• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_yyySepii

Antichr†st
Dexxtera znám trošku lépe - hrál jsem s nim a vím, že u něj doopravdy o cheating nejde.

Abych ti to objasnil..

Co se týče toho, jak rychle stavěl schody, tak k tomu stačí mít pouze dvojklik, nebo využít nějakou klikací metodu.
Co se týče rychlého stavění mostu, tak stačí umět fastbridge. (Můžeš se podívat na YT)
Co se týče té "KA", tak nijak divně nehitoval, pouze kličkoval. Na nadprůměrnou vzdálenost taky nehitoval.

Takže pokud nemáš další důkazy o jeho "cheatingu", tak bych toto mohl uzamknout.

iJuhan

Velmi známý člen
Dexxtera znám trošku lépe - hrál jsem s nim a vím, že u něj doopravdy o cheating nejde.

Abych ti to objasnil..

Co se týče toho, jak rychle stavěl schody, tak k tomu stačí mít pouze dvojklik, nebo využít nějakou klikací metodu.
Co se týče rychlého stavění mostu, tak stačí umět fastbridge. (Můžeš se podívat na YT)
Co se týče té "KA", tak nijak divně nehitoval, pouze kličkoval. Na nadprůměrnou vzdálenost taky nehitoval.

Takže pokud nemáš další důkazy o jeho "cheatingu", tak bych toto mohl uzamknout.
tadi čituje a ještě to zakriva mozartem
plsban

Nope jen mi to přišlo hodně divné proč takový dobrý hráč hraje na craftmanii (né že by to byl špatněj server, ale bedwars tam hrajou jen nováčci a amatéři.)

Díky za tvůj čas.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.