• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

zuzik92

Aktivní člen
Já Vám strašně moc děkuji :) Moc jste mi udělali radost :-*

A teď trochu okopčím Cheapův nápad :D

Chtěla bych pár slov k Vám :)

1. První musí být samozřejmě Wake :)
Takže asi tak, jsi skvělý člověk :) To vše co zvládáš je obdivuhodný za ten rok jsem mohla vidět ty změny co se stalo ze 70 slotového serveru :)
Jsem moc ráda že jste mi dali příležitost podílet se na tom s Vámi :) A ikdyž jsme občas měli pár hádek ( z mí strany :D ) nemám teď jedinou výtku k tobě a jsem moc ráda že jsem tě mohla poznat :) Bez CM nevím co bych dělala :D

2. Náš Cheapek :)
Ikdyž jsme měli pár neshod, jsem neuvěřitelně ráda že to přešlo :) A mohla jsem poznat jaký jsi :) Jsi jeden z prvních kdo se semnou začal bavit na CM ještě když jsem byla hráč. CM bez tebe by nebyla CM :) prostě skvělý admin a super člověk :) Jednou ten sraz dáme :) A přístí rok spolu oslavíme 2 roky na CM snad :D Jsi na CM ještě dýl než já, máš můj obdiv :)

3. Notchi
Ikdyž jsi tu chvíli, nejzábavnější člověk co znám :D Skype bez tebe už by mě ani nebavil :D Jako admin jsi super a jako člověk co říct, jsi naše fofola :D Prostě někdo kdo drží moji dobrou naládu ještě lepší :D Jsem ráda že jsi u nás a snad dlouho vydržís :D

4. sCuess
Co říct na našeho Šíšu, ze začátku jsme si asi moc nesedli (nejspíš mou vinou). Ale pak jsem měla šanci tě poznat na skypu a ikdyž nějaký názory asi nemáme stejný :D jsi moc super :) A kdo by semnou hrál kvíka a učil mě CS kdyby jsi tu nebyl :D doufám že to s námi ještě dlouho vydržíš a ukážeš teda nový auto :DDDD

5. Menclik
Náš Menclíček, skvělý builder a moc fajn člověk :) Drží se tu nejdýl, klobouk dolů :) A ikdyž nemáš prefix Hl. pro mě vždy budeš Hl.Builder :)
CM bez tebe to není možné :)

6. MineBobCZ
Naše legenda, ikdyž nemohl s námi slavit, prý mě čeká dáreček :D jeden z nejlepších adminů co znám :) a úžasný člověk co by se pro druhé rozdal :) Jen tak dál a dotáhneš to jednou daleko :)

7. Spirit
Náš zamilováný Spiritek (ty víš) :D
Skvělý admin, builder a hlavně člověk :D Je s tebou strášná sranda, prosím tě vydrž u nás :D Fofola forever :D

8. Sprajtiik
No prostě Sprajtiik kdo zná tak ví :D Někdo jako já, vždy s dobrou naládou :) Taky už jsi tu pěkně dlouho a vydrž dál ! :D

9. Martin2035
Jediný člověk co zvládá eventy na survivalu :D A že to vážně chce pevný nervy :D Postavil ji super eventy, ikdyž jsem většinu asi nedokončila ptz jsem neměla nervy :D Chraň dál naší planetu a hodně štěstí ve všem :)

10 . Flafy
Super admin, pomáhá kde může a je to moc fajn člověk :) Vydrž dál s námi :)

11. Endisek
Endi, náš Endisek :) První člověk co mi fandil při náboru a provedl me craftmanii :) Jsi skvělý, ikdyž nevím kam jsi teď zmizel ... Ale vrať se co nejdřív :D

12. SnowBall, Midnight a Mike :D
Vy tři, docházejí mi slova :D Jste úžasní a prostě co říct :D mám vás ráda :D Holky ať vám jde adminování (kdykoliv a s čímkoliv vám ráda pomůžu) a Mike příště to zkusíš i ty na nábor :D
Teď se omlouvám trochu to shrnu, už tak je to spam tak na ban :D

Ccarmel - Super holčina, vždy s dobrou náladou a skvěla builderka :) Klobouk dolů, tvý stavby jsou úžasný :)
Horys - Jsem ráda že máš ještě šanci ukázat co v tobě je :) Fandim ti a drž se a snaž se dál :)
Lokri - další z naší skype party :D je s tebou sranda a jako admin se vážně snazíš (což jsem ráda) :)
Depsy - Trochu více odpovídat lidem ( sranda ) ale nee jsi super, hezky stavíš a jen tak dál :)
Misery - ikdyž se moc nevídáme na serveru, viděla jsem tě adminovat a musím pochválit :)
Mrkvicka - Naše ředkvička skvěla holčina a skvělá adminka :) ale můžeš chodit čaštěji :D (ikdyž máte vlastně před koncem roku) Takže o prázdninách nástup a 12 hodin denně ! :D jsi super :)
Tomprev - super builder, fajn člověk :) Vydrž dál :)
LoliikCZ - Vojtíšek, hrajem spolu už tak dlouho že to snad ani není možný :D z vaší party jsi byl vždy můj nejoblíbenější hráč :) Jsi prostě skvělý a doufám že ještě pár let spolu budeme hrát :)

A ostatní já se omlouvám začínám ztrácet přehled kdo kde je a už je to nějaky moc dlouhý :D

Všem ještě jednou moc děkuji za oslavu :) A za to že můžu být s vámi :) To patří i pro hráče :) Bez vás všech jako hráčů, tak AT by CM asi nebyla :D

Mám vás všechny ráda lidičky :)

Naposledny upraveno:
S

Spirit

Návštěvník
Aj s tebou je neskutočná sranda (kappa) Fofola 4ever :p:D

LunaCZ

Velmi známý člen
Pro mě jsi ty Hl. Admin forever :) Ještě si vzpomínám jak si mi před rokem pomáhala udělat residenci :);)
Jsi best :) Hlavně nikdy neodcházej z CM

Díky moc Zuzko... :)
Abych pravdu řekl, jsi asi ten nejsnaživější a nejtrpělivější člověk z AT :D Obdivuju to, že máš neustále dobrou náladu a adminování zvládáš víc než výborně... :) Doufám, a pevně věřím v to, že tu s náma budeš ještě dlouho a už teď se těším, až oslavíme tvůj 2. rok na CM :D :D Jsi tak trochu můj vzor x3 Mohu prohlásit, že máme tu nejlepší hlavní adminku na celém světě!!! :)

Sice jsem na oslavě nebyl (což mi mrzí, nemohl jsem), ale ráno jsem to šel omrknout a tohle jsem si nemohl odpustit :p

Cheap_

(・∀・ )
Děkuju moc Zuzko. :)
Známe se už dlouho a vydrželi jsme to všechno. Rok není krátká doba, ovšem to uteklo strašně rychle, že to ani jako rok nepřijde. Jsi úžasná Adminka, která si dokáže poradit v každé situaci a doufám, že na CM zůstaneš ještě hodně dlouho a že (jak jsi již napsala) spolu oslavíme ty 2 roky, uvidíme. A ten sraz uskutečníme. :)

Lokri

Člen
Zuzka :3,

Na tvojej oslave som nebol čo sa ospravedlňujem :/ Ďakujem že si si na mňa spomenula :) Naše skype párty vždy :DDD Krásne si to všetko napísala :) A ako admin sa určite budem snažiť viac :) :D

S pozdravom

admin Lokri

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.