• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

JokeCZ

Člen
Mám jen jeden malý dotaz. Proč je replay mod v zakázaných módech.
Není to žádný hack, naopak může pomoci například při chytaní hackerů a pod.

Děkuji za objasnění :)

JokeCZ

Člen
Nadále mi neušla další věc s replay modem. A to je, že pokud se dostanete na seznam povolených/nepovolených módů před pravidla (v menu, odkaz na povolené/nepovolené módy je v předmluvě) tak zde replay mode je:
IMG_3433.jpg

A podku jdete v menu do wiki, a do seznamu povolených/nepovolených módu, tak zde replay mode nenaleznete:
IMG_3434.PNG

Carbon

TYVOE PSOJEDY
Nadále mi neušla další věc s replay modem. A to je, že pokud se dostanete na seznam povolených/nepovolených módů před pravidla (v menu, odkaz na povolené/nepovolené módy je v předmluvě) tak zde replay mode je:
View attachment 38784
A podku jdete v menu do wiki, a do seznamu povolených/nepovolených módu, tak zde replay mode nenaleznete:
View attachment 38785
Já bych řekl, že to je tím, protože wiki je aktuálnější než stránka zakázaných módů. :emoji_smiley: I tak bych požádal o odpověď, pokud to není pravda. @_yyySepii EDIT: Nebo je tu možnost, že to tam zapomněli připsat.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.