• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

EliteKits

EliteKits-DelfínCZ
To me nejde Minecraft :?? jestli ano tak je to todle ,,Zapnu minecraft na ploche se mi ukaze napis MINECRAFT a na jdnou to zmizi je to takle :?? :) napis :D rad pomohu :D

P

PVNST

Návštěvník
Promiň, ale tohle je ukázka jak by neměla videa vypadat na YT. Jednak kvalitově stojí za nic, jednak ty zvuky nemáš nastavené apod... být na tvém místě, tak to smažu... :D

V dnešní době se dost lidí snaží na YT působit, některým to jde dobře. Někteří dělají jen začátečnické chyby.... U tebe bych to prostě nenazval ani videem na které se dá koukat. Každý někde někdy začínal, ale prostě tohle na net nepatří....

Nejsem žádný hater nebo podobně, náhodou oceňuji i práci začátečníků, ale to co jsi zde předvedl nestojí za nic. Omlouvám se, zda jsem ti zkazil tvou nalhanou představu o YT budoucnosti, ale někdo ti tu pravdu napsat musel. Já si nehraju na falešného člověka, nebojím se říct pravdu.

Pokud by jsi chtěl v budoucnu natáčet dál. Jednak si kup mikrák, jednak promysli, co za komentář k videu dodáš, jednak grafická stránka a audiovizuální je u tebe nedostatečná. Tvůj projev je celkem nudný. Také bych na tvé místě fixl MC zvuky, zvuky v okolí a nějak celkově aby se to dalo sledovat.

Jinak, tu tvou KA nebo co jsi to psal na konci videa. Nás vůbec nezajímá, protože tohle je starý skywars ...

,PVNST

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
Něco je na tom videu divný. Tvůj hlas se totálně líší s tvou inteligencí :D

MrRiox

Jednou tě budu vlastnit.
prečo posuzduješ človka podla hlasu ťebee mi sa snad pačilo keby bi som ti povedal že si *****?
?? Já řekl něco celkem odlišné. Já řekl, že tvůj hlas se mi nehodí na tvojí gramatiku a správání. Promiň když se tě to nějak dotklo. Jde pouze o můj názor.

sem si řikal co to sakra je a pak vidim herobri znamy peter20
kdyby to mělo smázlej zvuk a bylo to aspoň v 720p tak bych se na to podíval na celý, tady mi stačil kousek

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.