• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dykol

Odpadlík
Creative 2 měl včera opět problémy. Takže ne všechno hned půjde. Jinak, chatcolor barvu si nastavit můžeš, nevím jak tagy, to jsem zatím nezkoušel.

Xenpai_

sudo rm /srv
Dám rychlou vysvětlivku, jelikož jsem včera s Wejkem ty pády řešil.
Creative 2 přešel na PaperSpigot 1.12.2, plugin na správu chatu, DeluxeChat, nefunguje na Paperu. Aktuálně je nastavený fallback Chat v ChatControlu. (Pro Wejka, přidej VIPčkám permissi chatcontrol.chat.format.color :d) a stejně se podle Wejka plánuje odstavit kompletně DeluxeChat a možná se prý přejde kompletně na Paper.

Pády byly zaviněny nejdřív Crash Itemy a poté generací světa (PlotSquared). Paper byl "měl" opravit tu generaci světa u PlotSquared.

Vrodrrr

Velmi známý člen
Dám rychlou vysvětlivku, jelikož jsem včera s Wejkem ty pády řešil.
Creative 2 přešel na PaperSpigot 1.12.2, plugin na správu chatu, DeluxeChat, nefunguje na Paperu. Aktuálně je nastavený fallback Chat v ChatControlu. (Pro Wejka, přidej VIPčkám permissi chatcontrol.chat.format.color :d) a stejně se podle Wejka plánuje odstavit kompletně DeluxeChat a možná se prý přejde kompletně na Paper.

Pády byly zaviněny nejdřív Crash Itemy a poté generací světa (PlotSquared). Paper byl "měl" opravit tu generaci světa u PlotSquared.
z toho co jsi napsal sem pochopil jenom že chceš udělat rychlou vysvětlivku ... pak sem se stratil :

_yyySepii

Antichr†st
z toho co jsi napsal sem pochopil jenom že chceš udělat rychlou vysvětlivku ... pak sem se stratil :
Creative přešel na "upgrade", a není jak stáhnout kompatibilní verze pluginů toho, co ovlivňuje ty vaše tagy atp... xD

Xenpai_

sudo rm /srv
Vlastně to Sepii napsal špatně :emoji_smiley: Plugin na tagy funguje správně, ale ten plugin na formátování chatu nefunguje na PaperSpigot podle toho, co mi říkal Wejk :emoji_smiley: Takže nejdou používat Color Cody, Nejdou vidět tagy a podobně. Jinak řečeno, Creative 2 teď běží na Chat formátu z ChatControlu.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.