DíkTvoje stavby jsou nádherné
Coo ?Hele todle metro nebylo prece u @PVNST live stream
To asi myslíš původní CM_Metro, jelikož tohle ještě není ani otevřenéHele todle metro nebylo prece u @PVNST live stream
U pevnosta byla 4 tohle je rozestavěná 5. Proto je tohle jen trailer.Hele todle metro nebylo prece u @PVNST live stream
Pokud by jsi mě znal od začátků tak by jsi věděl že stavím jen tak pro lidi. Jak to začalo tak najdeš někde v off-topic.Nevím no... Kdo v tom bude jezdit ? Nebo je to jen tak pro tebe ? Myslím, že je to zbytečné, protože existují příkazy na port apod.
Jinak celkem hezký až na to centrum
za mě 7,5/10
Ono totiž není jenom jedno - jejich více ...Aha to jsem nevedel ale tam jak @PVNST natacel live na creativu tak jsme sli jeste do nakeho metra ??
Takže do května mám jistotu, že kolem mne žádná moucha s kamerou a nickem PVNST lítat nebude?Jo to už si vzpomínám :O Hmm chtělo by to Live z CM a jakože jen z CM zase někdy udělat, ale do maturity na streamečky na vlastním kanále kašlu
O videích řeč nepadla Ale živý přenos do května nečekej no :/ :c Nebo zatím to tak vypadá aspoňTakže do května mám jistotu, že kolem mne žádná moucha s kamerou a nickem PVNST lítat nebude?
Alespoň tam pak bude co ukázat a ne jen to maličko co tam je teď... A třeba ten creative pořádně uklidímAle živý přenos do května nečekej