• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dejvis96

Člen
Co je tak těžkého na tom nahodit si ragdoll postavy z MC do Cinema4D nahodit tomu texturu skinu, dát bílé pozadí ?
Osvětlení radši neřešim.. na noze světla jako ze svatozáře a pod hlavou černo jak tma..
Můj názor?
Těžká nekvalitná tvorba začátečníka co má o 3D render minimální zájem, kdyby jsi o to měl zájem a chtěl to dělat tak to vypadá jinak. :)
#nohate #peace

ImOl4f_

Andrewkoxd
Co je tak těžkého na tom nahodit si ragdoll postavy z MC do Cinema4D nahodit tomu texturu skinu, dát bílé pozadí ?
Osvětlení radši neřešim.. na noze světla jako ze svatozáře a pod hlavou černo jak tma..
Můj názor?
Těžká nekvalitná tvorba začátečníka co má o 3D render minimální zájem, kdyby jsi o to měl zájem a chtěl to dělat tak to vypadá jinak. :emoji_slight_smile:
#nohate #peace
Souhlas ! :emoji_thumbsup:

ItzKubík_CZ

Aktivní člen
Můj názor?
Těžká nekvalitná tvorba začátečníka co má o 3D render minimální zájem, kdyby jsi o to měl zájem a chtěl to dělat tak to vypadá jinak. :emoji_slight_smile:
#nohate #peace
Chlapče, použil jsem novou lightroom, poté jsem dělal extrude, pak modeling, což je tak 30-40 min, ok to beru, psal jem že ukázka render. Né efekty atd. Jinak, nechci být kid který neunese nějakej hate, (vím #nohate), takže dík za názor.

//Edit : Začátečník nejsem, pošlu sem klidně jednu tapetu. Dělám tam asi 3-4 roky.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.