• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz

Souhlasíte s tím?

• Ano

Votes: 5 100.0%
  • Ne

Votes: 0 0.0%

• Total voters
    5
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

_Mey_

Člen
Zdravím, napadlo mě pár věcí čím by se vylepšila trochu ekonomika skyblocku,jsou to pouze mé osobní typy a nikomu je nějak nechci vnucovat ,ale pokud by zaujali a uskutečnili se myslím si že by to bylo super..

Taaak čím bych začala ?Co třeba hlínou a cobblem,hlína a cobl je asi největší stavební složka na skyblocku ,ale je zbytečně moc levná ,a já osobně si už ani nedělám cobbl generátor..
Naco? když z votecrate nebo voteparty mi padne takových 20k a více..50 staku cobblu stojí v shopu 5000,- celkem málo nemyslíte?A takových 50staku hlíny mě vyjde na pouhých 7500,-...
Na hlíně se dá farmářít ,ale naco budu farmářít ,když se mi to nevyplatí ,jelikož kdybych takovou mrkev prodávala v shopu tak to farmáření a práce s tím mi pořád nevrátí mou částku co jsem do toho dala ,jelikož prodejní cena v shopu za kus jsou jen 2,- takže je jasné že si každý radši koupím mrkev v shopu ,a proto radši koupím ig spawner ,který mě sice bude stát 400k ,ale má částka, kterou jsem do toho dala se po čase vrátí a já budu mít na další spawnery lagující server. :)
Tím že je ig farma automatická tak to budou peníze doslova "zdarma".

Myslím že by se měli zvýšit ceny spawnerů a nebo naopak snížit počet spawnerů na isu potom také zvýšit ceny ,některých bloku např. hlína,cobbl a tak dále...
A samozřejmě z cobblu se dá vypékat stone ,jenže naco budu vypékat stone ,když v shopu mám 50.stáku za 10 500,- což už je větší částka ,ale když si vypočítám cenu uhlí a čas pečení stále se mi vyplatí je koupit a navíc tohle je úplně levná částka oproti tomu co vydělávám z ig spawnerů :)
Také by bylo super zvýšit ceny ,některých surovin z farmaření např. dýně,meloun,mrkev,brambor atd..

Také vím že velkým "hitem" bylo tvoření a prodávání lektvárů ,jenže tím že je to teď v /kit evip tak to už moc lidí nekupuje..

No, to je asi všechno co jsem měla na srdíčku..Myslím že skyblock tvoří víc věcí a ne jen spawnery a proto jsem vypsala těchto pár věcí ,snad vás to nějak oslovilo a hlavně nečekám že by se to mělo uskutečnit a už vůbec ne hned teď ..Taky doufám že jste tomu nějak porozuměli ,jelikož já a vysvětlování nejde dohromady :dd
Ps: Sr za gramatiku :dd S láskou Mey!

_Pyotr

Velmi známý člen
Nenapadá mě nic moc, co bych mohl vytknout... Ale když jsem to tak četl, tak mě napadlo, že by se mohla cena toho železa snížit z 10$ na 2$, protože to je fakt dostupný materiál. Jinak to s tím farmařením je taky bomba... Takže mrkve bych dal tak nějak za 5$, brambory taky nějak tak, dýně 7$ a melouny za 6$ (protože padá několik kusů). To je zatím vše.

_Mey_

Člen
Nenapadá mě nic moc, co bych mohl vytknout... Ale když jsem to tak četl, tak mě napadlo, že by se mohla cena toho železa snížit z 10$ na 2$, protože to je fakt dostupný materiál. Jinak to s tím farmařením je taky bomba... Takže mrkve bych dal tak nějak za 5$, brambory taky nějak tak, dýně 7$ a melouny za 6$ (protože padá několik kusů). To je zatím vše.
Jo , to je určitě taky skvělý nápad! Vím že v minulosti (teda myslím že to byla cm xdd) fungoval i různé farmy na pigmany , z pigmanu padali gold nugetky a z těch se potom dělali zlaté cihly ,které se dali prodávat :dd

Delfik

Člen
a hlavně nečekám že by se to mělo uskutečnit
To děláš dobře, že s tím nepočítáš. Špatná ekonomika na SB se řeší už roky, ale v podstatě za tu dobu s tím nikdo nic neudělal.

Jinak osobně s tvým nápadem souhlasím.

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.