EnchantedMikie
Aktivní člen
Zato že sa vám video páčilo a za 1 deň sme dosiahli 70 Zhliadnutí tu máte další skywars !
Musím uznat .. hezká kvalita videaZato že sa vám video páčilo a za 1 deň sme dosiahli 70 Zhliadnutí tu máte další skywars ! :emoji_slight_smile:
Ďakujem za velkú podporu Takéto komentáre ma vždy potešia ĎakujemMyslím tím.. Hudba na výběr nice,nesekavé video(MC) , a obraz není jak u nějakých malých dětí na mobilu ale jak u Ytberu s lepší a niceeee kvalitou videa :emoji_wink: LIKE
Dlhšiu dobu rozmýšlam nad 1080p A ďakujem za podporuVideo je dobré a kvalita nevadí 720p ještě jde...
Mal som ten istý problém ... Pozrel som si nejaké tutoriály na youtube ... Nakoniec som toto video ako prvé skúšal natočiť Actionom a rozdiel v FPS ne neuveritelný .. = lepší .. Takže ti radím prejsť na program Mirillis ActionJen se chci ještě zeptat. Když zapnu natáčení ve frapsu tak mi nejde přepnou do minecraftu tak anych mohl hrát. Furt mi tam jezdí kurzor myši a nedá se to hrát. Helpneš? Jinak supeeer video ! like again :emoji_wink:
>D Ja som taký kradoš songov DOmg omg omg
Moj song :emoji_astonished:OOO :emoji_smiley:
LIKE
(Ukradol mi moj song ktory som mu dal :emoji_slight_frown: Ale ne xd)
Vybodni se na fraps, stáhni si OBSkoJen se chci ještě zeptat. Když zapnu natáčení ve frapsu tak mi nejde přepnou do minecraftu tak anych mohl hrát. Furt mi tam jezdí kurzor myši a nedá se to hrát. Helpneš? Jinak supeeer video ! like again :emoji_wink:
Ja mu zase radím Mirillis Action .. Ale je to naňom či chce viac FPS alebo Lepšiu kvalituVybodni se na fraps, stáhni si OBSko
Oba programy jsou dobrý, prostě jsem mu doporučil to, co používám a mám s tím dobré zkušenosti.Ja mu zase radím Mirillis Action .. Ale je to naňom či chce viac FPS alebo Lepšiu kvalitu :emoji_smiley:
Viem všimol som si pri iných luďoch čo natáčali skywarsyMalá rada do života nepozeraj dlho do truhiel inak ťa niekto zabije zozadu (ber len to najdôležitejšie a snaž sa čo najrýchlejšie) :emoji_grin: