley:DView attachment 28608
Mohl by jsi nám to tedy rychle popsat a přidat fotografie z aplikace? Určitě by se to hodilo. :ú)

Vím, že je to tam , když kliknu na click for a preview, ale hodilo by se to aj tu.

Kubrt

Kubrt Moravan
Díky této aplikaci můžete přes mobil prohlížet stránku CM (Vím že to jde i přes nornalní prohlížeč ale tohle je zrychlena verze webu CM v APK). Můžete zde např. Komentovat,Hlasovat,Přidávat témata atd. Podívejte se na náhled této aplikace.
Screenshot_2016-12-27-12-21-29.png
Screenshot_2016-12-27-12-21-48.png
Screenshot_2016-12-27-12-21-48.png
Screenshot_2016-12-27-12-22-02.png
Screenshot_2016-12-27-12-22-14.png

Xenpai_

sudo rm /srv
Připadá mi to jako Fork aplikace která měla stejný účel jako tahle, akorát pro stránku Spigotu..

Xenpai_

sudo rm /srv
Připadá mi to jako Fork aplikace která měla stejný účel jako tahle, akorát pro stránku Spigotu..
Jelikož jsem už nemohl editovat tak to napíšu sem :D Je jednoduché vytvořit aplikaci na nějaké stránce na internetu. Budeš u mě mít respekt, až uděláš na Android aplikaci, která nebude přes webovou stránku.Programming tooly, třeba IntelliJ Idea má podporu i pro programování v programovacím jazyce pro Android.

iJuhan

Velmi známý člen
Jelikož jsem už nemohl editovat tak to napíšu sem :emoji_smiley: Je jednoduché vytvořit aplikaci na nějaké stránce na internetu. Budeš u mě mít respekt, až uděláš na Android aplikaci, která nebude přes webovou stránku.Programming tooly, třeba IntelliJ Idea má podporu i pro programování v programovacím jazyce pro Android.
Pochybuji, že umí s Javou :( :)

MrWakeCZ

Majitel
Majitel
A jako jaký v tom je rozdíl? To že zobrazí page v nějaký "aplikaci" a né v prohlížeči. :emoji_see_no_evil:

Xenpai_

sudo rm /srv
Android je dělaný v Javě :emoji_wink:
Dík za info :d O Androidu toho moc nevím :d Jediné co na mobilu mám je Prohlížeč, YT, Messenger a tak dvě hry :d (Předinstalované Appky nepočítám, jelikož je nepoužívám).

iJuhan

Velmi známý člen
Tak IntelliJ Idea je kompletně určený IDE pro programování v Jave, ne? :emoji_smiley: Sám se v tom učím Javu na hodně primitivní úrovni :eek: :D

P.S.: Podle stránek jo, pšt :emoji_scream:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.