• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

F3ryCZ

Aktivní člen
Ahoj do teď to bylo tajemství, ale je to pravda, pracuji co můžu, na tom abych napsal text nového craftmania songu.
Tento song víde do měsíce ale.........
Chtělo by to klip :)
Takže lidi prosím posílejte videa YouTube videa kanály, musí být s craftmanie. Děkuju za pomoc F3ryCZ

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Ahoj do teď to bylo tajemství, ale je to pravda, pracuji co můžu, na tom abych napsal text nového craftmania songu.
Tento song víde do měsíce ale.........
Chtělo by to klip :)
Takže lidi prosím posílejte videa YouTube videa kanály, musí být s craftmanie. Děkuju za pomoc F3ryCZ
V následujícím týdnu až dvou plánuji dostavět nadzemní část svého plotu z projektu Landeras. Klidně si to můžeš natočit i tam.
Pokud to bude možné, mohl bys mne uvést alespoň v popisku, pokud to tam dáš

F3ryCZ

Aktivní člen
V následujícím týdnu až dvou plánuji dostavět nadzemní část svého plotu z projektu Landeras. Klidně si to můžeš natočit i tam.
Pokud to bude možné, mohl bys mne uvést alespoň v popisku, pokud to tam dáš
Samozřejmě že tě do popisu dám a dík rozhodně to využiji.;)

MARIMR008

ExAdmin
Kámo to bude podľa mňa fakt MEGA :O Už sa neviem dočkať len dúfam že to nebude taký klasický song ako o MC vidím na YouTube :D V duchu dúfam že to bude RAP :p :D Inak sa veľmi teším :)

P

Pestrobarevný lachtan

Návštěvník
Já zase neřeším dýchání když jsem doma (kappa)

F3ryCZ

Aktivní člen
Rozhodně to není tak lehké jak si myslíte, akorát jsem se zdržel a mám na to důvod,akorát tento důvod je moc osobní....;)

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.