• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MrTmcCZ

Nový člen
Takže AHOJ!

Dneska vám řeknu jak se vlastně CM_METRO zrodilo!

Byl jednou jeden zimní den a já jsem si volal s jedním kámošem (nick: Hord) a on furt: „Hej pojď na jeden super server. Jmenuje se CraftMania!“ Tak jsem teda souhlasil… Když jsem přišel na server tak měl ještě staré lobby, Kit PVPéčko, atd. Když jsem, byl poprvé na serveru tak jsem, žasl! (Tenkrát jsem byl zažrán do serveru StyleCraft [nedělám reklamu] a upřímě toho do dneška lituju)

Když jsem se na CraftManii připojil znovu tak jsem zkusil jít na Creative. Tehdy jsem byl nezkušený, tak jsem se zeptal „Lidi jak vytvořím pozemek?“ Někdo v chatu mi poradil že mám zadat „/p auto“. Tak jsem si vytvořil první pozemek. Na něm jsem si vytvořil mojí první stavbu na CraftManii a to super moderní vilu. Když jsem povolil build i někomu jinému tak jsem jí měl během dne zničenou. Tak jsem se koukl do návodů jak mám resetovat plot a ta dá! Plot byl resetován.

Běhen dalšího dne jsem se ptal mých padesáti kontaktů na Skypu co mám postavit a jeden se ozval že mám postavit METRO! Tak jsem si řekl „proč né…“. Jelikož jsem měl ze stavbou metra v minecraftu zkušenosti tak jsem se do toho pustil. Během dne jsem přemýšlel co s tím po dokončení mám dál tvořit. Stavbě jsem i vytvořil název „CraftMania_METRO“. Po dokončení jsem volal zase na skypu s někým. (už jsem za poměl nick) A ten mi řekl že ho mám otevřít jako normální stavbu. Tak jsem přichystal červenou vlnu atd. Během dne jsem furt psal př. „CraftMania_METRO – OTEVŘENÍ: dneska!“ . Když bylo 30 minut do otevření, tak se na mě portnul jeden admin. @číp V té době měl nick Cheapshot nebo něco podobného :D. Ten to psal i přes sdílení že se otevírá CM_METRO. Po otevření jsem si s ním psal a přišel m jako fain admin. Po chvilce mi napsal že o CM_METRU napsal na forum. (v té době jsem ani nevěděl co to forum je) Tak jsem mu ze strachu a radosti odpověděl „Dík moc :)

No a takhle vzniklo CM_METRO. Doufám že jste něco zjistili a zatím Hoj!

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.