• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

TeSs

Velmi známý člen
Myslím tím.. Hudba na výběr nice,nesekavé video(MC) , a obraz není jak u nějakých malých dětí na mobilu ale jak u Ytberu s lepší a niceeee kvalitou videa ;) LIKE

EnchantedMikie

Aktivní člen
Myslím tím.. Hudba na výběr nice,nesekavé video(MC) , a obraz není jak u nějakých malých dětí na mobilu ale jak u Ytberu s lepší a niceeee kvalitou videa :emoji_wink: LIKE
Ďakujem za velkú podporu :) Takéto komentáre ma vždy potešia :) Ďakujem ;)

Olli_CZE

| •~• Premium member •~• |
Jen se chci ještě zeptat. Když zapnu natáčení ve frapsu tak mi nejde přepnou do minecraftu tak anych mohl hrát. Furt mi tam jezdí kurzor myši a nedá se to hrát. Helpneš? Jinak supeeer video ! like again ;)

M

MrProchyCZ

Návštěvník
Jelikož jsem hráč SW,budu tyto videa podporovat.. LIKE :D

EnchantedMikie

Aktivní člen
Jen se chci ještě zeptat. Když zapnu natáčení ve frapsu tak mi nejde přepnou do minecraftu tak anych mohl hrát. Furt mi tam jezdí kurzor myši a nedá se to hrát. Helpneš? Jinak supeeer video ! like again :emoji_wink:
Mal som ten istý problém ... Pozrel som si nejaké tutoriály na youtube ... Nakoniec som toto video ako prvé skúšal natočiť Actionom a rozdiel v FPS ne neuveritelný .. = lepší .. Takže ti radím prejsť na program Mirillis Action ;)

MercyCZ

Living meme
Jen se chci ještě zeptat. Když zapnu natáčení ve frapsu tak mi nejde přepnou do minecraftu tak anych mohl hrát. Furt mi tam jezdí kurzor myši a nedá se to hrát. Helpneš? Jinak supeeer video ! like again :emoji_wink:
Vybodni se na fraps, stáhni si OBSko

Ugly_Thug

Velmi známý člen
Malá rada do života nepozeraj dlho do truhiel inak ťa niekto zabije zozadu (ber len to najdôležitejšie a snaž sa čo najrýchlejšie) :emoji_grin:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.