Ayweed300x
Nic :(
Prosím, potřebuji poradit ohledně součástek do herního počítače, cena aby byla dohromady do 20k, a aspoň abych měl na Goučku 300 FPS. Moc prosím, poradíte mi? :3
Tak když jsou ty ''blek frájdej'' slevy, tak by se mělo vybírat líp :3Podle mě nějaký procesor by tam měl být, ale nevím to jistě nvm, radši se poraď s někým.
Ne, bude hrát na kameni a používat fantasii. Počítadlo procesor nemá, ale jak jsi tohle mohl napsat, to fakt nevím.Podle mě nějaký procesor by tam měl být, ale nevím to jistě nvm, radši se poraď s někým.
Za tú istú cenu si kúpim Alzáka aby sklapolToto ti utáhne i GTA X !!
za pouhých 9.90
Stolní nebo notebook?Mám pc za 11k
goučko - 250fps
overwatch - 170fps
minecraft - 510fps
Bf1 - 90 fps
btw jestli máš 60fps monitor , tak je ti stejně 300+fps nanic :emoji_smiley:
stolníStolní nebo notebook?
Teď koukám jenom na ten xeon, minulý rok jsem ho chtěl vzít a nakonec mám teda i5 6500, ale minulý rok stál před Vánocemi 6 900Kč a teď je o 1000 dražší wtf, zdražují ještě starou patici :emoji_money_mouth:S 20k se vejdeš do celkem solidního PC, tady máš komponenty, které by mělý být velice uspokojující.
CASE: SilentiumPC Regnum RG1
ZDROJ: Seasonic S12II-520 520W
MB: MSI B85M-E45
CPU: Intel Xeon E3-1231v3
RAM: Crucial Ballistix Sport 16GB (2x8GB) DDR3 1600
VGA: ASUS Radeon RX 470 ROG STRIX-RX470-4G-GAMING
HDD: Seagate BarraCuda - 1TB
CHLADIČ: SilentiumPC Spartan 3 PRO HE1024
Pár informací pro ty, které překvapí komponenty, které jsem zde volil:
Proč Xeon a ne i7? Protože Xeon má stejný výkon, takže zde ušetříš a navíc Ti PC v základu vydrží klidně 4 roky a nemusíš se v tomto ohledu o nic starat. Takže i5 je možná ještě dostačují, ale kdo ví, jak to bude trvat dlouho.
16GB RAM, co se hraní týče, dnes naprosto bohatě stačí (sám využívám 16GB a nikdy se mi nestalo, že bych se dostal na 100% využití RAM, ani při vyšší zátěži v Cinema4D), navíc RAM paměť můžeš kdykoliv rozšířit. Rozhodně je blbost kupovat 8GB, když to dnešní hry vyžadují u minimálních/doporučených HW požadavků.
Další komponent bych podotkl zdroj a to proč zrovna 520W a ne např. 700? No k čemu dávat do něčeho víc, než je potřeba? Zkrátka 520ka pro tuhle sestavu bohatě stačí a není třeba tam cpát větší zdroj, takže s tímhle bych se nehnal zbytečně do vyšších W.
Samozřejmě, pokud pak za 2-3 roky máš v plánu kupovat GTX 1080 a k tomu nějakou i7, tak se vyplatí investovat a koupit i ten 700W zdroj, ale v této sestavě je to zbytečnost.
Cena lehce přesahuje 20k, ale rozhodně bude dělat, co má, o tom žádná.
Ten můj.OMG, děkuji všem, nečekal jsem, že tady toho bude tolik <3. Ale poraďte mi, jakej si mám teď vybrat? :emoji_kissing_heart:
Tu grafickou kartu nemyslíš vážně nebo? Protože tohle je grafika dělaná na lowend pro i3 procesor. 3gb jsou dneska fakt jen nouze, to radši oželit to SSDčko, který ti stejně udělá kuloví a zvedne ti rychlost načítá jen o pár vteřin...takže tu: https://www.czc.cz/429j8gnlh6i30bglv5bacpdr74/seznam
-gtx1060 ti vystačí ještě dopředu
-8GB ram DDR4
-HDD 1TB
-SSD 250GB pro rychlejší chod systému, načítání aplikací apod.
-kvalitní zdroj, ať ti to neshoří
-procesor intel core i5
-deska s čipsetem B150
a skříň
-všechno pasuje, vejde se do skříně apod.
- jdu spát, dneska už neodpovídám
To máš těžké, podle toho co na tom pc hodlá š dělat, čípovic varianta bude ale asi nejlepší, chyBu neudělat ani s jedním tady kromě delfa a spolOMG, děkuji všem, nečekal jsem, že tady toho bude tolik <3. Ale poraďte mi, jakej si mám teď vybrat? :emoji_kissing_heart:
Blbost výkon tý grafiky bys s i3 nevyužil ani omylel, a nekecej o VRAM, každá karta ji využívá jinak, některé použijí V pohodě 2gb a jiné 8gb na to samé aniž by se změnil výkon... Jinak, máš to ssd doma aby si mohl posoudit rozdíl oproti hdd? Já už bych na hdd Teda nepřešelTu grafickou kartu nemyslíš vážně nebo? Protože tohle je grafika dělaná na lowend pro i3 procesor. 3gb jsou dneska fakt jen nouze, to radši oželit to SSDčko, který ti stejně udělá kuloví a zvedne ti rychlost načítá jen o pár vteřin...
Jinak Čipova sestava vypadá fakt luxusně. Hodně lidí opovrhuje AMDčkem a přitom jsou to sestavy za super cenu s opravdu skvělým výkonem, jen trošku víc dlabou elektřinu...