• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dawii

Člen
Zdravím, dnes jsem zkoušel mé "štěstí" na tom, jaký vesničan se mi spawne ze spawneru na villagery, a padl mi Mending za 16 emeraldů a knihu, Mending jsem koupil 7x od toho vesničana a potom se mi tam objevil kříž že už to nejde koupit, ale při každém novém nákupu by měl kříž zmizet, sám jsem to testoval v singleplayer světě.

Chtěl bych se zeptat jestli to jde nějak napravit? :/

Díky, Dawii ¤-¤

Chemicky

Inkvizitor
Ten kříž tam máš, protože tomu knihovníkovi "jakoby" došel papír a knihy na výrobu dalších knih.

Takže mu musíš směnit papír a knihy. Pak od něj odstup,. vylezou z něho růžové bublinky a zase to půjde.

Dawii

Člen
nic :/ - kdž jsem od něj kupoval ten mending tak se mi ani další obchod neodemkl :O
-jen připomenu, je to villager ze spawneru - mobové ze spawnerů se totiž nehbou

Chemicky

Inkvizitor
Á, sorry. Jsem zvyklej na spawneggy :D No ze spawnerů s tím nic neuděláš. Prostě zabít a čekat na dalšího

BH666

#PrepáčMiŽeSomONičomAZdissujMiVlasy
Keď som mal villager spawnery ja, tak na niektorých mi proste nešlo ďalej nakupovať a neodomklo sa nič nové a niektorí villageri zas fungovali tak, ako písal vyššie Chemicky. Neviem, že načo si označil Wejka. Nemyslím si, že on s tým niečo má. Proste budeš musieť spraviť viacej spawnerov (keď to chceš urýchliť) a čakať, kým sa narodí nový s mendingom. Ono mending zas nie je až taká rarita. Samozrejme, ak budeš dávať viac spawnerov, tak nezabudni dodržiavať pravidlá o maximálnom počte spawnerov.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.