• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Těšíš se? :D

• ano

Votes: 17 54.8%
  • trochu

Votes: 5 16.1%
  • ne

Votes: 9 29.0%

• Total voters
    31
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

MatikozZ

Velmi známý člen
Nevím no... Kdo v tom bude jezdit ? Nebo je to jen tak pro tebe ? :) Myslím, že je to zbytečné, protože existují příkazy na port apod. ;)
Jinak celkem hezký až na to centrum ;)
za mě 7,5/10

MrTmcCZ

Nový člen
Hele todle metro nebylo prece u @PVNST live stream
U pevnosta byla 4 tohle je rozestavěná 5. Proto je tohle jen trailer.
Nevím no... Kdo v tom bude jezdit ? Nebo je to jen tak pro tebe ? :) Myslím, že je to zbytečné, protože existují příkazy na port apod. ;)
Jinak celkem hezký až na to centrum ;)
za mě 7,5/10
Pokud by jsi mě znal od začátků tak by jsi věděl že stavím jen tak pro lidi. Jak to začalo tak najdeš někde v off-topic.

P

PVNST

Návštěvník
Jo to už si vzpomínám :) :O Hmm chtělo by to Live z CM a jakože jen z CM zase někdy udělat, ale do maturity na streamečky na vlastním kanále kašlu :D

Trewish

Velkoadmirál sithské flotily
Jo to už si vzpomínám :) :O Hmm chtělo by to Live z CM a jakože jen z CM zase někdy udělat, ale do maturity na streamečky na vlastním kanále kašlu :D
Takže do května mám jistotu, že kolem mne žádná moucha s kamerou a nickem PVNST lítat nebude? :D

P

PVNST

Návštěvník
Takže do května mám jistotu, že kolem mne žádná moucha s kamerou a nickem PVNST lítat nebude? :D
O videích řeč nepadla :D Ale živý přenos do května nečekej no :/ :c Nebo zatím to tak vypadá aspoň :D

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.