• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.
Ahoj. Dnes som si kúpil DVIP navždy na účet Lasagne9 a neskor ak prídu potvrdenia od mojangu tak požiadam o prevod účtu na CreativeTino. A teraz k vláknu, keďže v živote nemám šťastie tak viem že mi ukradnú aj nový originál alebo warez účet, to mi nevadí, chcel by som požiadať že ak sa niečo také stane čy by ste mi vrátili DVIP ńa iný účet (nový).Problem z vlákna: https://craftmania.cz/tema/neplatna-relacia.14078/
časy:
čas dobitia kreditu: 9:48-9:49
čas poslania SMS: 9:54
čas spetnej SMS: 9:54
čas aktivácie VIP: 9:54
Meno warez: Lasagne9
Meno originál: CreativeTino

Přílohy

Smexhy

Bočka
Nejaké extra potvrdenie od Mojangu nepotrebuješ, stačí screen tvojich nastavení úctu v mojang.com, ako to tu robí väčina ľudí.

veď ano ale ja som ho ešte nekúpil. A neprišiel som sem žiadať o prevod ale žiadať o ochranu DVIP ( ak mi ukradnu účet z týmto DVIP či by mi ho presunuly na iný ! IBA PRI UKRADNUTY UCTU ! )

EDIT: Kúpil som si DVIP na warez hráča, ochviľku mi príde original účet a požiadam o prevod. Ale ako viem, ukradnú mi účet a z ním aj DVIP navždy ktoré som si kúpil, preto sa vas chcem opítať či by ste vedeli nejako zabezpečiť prevod DVIP na iný účet bez potvrdenia v prípade že mi účet ukradnú.
Mám aj potvrdenia DVIP ktoré si pre prípad ukradnutia účtu nechám a požiadam o reklamáciu čím učiním prevod DVIP na iný účet.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.