• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Taky váš už štvě ten Medvide007_CZ ? -_-

• Ano

Votes: 5 33.3%
  • Ne

Votes: 10 66.7%

• Total voters
    15
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

ImOl4f_

Andrewkoxd
Spíš mně už žtvete vy ;) Furt se do někoho rejpete a pak se divte že vám někdo říká něco nepěkného ;)

Eidan_Obecny

Hermelín jak má být! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jo no.. iTzBl4z3rPwP má úplnou pravdu..
To se fakt už lidi neumí chovat slušně a přátelsky a musí si furt a furt nadávat a dělat naschvály? jestli ne tak tu nemám co dělat a s takovou komunitou opravdu hrát nechci..

Zakyy_

Bývalý příživník (ง◕ᴥ◕)ง
A co čekáš? Že dostane mute?
Však nadávku žádnou nenapsal.
Kdyby jsi byla ,,chytřejší,, než on, tak z té hádky odstoupíš a odejdeš třeba hrát, jenže tebe to baví, tak rejpeš do něj taky. ;)
Ignorovat je to nejlepší, co můžeš udělat. ;)
Opět téma o velké hnědé věci.

Peliik

឵ ឵឵ ឵឵
To je náhoda že mi nič takéto do fr nepíše a pod. že? -_- Mám ho tam cca 3 týždne a nemám problém.. Myslím že problém je na vašej strane takže stfu. :> Peace & Sex

Ayweed300x

Nic :(
mně už žtvete
(kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa) (kappa)

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
Takze, pochlub se jak me kazdy den urazite vy.. Kdyby vsichni vedeli jak to doopravdy je... To, ze jsem mladsi neznamena ze nemam pravo na nazor. A ted ty kecy ze bych mel mit ban za nadavky... Ano, mel. Ale vy me furt provokujete, to vy si zacinate ty hadky. Furt si na me potrebujete honit ego... Ano, zacal jsem si tak ze jsem dal imocean_ na forum za teamovani... A jeji kamaradku WolfYour (tehdy dani_noe) na forum za nadavky. A ja jsem totiz na hovno kamarad protoze jsem vas dal na forum.. Proberte se, to vy si zacinate. To vy do me vecne rejpete. Uz nemam pomalu ani chut tady hrat a to kvuli vam.

_ImMiiskaa_

pink fluffy unicorn dancing on rainbows
JoJo, hlavně že ty jsi andělečík ... hraje se bw, imocean_ nic pak tě zabije a ty že je "nechovaný spratek" .. (její 14 ;) ) Tohle normální není, a na víc já stebou hádku nezačala :} Mám dost svědků a důkazů že to vždy začínáš tím že tě někdo zabije a hned nadáváš!

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
A co čekáš? Že dostane mute?
Však nadávku žádnou nenapsal.
Kdyby jsi byla ,,chytřejší,, než on, tak z té hádky odstoupíš a odejdeš třeba hrát, jenže tebe to baví, tak rejpeš do něj taky. ;)
Ignorovat je to nejlepší, co můžeš udělat. ;)
Opět téma o velké hnědé věci.
NJ, taky me ty hadky nebavi ale to jejich rejpani.. K tomu se proste nevyjadrit neda.

MrMitchellinCZ

Kubikula je fujki
JoJo, hlavně že ty jsi andělečík ... hraje se bw, imocean_ nic pak tě zabije a ty že je "nechovaný spratek" .. (její 14 ;) ) Tohle normální není, a na víc já stebou hádku nezačala :} Mám dost svědků a důkazů že to vždy začínáš tím že tě někdo zabije a hned nadáváš!
  1. imocean me vcera vubec nezabila
  2. Ja si nezacinam. To, ze je nevychovana jsem napsal az po jejim rejpani.
  3. Uz se sem vyjadrovat nebudu, mozna tak odpovidat ostatnim.

_ImMiiskaa_

pink fluffy unicorn dancing on rainbows
Ty začínáš tím že když tě někdo zabije tak napíšeš něco ve stylu "Vypni Ka ty p*čo zasraná" bez hvězdiček, aspon kdyby jsi tam dal hvězdičky a napsal to jednou, ne ty do toho člověka budeš furt a furt rýpat

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.