• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Dykol

Odpadlík
Ano, už zase já zaplňuju offtopic a píšu zde zbytečná slova, která zajímají jenom mě. Ale od toho ten offtopic je ne? Podle mě vznikl pro podobné účely jako ho nyní po delší době využívám já. Chci něco napsat, něco delšího, nějaký souvislý text. Někteří by mohli namítat, že to můžu napsat do wordu, nebo jinam, ale podle mě je lepší to napsat zde, abych dostal případnou kritiku a nebo se k tomu vyjádřili jiní, protože bez kritiky se nezlepšíš! No ale o čem bych zde chtěl psát? Chtěl bych tu napsat, co si myslím o masivním odcházení členů AT, jak to vidím já se svým pobytem v AT a co si myslím o lidech co píšou jak jde AT do kopru apod. Píšu to také proto, že se mě dost hráčů ptalo co si o tom myslím já, tak abych to nemusel psát 10x za den :emoji_smiley: Začneme těmi odchody. To co napíšu nemusí být pravda u všech co odešli, je to pouze můj názor. Chápu, že většina odešla kvůli nedostatku času, dle nich špatného kolektivu v AT a nebo je to prostě omrzelo. Každý měl jiný důvod. Ale proč odešlo tolik lidí naráz? Moje teorie je, že většina svůj odchod plánovala předem, ale nemohli se k tomu dostat, bylo jim blbé psát Wakovi apod. Tak čekali na to, až bude správná příležitost. Odešli dva a začalo se to sypat, odcházeli další a další. Samozřejmě vaše odchody respektuji, Wake vás tam nemůže držet, když už v tom nechcete pokračovat, chápu to. Ikdyž jste už jen bývalí administrátoři, pořád si můžete říct, že jste serveru nějak napomohli. I minimálně se počítá! :emoji_slight_smile: To je tak nějak vše k bodu 1. Dále bod 2, jak to vidím do budoucna se svou funkcí Admina. Na tuto otázku se mě také ptalo více hráčů, zda také neplánuji odchod. Abych řekl pravdu, odejít chci pomalu každý měsíc, ale vždycky si řeknu, že ten AT, ten kolektiv by mi strašně chyběl a zůstanu. Někdy nemám tolik chuť chodit na server, někdy naopak až moc. Přecejen teď začala škola, tak ta aktivita nemůže dosahovat takových výšin jako v létě. Takže abych řekl pravdu, momentálně vás neplánuji opustit a nadále vás budu trestat, bavit, pomáhat vám a otravovat život! :emoji_smiley: Někdo má radost, někdo ne. To už já neovlivním. AT se bude měnit vždy. Někdy rychleji, někdy pomaleji. V současné době rychlým tempem, ale to brzy snad přejde. Věčně nebudou členi odcházet, to není možné. A bod 3 shrnu stručně. Píšete RIP AT a podobné věci. Chápu, že každý má svého oblíbence a ne každý si sedne se všemi členy AT. Ale AT se den ode dne posouvá dál, noví členové se učí, starší členové pomáhají, trestají jak mohou. No nic, to je asi tak vše, už mě nic nenapadá. Docela slohovka wow. Loučí se Dykeš.

Naposledny upraveno:
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.