• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Zeylars

Aktivní člen
Chtěl bych se zeptat jestli nevadí jak pořád nahlašuji nebo jestli je to naopak dobře.. (popř. mi napište jestli mám nahlašovat tak často dál :) )
(PS:Nenašel sem žádnou lepší kategorii kam to napsat)

_yyySepii

Antichr†st
Ahoj,

to, zda-li nahlašuješ, či nenahlašuješ hráče, je čistě tvoje osobní věc. Je stanoveno, že hráč, jenž vidí hráče, který koná v rozporu s pravidly CM, je povinen nahlásit dotyčného, ale mnohdy tak nikdo nekoná, proto se tohle pravidlo zanedbává, a tak není podstatné. :emoji_thinking:

Na druhou stranu je dobře, že se mezi takovými hráči najde někdy vyjímka, která nám pomáhá udržovat "čistou" komunitu prostřednictvím nahlašování ostatních lidí. Takže mou odpovědí je: "Ne". Nevadí to mně. Nemělo by to vadit snad nikomu, že se snažíš dodržovat pravidla a pomáhat serveru. :emoji_slight_smile:

MrGopes

dunno wat to put here
12. Hráč je povinen nahlásit konání jiného hráče, pokud je v rozporu se zde uvedenými pravidly. Pokud tak neučiní a bude to prokázáno, bude mu udělen ban stejně jako hráči, který pravidla porušil.

Urcite je to dobre, kedze sprijemnujes hru ostatnim hracom ;3 #RoadToCraftManiaWithoutHackersxd

MrGopes

dunno wat to put here
Ahoj,

to, zda-li nahlašuješ, či nenahlašuješ hráče, je čistě tvoje osobní věc. Je stanoveno, že hráč, jenž vidí hráče, který koná v rozporu s pravidly CM, je povinen nahlásit dotyčného, ale mnohdy tak nikdo nekoná, proto se tohle pravidlo zanedbává, a tak není podstatné. :emoji_thinking:

Na druhou stranu je dobře, že se mezi takovými hráči najde někdy vyjímka, která nám pomáhá udržovat "čistou" komunitu prostřednictvím nahlašování ostatních lidí. Takže mou odpovědí je: "Ne". Nevadí to mně, nemělo by to vadit snad nikomu, že se snažíš dodržovat pravidla a pomáhat serveru. :emoji_slight_smile:
Si ma predbehol, zmrd xddd

Zeylars

Aktivní člen
Tak budu dál nahlašovat aktivně hráče... Už pomalu ale jistě vidím ten pročištěný chat...

_yyySepii

Antichr†st
Tak budu dál nahlašovat aktivně hráče... Už pomalu ale jistě vidím ten pročištěný chat...
To jsem rád. :emoji_joy:

Jen tak mimochodem.. Pro dotazy si musíš zvolit sekci dle sebe;
Pokud-li se jedná o otázku ohledně serveru - hratelnost, bugy, apod. Tak se přiřazuje sekce "Ostatní servery".
Pokud-li se jedná o otázku na různé činy, či věci mimo server. Tak se přiřažuje sekce "Off-topic".

V mnohdy případech se musíš sám rozhodnout. Jelikož někdo si někdy vybere takovou otázku, do které zahrne bugy, takže se ve výsledku ukáže, že tamten příspěvek měl být zahrnut do sekce Bugů. A někdy se stane, že někdo vytvoří otázku ohledně CraftManie, ale stejně to půjde do sekce "Off-topic", protože to není nijak zvlášť podstatná věc. Je to prostě na tobě - uvědomit si, kam by jsi ten daný příspěvek zahrnul. Podle logického uvažování se dají odvodit názvy různých kategorií a dle tvého uvedeného příspěvku (otázky) už si zvolit tu správnou. :emoji_wink: Pokud by jsi si nebyl jistý, tak se můžeš podívat do jednotlivých sekcí, prohlídnout si pár témat, a dle toho rozhodnout. :emoji_astonished: Samozřejmostí je, že ve většině případech, pokud značně spleteš sekci, ti příslušný administrátor přesune příspěvek do té správné.

Zamykám. :emoji_innocent:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.