• Řešení problémů, diskuze a jiné problémy přesunuty na Discord
    Fórum již není tak aktivní jako dříve, a tak jsme přesunuli skoro veškerou aktivitu na náš Discord. Může se tedy stát, že zde nedostaneš odpověď a budeš zcela ignorován. Discord invite link: Odkaz
Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.

Metrix_40

Aktivní člen
Takže dobrý den chtěl bych se zeptat kdy se zapnou portály do endu ?? našel jsem portál jenomže neúspěšně jsem tam skočil a skoro utopil v lávě :emoji_sunglasses:.Takže kdy můžu počítat se stavbou xp farmy ? :emoji_smiley:

Draygyy_

❤ Podzemní král! ❤
Osobně si myslím, že end nepůjde nikdy... Přece jenom je to zátěž navíc, a do pár dnů si troufám říct by byl úplně zlikvidovaný... Ale jestli chceš XP famu, tak ta se dá postavit i v normalním světě na survivalu, k tomu rozhodně nepotřebuješ výhradně end :D

Metrix_40

Aktivní člen
Osobně si myslím, že end nepůjde nikdy... Přece jenom je to zátěž navíc, a do pár dnů si troufám říct by byl úplně zlikvidovaný... Ale jestli chceš XP famu, tak ta se dá postavit i v normalním světě na survivalu, k tomu rozhodně nepotřebuješ výhradně end :emoji_smiley:
Samozřejmě ale pokud jsi četl nighmare questy tak je jeden z nich nevyhnutený v endu (teda aspoň podlé mé teorie)

Draygyy_

❤ Podzemní král! ❤
A nebo ho lze udělat i v normálním světě, jen k tomu musíš použít věci z endu.. :emoji_nerd::emoji_joy:

SilentSnajp

Aktivní člen
Osobně si myslím, že end nepůjde nikdy... Přece jenom je to zátěž navíc, a do pár dnů si troufám říct by byl úplně zlikvidovaný... Ale jestli chceš XP famu, tak ta se dá postavit i v normalním světě na survivalu, k tomu rozhodně nepotřebuješ výhradně end :emoji_smiley:
V endu můžeš udělat na endermany

Draygyy_

❤ Podzemní král! ❤
Já vím.. Ale už mnohokrát chtěli hráči end a bylo řečeno, že ne :emoji_nerd:

Status
Uzamknuto, nelze přidávat odpovědi.