• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Kde nacházíte hackery

• V Survivalu

Votes: 4 19.0%
  • na bedwars

Votes: 12 57.1%
  • skywars

Votes: 0 0.0%
  • turf wars

• draw my thing(myslím tím nevhodný malování přeba pé**)

• Annihilation

Votes: 5 23.8%
  • UHC

• Build batlle

• I na spawnu přeba nějakej hacker kterej začne ničit spawn

• Vanila a prison

• Total voters
    21
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

DenyyCZ

Člen
No umlouvám se za opoždění neměl jsem čas. No jo ale, co teď čteš je dotazník 3 tak co lžu:D.No přejdeme k věci tento dotazník je Kde nacházíte nejvíc hackery:D.Jo a jestli chcete o demně nový téma tak pište.No co říct dál budu rád za like klidně mě sledujte.Přeju zábavu:)
Tvůj DenyyCZ

DenyyCZ

Člen
No je navás kolik jich chcete.Ale ne víc než 7.Jako už nevím o čem psát tak mi to pište.Jo nevíc za co mám dislike ale je mi jasný to že se mu to líbit nemuselo já sem ho dotoho tahat neschtěl tímhle komentem.No už to tam dal hráči jou hráči s tím nikdo už nikdy neudělá.:(
Příjemno soustrast vám přeje DenyyCZ

DenyyCZ

Člen
Jo a co chcete přeba že bych už měl s Dotazníky končit tak pište.A co bych měl dalšího psát.:)
Tvůj DenyyCZ

(už mě to nebaví psát asi to dám jako podpis:D)

DenyyCZ

Člen
DO ja to neřeknu jako ja ti dám kdyby to šlo abys mě tam nic nemohla dát ok nic sakra to už je 16:17 a sakra musím napsat dotazník!Nebo lidi pokud ho dnes nechcete tak napište ne! pokud ano tak ano!

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.